Відповідь: Re: Вступ України у НАТО
Вообще интересно как можно ориентироваться на Россию? Вступить в блок военный с Россией что ли? А Россия что предлагала что ли?
В интересах России что бы страны соседи были безблоковыми.Это их нац. интересы
и если мы не будем уважать их интересы то Россия не будет уважать и считаться с нами.Это же элементарно Ватсон !!! . Хотя для кого то это тяжело осилить.
Ну якщо ви не знаєте, як це "орієнтуватись на Росію", то перед тим, як відповідати про те, чого не знаєте, можна запитати у тих, хто знає. Це елементарно навіть для Ватсона.
Я думала, що в орієнтацію на Росію входить:
-- розпочати війну у себе на території (Крим у нас є, можна там),
-- підтримати конфлікт у сусідній державі (наприклад, можна ввести війська в Придністров'я і запевнити Тираспіль, що ми їх найкращі друзі. Стоп, там вже Росія "допомогає". Ніхто не знає, у поляків є проблемні теріторії?),
-- втрутитись у внутрішні справи сусідів (у Білорусів скоро вибори? Я думаю кращого президента, ніж Лукашенко їм не знайти. Ми повинні привітати його з наступним президенством вже сьогодні!)
-- втрутитись у зовнішні справи сусідів (у той час, як ми будемо розстеляти червоні доріжки перед верхівкою якої-небудь організації і запевняти у нашій лояльності, необхідно організувати демонстрації в іншій країні проти цієї організації, бо вона заважає нашим національним інтересам)
Список продовжується за бажанням.
А какие интересы у Украины? Сделать пакость ближнему соседу?
Ви точно про Україну?
З.І. У відповідять на мої повідомлення намагаючись натякнути на мої розумові здібності ви самоствреджуєтесь? Думаєте, так самі станете розумнішим? Пошукайте інший спосіб піднятись у власних очах.