"Майдан"

Ваша оцінка, чим має закінчитись майдан


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

Суд відпустив під особисте зобов’язання “омегівця” Косенка, підозрюваного в убивстві на Майдані
16/04/2020 20:24
You must be registered for see images

ВОЛОДИМИР КОСЕНКО НА СУДІ. ФОТО: ФОТО: GRATY.ME

Печерський райсуд Києва пом’якшив ексбійцеві спецпідрозділу внутрішніх військ МВС “Омега” Володимиру Косенку, підозрюваному у вбивстві майданівців, запобіжний захід, змінивши його з домашнього арешту та особисте зобов’язання.
Таке рішення суд ухвалив у четвер, 16 квітня, повідомила адвокатка родин Небесної сотні Євгенія Закревська.
“Відмовили в задоволенні клопотання прокурора Земского про продовження підозрюваному у вбивстві Олега Ушневича і пораненні Віталія Гукова цілодобового домашнього арешту”, – Закревська у фейсбуці.
Косенку обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання: він має виконувати процесуальні обов‘язки, утриматись від спілкування зі свідками і підозрюваними, повідомляти про зміну місця проживання і роботи.
Навіть без браслета“, – наголошує Закревська.
Володимира Косенка підозрюють у тому, що 20 лютого 2014 року на вулиці Інститутській він із табельного пістолета “Форт” застрелив учасника акції протесту Олега Ушневича та поранив Віталія Гукова.
Балістична експертиза показала: куля, яка вбила майданівця Ушневича, була випущена з пістолета “Форт-14” Косенка. Куля, якою був поранений Гуков (загалом зазнав чотирьох поранень, але вижив) – також із пістолета Косенка. Як і куля, що вдарилась об щит ще одного протестувальника.
Підозрюваному інкримінують кілька статей Кримінального кодексу, зокрема закінчений замах на вбивство, умисне вбивство за попередньою змовою способом, небезпечним для оточуючих, та перевищення влади і службових повноважень.
 

d324co

Well-Known Member
Шевченковский районный суд Киева признал экс-судью Печерского райсуда Оксану Царевич невиновной по делу о

Об этом сообщило издание во вторник, 30 июня.

Указано, что приговор в течение четырех часов объявлял судья Евгений Мартынов, который на протяжении пяти лет рассматривал это дело.

В итоге судья не нашел в материалах дела доказательств, свидетельствующих о вине Царевич по статье об умышленном вынесении заведомо неправосудного решения в своих интересах (ч.2 ст.375 УК Украины).

Прокуратура утверждала, что судья Царевич пошла на заведомые нарушения, «пытаясь показать лояльность к действующей власти с целью получения преференций в продвижении по службе». Тем самым она якобы подорвала доверие граждан к системе правосудия. Сама судья Царевич не признала вину и считала дело политически мотивированным.

Шевченковский райсуд Киева установил, что прокуратура не собрала необходимых доказательств того, что судья Царевич принимала заведомо неправосудные решения. Судья Евгений Мартынов в приговоре отметил: тот факт, что три из четырех решений судьи отменила апелляционная инстанция не доказывают их несправедливости – ведь в апелляции судьи рассматривали дела о нарушениях ПДД с новыми доказательствами.
Ще один крок до повернення влади легитимного проффесора. Маленький, але в інший бік кроків зовсім нема.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
21.11.2019
You must be registered for see medias
 
Зверху