Wi-Fi

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Wi-Fi

Ех, від сьогодні внустрішній модем та інтернет від Інтертелекому. Я думаю проблема пошуку вай-фай вже не актуальна :)

nets

Все пройдет
Ответ: Wi-Fi

Оказывается в Сумах только две точки Wi-Fi, - гост. "Украина" и ж/д вокзал.
Пару недель назад звонил на Укртелеком, сообщали совсем другие адреса.
Бестолковые какие то кадры в техподдержке телекома сидят...
Гостинница Панночка еще есть

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Ответ: Відповідь: Wi-Fi

Ну і як Вам Інтертелеком? :)
Не хочу поки що загадувати. Але тарифи у них нижче, ніж в Ютелі, модеми дешевші, ніж в піплнет.
А головне, свобода пересування ціни не має)))
Тільки оформляли, налаштовували довго, більше години.

superblast

Member
Интертелеком пока что очень радует, самый стабильный и быстрый инет среди мобильных операторов, вот тест сделал минуту назад (картинка в инете):

По скорости очень хорошо, вай-фай ни к чему при таких характеристиках, при том что нахожусь на окраине города да еще и в яме)))

Transportnik

за громадський транспорт!
Интертелеком пока что очень радует, самый стабильный и быстрый инет среди мобильных операторов, вот тест сделал минуту назад (картинка в инете):

По скорости очень хорошо, вай-фай ни к чему при таких характеристиках, при том что нахожусь на окраине города да еще и в яме)))
ви кажіть, що не сумський інтертелеком... :) бо тут їх 2... один український і інший місцевий - кабельний оператор

vmart

PER ASPERA AD ASTRA
Команда форуму
Администратор
ви кажіть, що не сумський інтертелеком... :) бо тут їх 2... один український і інший місцевий - кабельний оператор
А разве кабельный оператор предоставляет безпроводный интернет, да еще по стандарту EDVO Rev.A?

Зверху