Арсеній Яценюк-голова ВРУ?

Freddi

New Member
Арсеній Яценюк-голова ВРУ? Пропоную в данному розділі поділитися враженнями від факту призначення А.Я. головою ВРУ та його функціональними можливостями на даній посаді.

Відповідь: Арсеній Яценюк-голова ВРУ?

"я хоч такий маленький але штангу 80 кг жму" (с) яценюк

rfvgy

Ukrainian
Ответ: Арсеній Яценюк-голова ВРУ?

Яценюк Арсеній Петрович Обраний по багатомандатному загальнодержавному округу
Блок "НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА":

Партійність: безпартійний
Дата народження: 22 травня 1974 року

Вкладення

exeLend

be first - be best

Яценюк красава

BERNZ

Житель планеты Земля

ні ві, говорив, " це я так здаюся в окулярах (несильним, цього слова не пам'ятаю), а так штангу 80 кг тяну"

HNIW

Member

ыыыы... на 1 раз нужно полагать? :)

Відповідь: Арсеній Яценюк-голова ВРУ?

г навіть якщо і раз ... там пів Ради і 30 не потянуть :D

L_e_h_@

New Member

Яценюк звичайно фахівець у своїй справі. Молода та талановита людина. Але помаранчеві спеціально поставили "жовторотого" юнця, зовсім не пристосованого для життя народного депутата. Багато з депутатів ВРУ дуже серьйозні, впливові і багаті люди, а тут приходить пацанчик і починає корчити із себе героя, порядочного та директора ВРУ. І не треба його жаліти, що його там обзивають, не допускають до його робочого місця і так далі, Він знав на що йшов. Так що нехай хльобає кашу. Це ще квіточки, що було. В ВРУ крутяться серьозні інтереси, великі гроші, просто так порядок там не наведеш. А юнець думав, що він там начальник. Його поставили туди, щоб було комусь віддуватись за бездіяльність ВРУ. А всі, в тому числі помаранчеві сміються з нього. Нажаль така у нас з вами держава.

Master

Алхимик

Надо было за Кличко в 2006-м голосовать.
Из него бы получился отличный председатель ВР.
:)

Зверху