Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

lion.ts

[deleted]
После ш пешы и...

Коалиции нет, но сотрудничают… законов приняли с ПР, наверное, больше чем в коалиции с НУ…
а может именно в НУ дело???
1) Как в коалиции, в которой нет 226 голосов можно принимать законы??
2) Разве НУ не сотрудничала с ПР никогда??
 

sum4ataya

Забанен
Для голови уряду України немає більшого ворога, ніж президент України. Такий курйоз не може бути зрозумілим у цивілізованому світі, де розуміння державного керівництва інституціоналізоване, а не персоналізоване. Світ не може серйозно ставитися до діячів, у яких боротьба за владу і особисті цілі превалюють, де правила витісняються "поняттями". Звідси й брак самоповаги.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Юлія Тимошенко

Мда, вот только официальных переговоров БЮТ и ПР не ведут. В это же время В.Ющенко дал распоряжение НУ вести переговоры о создании новой коалиции со ВСЕМИ политическими партиями, представленными в ВР. Значит это и комуняки, и ПР, и Литвин. (С) Ющенко. Ну и кто кого "зрадыв"?
Трішечки не так. По ТВ показували, як Кириленко (НУ-НС) звертався до фракцій про переговори щодо коаліції... окрім ПР та КПУ.
 

sum4ataya

Забанен
В основі цього аномального утворення, яке поєднало недавніх антагоністів, є змова з метою досягнення цілей, які суперечать національним інтересам. Прагнення БЮТ приховати справжню мету своїх останніх кроків викликало хвилю цинічної неправди, дезінформації та перекручувань, якими команда Ю.Тимошенко намагається заретушувати плями зради на своїх білих шатах.
 

mangust

патріот
Президент України Віктор Ющенко під час зустрічі із представниками Національного географічного товариства США й Ради зовнішніх відносин у Нью-Йорку заявив, що вважає високопрофесійною українську макроекономічну політику України.
Ющенко дав позитивну оцінку економічним процесам в Україні протягом останніх 4-5 років. "Нам вдалося сформувати досить високого рівня професійну макроекономічну політику", - сказав він.

Український президент також зазначив, що за січень-серпень ріст ВВП в Україні становив 7,1%. Україні вдалося радикально змінити в кращу сторону відносини з інвесторами, заявив Ющенко

"Приємно, що хоча б у Нью-Йорку ми можемо одержувати позитивні оцінки роботи уряду. Я хочу подякувати уряду за таку роботу, що Президентові є чим пишатися, хоча б коли він виїжджає за кордон", - заявила Тимошенко.
 

sum4ataya

Забанен
Народ проголосовал за ДЕМ коалицию, за евроинтеграцию, против консерваторов и реваншистов. Опять, как в случае с Морозом , получается , вроде как, чистая подстава Голосовали за ОДНО, а получат международную изоляцию и дружков вроде Путина. Так, кто предатель? Зачем ставить все с ног на голову?
 

hed1n.ru

стебанутый
Народ проголосовал за ДЕМ коалицию, за евроинтеграцию, против консерваторов и реваншистов. Опять, как в случае с Морозом , получается , вроде как, чистая подстава Голосовали за ОДНО, а получат международную изоляцию и дружков вроде Путина. Так, кто предатель? Зачем ставить все с ног на голову?
не весь народ
 

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Юлія Тимошенко

не весь, але більшість
 

sum4ataya

Забанен
«Переговори про поновлення коаліції між «Нашою Україною — Народною самообороною» і БЮТ не ведуться взагалі», - повідомив Костенко. «Звісно, фракція «НУНС» дуже різнобарвна, тому я не виключаю, що хтось із кимось і домовляється. Але якщо говорити саме про позицію фракції, то, як ви розумієте, переговори можуть вести лише ті її представники, які потім зможуть забезпечити відповідне рішення фракції. Якщо виходити з таких передумов, то консультацій щодо вступу «НУНС» у коаліцію в будь–якому форматі наразі не відбувається», - додав народний депутат. Щоб там не казала Юля, але вона зараз ближче до ПР, ніж до НУНСу, але ще все можна змінити.
 

lion.ts

[deleted]
Re: Відповідь: Юлія Тимошенко

не весь, але більшість
Как можно вести переговоры с людьми, которые тебя постоянно обс*рают??

Не далее как вчера в США В.Ющенко заявил, что якобы Тимошенко умоляла Ющенка сделать вице-премьером Медведчука. Но это уже совсем смешно... Какое отношение уважаемый Виктор Андреевич имеет к формированию КабМина??? Может просвятите??

Иногда есть вещи, от которых стоит отказаться. Это одна из таких вещей. Реальных варианта в этой ситуации 2:
1) либо БЮТ создает коалицию с ПР. Наконец-то на весь популизм господина Президента будет всем наплевать;
2) перевыборы, которые покажут конкретное такое фиаско "Народного Союза "Наша Украина" и отход последнего в небытие, а также переход Самообороны и Руха в состав БЮТ.
Даже не знаю, что хуже. Толкать страну на выборы - снова терять время, которого уже осталось очень мало. Всего через 10 лет нужно будет любыми правдами и неправдами выганять российский флот с Украины, а уж он по добру не уйдет. С другой стороны коалиция БЮТ и ПР - высосанная из пальца коалиция совсем разных по идеологии команд. Но, все таки, наверное, это лучше, чем очередные выборы.

Мне кажется, овольно показательным фактом того, кто прав есть реакция Руха (если уж не верить Самообороне, то хоть бы этим), которые поддерживают БЮТ и планируют войти в состав БЮТ на ближайших выборах.

И в завершение: "Может нужно поискать причины в себе??" - (с) Ю.Луценко министрам из квоты НУ.
 
Статус
Закрита.
Зверху