hed1n.ru
стебанутый
найдите хоть один пост, где я хвалил Путина, а потом пишите уже подобный бред.Это Вы чемпион мира по расхваливанию путинга и вылаживанию на соларе ваенных фильмов.)
найдите хоть один пост, где я хвалил Путина, а потом пишите уже подобный бред.Это Вы чемпион мира по расхваливанию путинга и вылаживанию на соларе ваенных фильмов.)
Не все разделяют Ваши эвропейские(нынче модно говорить Эвропа) ценности.Перечитавши не маленьку кількість коментарів у цій темі складається таке враження, що тут відписуються громадяни росії, або ж люди, які зацікавлені в її національних інтересах. Ну що ж, доведеться нагадати добрій половині форумців, що ми живемо на території України і підтримувати ворожі та чужоземні інтереси якось не є правильним..
Чего ж вы интересы Грузии поддерживаете?підтримувати ворожі та чужоземні інтереси якось не є правильним..
ваше высказывние напоминает мне известную фразу (ляп) : "Я Пастернака не читал, но все равно осуждаю..." как нельзя составить представление о книге только по статьям критиков, точно также нельзя составить мнение о фильме, не видев его. И еще я как-то слабо себе представляю какие это "свої, не чужоземні" интересы есть у Украины в юго-осетинско-грузинском конфликте, кроме кумовства президентов.Особисто я цього "документального" фільму повністю не бачив, але деякі кадри по трк Україна крутили. Як на мене, типічна московська пропаганда, яка нажаль свою справу робить гарно і багато хто на неї ведеться, ще хотіли його в нашій столиці показати в якійсь там дорогій гостинниці, але це зробити так і не вдалося. Перечитавши не маленьку кількість коментарів у цій темі складається таке враження, що тут відписуються громадяни росії, або ж люди, які зацікавлені в її національних інтересах. Ну що ж, доведеться нагадати добрій половині форумців, що ми живемо на території України і підтримувати ворожі та чужоземні інтереси якось не є правильним...
в чем-то интересный фильм...смотрели фильм 080808?
Чего ж вы интересы Грузии поддерживаете?
P.S. а фильм можете посмотреть, есть на соларе. Ибо не гоже осуждать то, чего не видел.
Тієї чатини фільму мені цілком вистачило для того, щоб зробити такі висновки.Особисто я цього "документального" фільму повністю не бачив, але деякі кадри по трк Україна крутили.
Грузію я ворожою країною не вважаю, на відміну від деяких наших сусідів, які сують свого носа у внутрішні справи України.ворожі та чужоземні інтереси