Вступ України у НАТО

Чи потрібно вступати Україні в НАТО?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    243

Merime

New Member
Весь мир уже воюет и нам украинцам надо чем мы хуже.
ВІйна проти України вже розв'язана. Танки, авіація - це вже останній етап. А перший - економічна, інформаціна, агентурна "артпідгтовка", захоплення плацдармів. Якщо зараз ховати голову в пісок і не протидіяти цим першим стадіям - цілком ймовірною є військова ескалація конфлікту. Безперечно, ситуація в Україні не тотожна грузинській, але досить напружена. І не впадаючи у передвоєнний психоз і не даючи розводити себе на дешевий патріотизм політикам, які на цьому хочуть погріти руки, українцям варто виявити твердість і злагодженість позиції, основа якої суверенітет, незалежність і неподільність усієї України. Наявність такої єдиної позиції - запорука того, що проти нас не буде вчинено ніякого недружнього акту. А все, що не стосується цієї ідеї - усі внутрішні проблеми, незадоволення своїми політиками, своєю зарплатою і т.п. - мають відійти в сторону і вирішуватись окремо. А то у нас люблять усе мішати в одну купу, щоб потім нічого не розібрати.
 

CHGrey

Rzzevskiy
Re: Відповідь: Re: Вступ України у НАТО

Росія перерізала всіх чеченців. обстрілюючі Грозний для встановлення конституційного ладу... З ціеюж митою Саакашвіли обстрілював Цхенвали неділю назад.. так яка ж різниця між ельцином, дії якого Росія схвалювала, и Саакашвіли-фюрера???

А сколько вам было лет тогда?
Насколько я помню то чеченцам дали свободы столько сколько они хотели.
И провозгласили они свою власть.И чем это кончилось? Они поперли войной на соседние республики,и после этого уже Путин разрушил Грозный.В России сейчас тех мирных жителей (ополченцев)кто защищали свои земли от чеченцев кажется приравняли к участникам боевых действий.

Только не говорите что не помните этого или были еще маленьким.
Так что ваши сравнения некорректны.
Причем если вы это делаете от незнания то это простительно,но если специально то наверное мне не стоит отвечать на ваши посты.
 

Terminus

where death is most alive
По вопросу о неприсоединении к НАТО полностью поддерживаю позицию бывшего министра обороны Гриценко. Действительно необходимо отозвать заявку на ПДЧ и строить-модернизировать армию самостоятельно, без указок и подсказок из-за океана. А после успешного построения-модернизации еще нужно посмотреть куда качнется баланс сил и нужно ли нам будет НАТО.
С Россией нет никакого резона обострять отношения. Как говорится: "Не ищи друзей далеко, а врагов близко." Нужно брать лучшее у всех государств, будь-то в ВС, экономики или еще где-то, а не ссориться. Тем более вести беседы о (вдумайтесь!) войне.
И вообще хватит Украине нашептывать из-за океана, как нам строить свою демократию.
 

МАХ

Active Member
Від віку не залежить свідомість людини… Якщо ви дивлячись проросійські канали ( особливо ОРТ), спокійно «кушаете» всю їхню пропаганду, то зрозуміло чому у вас така думка.. звичайно чеченці ж хотіли захопити всю Росію, але Путін герой нас спас, перерізавши 60тис. мирного населення…
І зараз вже на російських каналах, показують генераліка з картою, яку вони нібито захопили під час бойових дій, на якій видно що Грузія хотіла за пару днів захопити весь Кавказ… ще б сказали що до Москви дійти…
На відміну від Вас дивлячись на їхній популізм (особливо програму Однако), мене верне, або ж стає смішно,від того, як вся "великая держава росия" цей маразм з’їдає, виявляється не лише…
 
Останнє редагування:

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Вступ України у НАТО

Terminus +1! Підтримую вашу позицію щодо армії цілком і повністю.
 

CHGrey

Rzzevskiy
Від віку не залежить свідомість людини… …

Я имею в виду то, что в то время вы должны были следить за хроникой тех событий и собирать и проверять информацию с разных источников.
А информации было предостаточно(в то время даже канал евроньюс на русском был)
 

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Re: Вступ України у НАТО

Добре шо бившого.... Можна лише згадати збитий літак над чорним морем, снаряд в будинку під Київом.....
якби ти ще знав, за якого міністра оборони наші снаряди потрапляли в будинки та літаки, твої повідомлення було б приємніше читати.
Для тих, хто забув, я нагадаю прізвище того "славного" міністра оборони: Кузьмук.
 

МАХ

Active Member
зараз також багато інформації... и на всем что НА РУССКОМ, активно показують розбите місто Цхінвалі і жодної інформації про Горі і Поті, з яких Росія ще так і не вивела війська....
 

МАХ

Active Member
можливо я щось плутаю.... але точно можу сказати що ген-штаб НАТо аж ніяк не за океаном, і непотрібно НАТО утотожнювати до США... як відомо нам ненадали ПДЧ через незгоду двух країн... Тобто рішення НАТО це рішення кожної держави... А не лише США...
 
Зверху