miha2 The person loving beer 21.09.08 #2 621 gonchar сказав(ла): Мы и коньк прнесли Натисніть, щоб розгорнути... да коньк был ! жаль што футбол мы не видили из-за нево!!!!!!!
gonchar сказав(ла): Мы и коньк прнесли Натисніть, щоб розгорнути... да коньк был ! жаль што футбол мы не видили из-за нево!!!!!!!
united lifelong United supporter 23.09.08 #2 623 хрєново, що у новоствореного ФК Суми немає свого сайту... Блін, це ж єдина профі команда нашого міста - а навіть календар матчів їх не взнати. Може, хтось із програмерів візьметься створити сайт? Хоча б телесвітівський.
хрєново, що у новоствореного ФК Суми немає свого сайту... Блін, це ж єдина профі команда нашого міста - а навіть календар матчів їх не взнати. Може, хтось із програмерів візьметься створити сайт? Хоча б телесвітівський.
S-DIMAN Active Member 23.09.08 #2 624 скоро будет сайт ну по крайней мере один человек собирался делать его..
S-DIMAN Active Member 23.09.08 #2 626 Sp1r1t сказав(ла): Блин, де будет сегодня игра??? Натисніть, щоб розгорнути... Походу Юбилейный
S-DIMAN Active Member 23.09.08 #2 628 Ну мне говорил товарищ что на Юбилейном. Я лично не иду, по-этому углубленно этим вопросом не занимался....
Ну мне говорил товарищ что на Юбилейном. Я лично не иду, по-этому углубленно этим вопросом не занимался....
united lifelong United supporter 23.09.08 #2 630 S-DIMAN сказав(ла): скоро будет сайт ну по крайней мере один человек собирался делать его.. Натисніть, щоб розгорнути... чотко
S-DIMAN сказав(ла): скоро будет сайт ну по крайней мере один человек собирался делать его.. Натисніть, щоб розгорнути... чотко