Маршрутки снова подорожают?

Zuzuka

прагну...
а тролейбус номер 7 ?
До поворота и дальше только 11...

Часть маршруток сегодня после обеда внаглую с пути сьехала и кто куда (прикрываясь митингом). Доля сьехавших была обнаружена на площади перед администрацией и настойчиво требовала цену в 1.84.

Останнє редагування:

maxus

:D
Говорят, часть маршруток сегодня после обеда внаглую с пути сьехала и кто куда. О как работают!!!

ни кто куда как ты выразилась не сьехал , была запланированая показательная акция протеста сьехало около 90 машин.и надо смотреть телевизор.

April

из страны чудес
Они предупреждение вешали в салонах. Я ехала на переднем сидении и читала.
С кучей грамматических ошибок от предпринимателец г. Сумы его жителям. Красткое содержание было таково, что их затраты в среднем 2,25 грн, а т.к. горсовет настаивает на цене 1,25 и возражает против вечернего тарифа в 2 грн (при чем указывают на то, что власти "цинично говорят, чтобы граждане вечером ездили на такси"), то они вынуждены сегодня с 14 до 15 провести акцию протеста на "майдани".
А если это не возымеет должного действия - объявят бессрочную акцию протеста. Но судя по тому, что я ехала как раз в указанный в объявлении час, водитель той конкретной маршрутки на митинг забил. :)

maxus

Но судя по тому, что я ехала как раз в указанный в объявлении час, водитель той конкретной маршрутки на митинг забил. :)

как я уже писал ето была показательна акция , и поетому сьехали не все машины, а с каждого маршрута по несколько.

А

Артёмка

Guest
А я ехал сегодня в 16й. Спереди сидел, а потом зашел друг водителя, тоже видимо маршрутчик и они обсуждали это все. И водитель сказал, что ему вабще было лучше ездить за гривну, и срал он на митинг)

Cartman4ik

In quest we trust
На сколько я понял из разговоров "драйверов" - завтра глобальная забастовка у них... готовим велосипеды и качаем икроножную мышцу?:))))

maxus

7 липня 2008 року з 13.00 до 15.00 на Майдані Незалежності приватні підприємці, що працюють на рику послуг пасажирських перевезень в м. Суми оголосили акцію протесту.
Перевізники вимагають від міської влади проведення позачергового засідання виконавчого комітету Сумської міської ради задля вирішення питання погодження нової вартості послуг з перевезення пасажирів у режимі маршрутного таксі та звичайному режимі автобусами великої місткості. Свої дії вони обґрунтовують значним подорожчанням складових, на яких базується вартість перевезень, щоквартальним ростом мінімальної заробітної плати, значними інфляційними процесами, що відбуваються в країні. За словами представників страйкового комітету, сьогодні в Сумах відбувається підміна економічних категорій політичними.

Утім, і міська влада, і перевізники стали заручниками десятиріччя монополізації ринку пасажирських перевезень з боку приватного бізнесу. Міська влада повинна захистити сумчан і відновити розвиток комунального транспорту. Зі свого боку, перевізники мають захисти власний бізнес, робочі місця для водіїв і гарантувати якість і графік перевезень мешканців обласного центру. Ситуація ускладнюється через невизначеність на газовому ринку України, що має остаточно вирішитися тільки на початку серпня. Тож, обидві сторони повинні знайти ситуативне порозуміння і не ускладнювати життя сумчанам.

Міський голова спілкувався з перевізниками на майдані Незалежності в присутності мешканців міста, засобів масової інформації.

За підсумками зустрічі Геннадія Мінаєва і заступника міського голови Володимира Панченка з перевізниками, які провели двогодинну попереджувальну страйкову акцію, обидві сторони домовилися здійснити відповідні дії щодо чергового врегулювання ситуації. А саме:

1.До ранку 8 липня приватні перевізники отримають від влади офіційного листа, в якому будуть зазначені всі етапи врегулювання ситуації.

2.На серпневому засіданні виконавчого комітету (6-12 серпня) буде розглянуто питання вартості проїзду та прийнято відповідне рішення.

3.8 липня 2008 року о 13.00 розпочне роботу спільна координаційна група із залученням фахівців з правових питань організації комерційних пасажирських перевезень.

4.За підписом міського голови Сум до Кабінету Міністрів України буде направлено листа з проханням роз’яснити ситуацію щодо прав приватних перевізників самостійно визначати вартість проїзду в автобусах, що працюють у режимі маршрутного таксі і автобусах великої місткості, що працюють у звичайному режимі.

Зверху