Великие украинцы

Хто на Вашу думку повинен очолити список великих українців

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    141

Shake

Артем_Криничний
Ответ: Великие украинцы

А чому Тарас Шевченко? цікаво...
нічого більше аніж "пусте возвеличення"
в мою десятку ,можливо, Т.Шевченко і попав би, але ж знову, що такого для історії "масштабного" він зробив?
то поруч можна і Івана Франка становити, який 100% буде вищий на голову від Шевченка, великий Каменяр зі своєю першою українською партією(РУРП),безумовно, був ідеальним політиком!
хоча знаєте, є два прізвища, які знає чи хоча б чув кожний українець. Це той же Шевченко і Хмельницький. А голосують саме за них, бо чув такого, бо є в Каневі Тарасова Гора, бо був видатний літератор... звичайно, можна продовжувати дискутувати але це не є запотрібним
Щодо мене, мій вибір - Богдан Хмельницький.

Pluto

Everybody Dies

Я отталкивалась от ассоциаций и коллективного бессознательного. Первая мысль при словосочестании "великий украинец" - Тарас Шевченко, и не только у меня. А мне, в целом, абсолютно все равно, кого там выберут, тем более, подобные конкурсы объективностью никогда не страдали.
Если с исторической точки зрения - Ярослав Мудрый за вклад в развитие законодательства и символичное присутствие на самой расхожей банкноте)))

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: Великие украинцы

Щодо мене, мій вибір - Богдан Хмельницький.
Можна питання? А чому саме Богдан Хмельницький? Як на мене, він більш власними абіціями керувався.

Master

Алхимик

У кого есть записи передач и фильмов цикла?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: Великие украинцы

У кого есть записи передач и фильмов цикла?
Можливо на сайті треба пошукати, вважаю там щось таке повинно бути.
Але, якщо у когось є можливість росповсюдити у мережи, буду даже вдячний і з радістю скористуюсь, бо не всі роліки спочатку переглянув.
До речи, от за що б потрібно було оцінку давати, так це за роліки. Останні два порівнянно з роліком про Лесю Українку - зовсім погані. Чорновіл-синок перетворив свій у спогади власного дитинства, а Корчинський виставив Хмеля зовсім майже як випадкову людину, власне в мене після перегляду про нього роліку склалося таке враження.

Serg_T

Забанен

Миють нам мізки, миють!!!
П.С. Я їх не дивився :Р

Life-ua

+ плюс - минус

От кому интересно сайт великих Украинцев : :)

Serg_T

Забанен

Это для тех, кто не знает что такое "поиск" :)))

@del'

Multum in parvo

Останні два порівнянно з роліком про Лесю Українку - зовсім погані. Чорновіл-синок перетворив свій у спогади власного дитинства, а Корчинський виставив Хмеля зовсім майже як випадкову людину, власне в мене після перегляду про нього роліку склалося таке враження.
А мене ролик про Лесю обурив!!! Вони з усіх сторін "облизали" хворобу Лесі у всіх подробицях! І якось між іншим розповіли про творчість! Ніби її велич полягала у тому, що вона мужньо боролася з хворобою!

Сподобався ролик про Івана Франка

Зверху