Ого! Серйозний хлопець! Але доведеться ще раз сказати своє "никчемное мнение". Так ось, аргументів якраз не знаходите саме Ви... Сіли в калюжу зі своїм паспортом (в якому раптом виникла графа "національність"), щодо самої національності у Вас відносно себе ж гарного виникли проблеми (то Ви росіянин, то українець, а то і взагалі слов'янин - такий собі "собирательный образ", "славянский положительный космополит")... Але не так обурює те, що людина, яка не в змозі сформулювати свою думку, плете дурниці, як нахабство і агресивність цих дурниць...
Все б воно нічого, але як то кажуть право розмахувати кулаками пана А закінчується там, де починається обличчя пана Б.
(Взято
You must be registered for see links
).
Так ось, Ваші нісенітниці повинні також мати межу. Коли Ви говорите про "тупой язык", то Ви не просто висловлюєте свою безглузду думку, Ви ще й намагаєтесь образити мене особисто, людей, які вважають українську мову своєю рідною і цілу країну, де ця мова є державною... Але одна справа, коли б такі пости мали під собою підставу. Вони лише грунтуються на Вашому невігластві, все відбувається, як в тому чукотському анекдоті (якщо Ви згадали анекдоти), коли житель Півночі говорив: "Какой же он великий и могучий, этот русский язык, однако? Он же бедный однако. Сам суди: шапка - писец, шуба - писец, под машину попал - тоже писец однако". Він не знає російської мови, але береться говорити про її бідність, Ви не знаєте української, але говорите про її тупість... Коли ж я просив навести джерело Ваших безглуздостей ("ковдротикачів" та "між поверхового дратоходу"), то отримав "досить аргументовану відповідь" - сходи на Західну Україну, там вуйки (мені здається) так говорять. Я Вам навів свої аргументи - цитати зі словників. Сподівався отримати щось таго ж типу. Але замість цього напівписьменний (бо російської мови Ви також не знаєте, варто подивитись на Ваші пости - майже в кожному помилки, якщо навіть не брати до увагу пунктуацію) українофоб пропонує пошукати мені докази його безглуздих постів у гуцулів... Ні, маєте намір, якось самі вже. А я просто буду вважати Вас тріпачем, оскільки, як казав Ваш проФФесор, Ви банально "гоните паражняк", нічим його не підтверджуючі...
P.S. Був би дуже вдячний, коли б Ви мені розкрили значення слова "преть" адже в цю саму "преть" мені Ви рекомендували "оставить моё ничтожное мнение"...