Ответ: Маршрутки снова подорожают?
Задай мэру вопрос
You must be registered for see links
питали вже...
Запитання:
2008-06-01 12:42:35Пане мер, подивиться на чому ми їздимо
You must be registered for see links
. Ось те фото, що я забув до першого питання прикріпити. Конкретне питання: чому немає жодних планів по відновленню техніки. Ви ж разом із Гученко ще взимку казали, що розробите новий транспортний план. То де він?
Відповідь:
2008-06-01 22:39:52Робимо.
Запитання:
2008-05-26 15:27:28Шановний пан мер. Ситуація з громадським транспортом у місті Суми просто жалюгідна. Більшість тролейбусів у дуже поганому становищі. До речі подивитесь, на чому ми їздимо. Тролейбусів не дочекатись. У тій час, як у багатьох містах України почався активний розвиток громадського транспорту, у Сумах він занепадає з кожним місяцем. На цей рік немає ніяких планів відносно закупівлі нової техніки нового покоління... Чому?? Чому все віддано на відкуп маршруткам... Коли нарешті Суми перетворяться на Європейське місто... Не треба робити рай у окремому підприємстві, як ви казали. Зробіть так, щоб людям було зручно. Ви мер, голова нашого міста, так й працюйте на людей...
Відповідь:
2008-05-26 15:40:29Працюю.
Який сенс?
Якщо мер ідіот та визнає це.
Запитання:
2008-06-07 09:28:49
Товаришу Мер, я ось тут дав оцінку вашій владі, і у меня до вас запитання: "Чому ви такий ідіот??" Прошу конкретно відповісти на моє питання.
Відповідь:
2008-06-07 10:26:26
Такой родился