Отставка Качура

Кто на ваш взгляд для Сумщины был-бы наилучшим Губернатором ?

• Качур

Голосів: 18 48.6%
  • Лаврик

Голосів: 1 2.7%
  • Другой

Голосів: 9 24.3%
  • Мне всё равно ...

Голосів: 9 24.3%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    37

Serg_T

Забанен
Ответ: Отставка Качура

Я как был против Качура так и остался.. К Лаврику отношусь ещё хуже по личным мотивам. Для области нужен не националист и украинофил, не шалтай-болтай, а "рамный чувак", экономист и т.д. Области нужен хозяин, тогда и будет здесь порядок, наверное.
Предлогаешь свою кандидатуру?(валяюсь под столом :lol:)
П.С. Хозяин нужен СОБАКАМ!!!!! Людям нужен авторитетный человек, ты коего рода-племени?

Т

тоша

Guest
Ответ: Отставка Качура

Я за качура, единственный после революции достойный!

Serg_T

Забанен
Ответ: Внимание КОРРУПЦИЯ или как???

Може так і Качура "звільнили"?

Kramar

Іван Богун

ні, Качур - зовсім інша історія. Його звільнили через те, що він відмовився створювати осередок партії Балоги в Сумській області. І правильно зробив. В мене до нього поваги після цього ще додалося.

CHGrey

Rzzevskiy

А что кроме Качура никто не смог бы ? Прямо смешные доводы.

Качур был просто должностным импотентом.За все время и ни одного проекта,решения ,даже ни одной идеи.
Когда я слушал его выступления то впечатление как на 25 сьезде КПСС.

mangust

патріот
Відповідь: Внимание КОРРУПЦИЯ или как???

У! Ви ще й член.КПSS.

Serg_T

Забанен

ні, Качур - зовсім інша історія. Його звільнили через те, що він відмовився створювати осередок партії Балоги в Сумській області. І правильно зробив. В мене до нього поваги після цього ще додалося.
Звідки така інформація? Блок ЮТ надав? Я серйозно, бо такою інформацією не володію. І відштовхуючись з його останнього публічного інтерв'ю, якось не в"яжеться ваша версія з його словами. Хоча... він здається натякав на те що нікому дупи не лизав.. але я думам, що він про С.-Будських бандитів-контрабандистів.

Kramar

Іван Богун

інформація від помічника Качура. Достатньо компетентне джерело?

Serg_T

Забанен

Впринципі так.... Складається що п. Балога за рахунок Ю. хоче собі піара склепати.. невже Ю. не баче ?

Зверху