radnor
В деле
Ответ: Росія-Україна,на порозі війни?
Ну конечно, теперь не поспоришь. Наверное кроме того с какой целью они приехали тебя больше ничего не интересовало. И я не говорил вообще про кого забирали, кого нет. Я сказал предположение почему милиция приняла меры, может оно и неверно. Но вопрос - в их идеях нет такого лозунга - Украина для украинцев? ( это не касается палаточного городка).мені тільки не розповідай про тих "паганих" УНСОВців - я теж жив в тому наметовому містечку, ходив в похід на Київ, був одним з керівників наметової революції. Я глибоко поважаю тих унсовців, які підтримували нас. І жодних радикальних дій від них я не бачив. Жодного руху вони не робили без нашої згоди. З приводу дій міліції: в ніч на 01 серпня 2004 року вони прийшли в наметове містечко і затримали всіх, хто там був (при цьому витягували за ноги з наметів сплячих людей). Всі унсовці при цьому були відвезені в УБОЗ (хто хоч раз був там, знає що це таке).
УНСО як організація взагалі-то мені не надто симпатична, але повторюся: ті, хто приїзжав в Суми, користуються моєю повагою.