Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

Grosso

wonderwall
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

А фрики Белоконь с Цушко в свое время не обсырались никогда, бугага...
Луценко хорош тем, что это гражданский министр ВД.
То, что он не вышел из этой ментовской системы-несомненно плюс.
Он хоть видит эту среду более-менее объективно.
И, вообще, Юрий Витальевчич правильно сделал, что дал Лёне по фейсу... Таким образом из головы Космоса выветрилось хоть немного дерьма, корни которого посадил в мэре Киева протестанский пастор Санджей, или как там этого мудака зовут...
 
Останнє редагування:

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Янукович і Партія регіонів

Луценко хорош тем, что это гражданский министр ВД.
Остается Вам пожелать что бы Вам сантехник аппендецит вырезал.Еще годик правления помаранчевых то так и будет.
 

Grosso

wonderwall
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Не путайте божий дар с яичницей. Извините, не о хирургах говорим.
По законодательству США, например, министром обороны может стать только человек не военный (крайний случай- то, что он уволился со службы не менее двух лет назад). Сходные посты, согласитесь.
Милиция... Мне, поверьте, надоели эти разговоры о "профессионалах" из лагеря ПР и "профессиональных революционерах" из БЮТ/НУНС.
То, что человек-не милиционер"- не помешает ему справиться/не справиться с работой в министерстве.
Тут уж речь об элементарной минимизации коррупции и повышении уровня работы министерства внутренних дел. А в каких- то профессиональных моментах Луценко помогут справиться заместители.
В, конце концов, "я знаю то, что я ничего не знаю".
 

HNIW

Member
Ответ: Янукович і Партія регіонів

Такого гАрячего финского подростка как луцик журналист на прессконференции спросил министр ли он в данный момент или мужик, если мужик то обещал в морду дать... И луцик тихо слился промямлив что-то про себя.

Хотя оранжевый леня стоит луцика.


По-теме: ПР конечно не ангелы, но бют и нунс вообще сборище воришек. Причем ПР хоть после себя что-то материальное оставляет, а вот оранжевые кроме мовы, "демократии", наито, ес и др. лозунгов ничего материального для людей за собой не оставляют.

Как там юля с ющем газовых посредников уже поделили? А как к Ужасному Пу наперегонки рвались-вообще загляденье.
 

valery_ua

Well-Known Member
Ответ: Янукович і Партія регіонів

Такого гАрячего финского подростка как луцик журналист на прессконференции спросил министр ли он в данный момент или мужик, если мужик то обещал в морду дать... И луцик тихо слился промямлив что-то про себя.

Хотя оранжевый леня стоит луцика.


По-теме: ПР конечно не ангелы, но бют и нунс вообще сборище воришек. Причем ПР хоть после себя что-то материальное оставляет, а вот оранжевые кроме мовы, "демократии", наито, ес и др. лозунгов ничего материального для людей за собой не оставляют.

Как там юля с ющем газовых посредников уже поделили? А как к Ужасному Пу наперегонки рвались-вообще загляденье.
Да, оставляют. Долгов за газ около 2 млрд. да около 4 млрд.куб.м газа, за который нужно или заплатить или вернуть России. Отсюда ко всем вопрос : так кто же за это все на заплатил и откуда долги взялись?
 

valery_ua

Well-Known Member
Ответ: Янукович і Партія регіонів

Партия регионов теряет избирателей

Если бы выборы в Верховную Раду Украины состоялись в феврале, за Партию регионов проголосовали бы только 40,8% жителей городов областного подчинения Донецкой, Днепропетровской, Луганской, Запорожской областей.

Между тем, на последних парламентских выборах эта политическая сила набрала в регионе в среднем свыше 60% голосов избирателей.

Об этом свидетельствуют результаты социологического опроса, проведенного Центром исследований проблем гражданского общества с 24 по 31 января 2008 года. Опрос проводился в 14 городах этих областей. В нем участвовали 1189 человек. Погрешность выборки не превышает 2,2%. Результаты опроса презентовал на пресс-конференции в четверг директор ЦИПГО Виталий Кулик, сообщает “Интерфакс-Украина”.

По словам В.Кулика, эксперты центра склонны связывать потерю электоральных симпатий Партией регионов с тем, что “значительная часть избирателей (15—20% в зависимости от населенного пункта) голосуют на выборах за эту политсилу только потому, что не имеют другой, в том числе “не оранжевой” альтернативы”. Также социологи связывают снижение рейтинга с “определенным разочарованием в Партии регионов” и “достаточно чувствительным ударом по партии возвращением вкладов в Сбербанке бывшего СССР”.

При этом директор центра думает, что часть голосов избирателей, ранее голосовавших за Партию регионов, могла перераспределиться в пользу БЮТ, Компартии и других политсил.

По данным опроса, БЮТ в городах юго-востока мог бы набрать 14,7% голосов, Коммунистическая партия — 7,5%, “НУ—НС” — 4,1%, Блок Литвина — 3,5%.Определенные шансы на преодоление 3-процентного избирательного барьера могла бы иметь ПСПУ, за которую в начале февраля готовы были отдать голоса 2,2% респондентов.

ukrrudprom.com
 

valery_ua

Well-Known Member
Ответ: Янукович і Партія регіонів

Навіщо "регіонали" і соціалісти не здають Рудьковського

Винний Рудьковський чи ні, має з’ясувати суд, хоча для широкої громадськості склад скоєного ним злочину є очевидним і доведеним, а тому мало хто сумнівається, що врешті-решт екс-міністр таки понесе заслужене покарання. Тим більш дивною видається активна підтримка Рудьковського його колегами по Соціалістичній партії й колишній антикризовій коаліції на чолі з представниками Партії регіонів. У будь-якій іншій демократичній країні однопартійці спійманого на "гарячому" держчиновника воліли б якщо не публічно відхреститися від нього, то принаймні дистанціюватися до моменту винесення судового рішення по справі.
У випадку з українським екс-міністром все навпаки: чисельні, інколи – до 200 людей, групи громадян під малиновими прапорами СПУ скупчувалися вже за першої кращої нагоди, щоб вволю помахати цими самими прапорами, скандуючи в мегафони "Свободу Рудьковському!". Зокрема, такі групи збиралися 11 лютого під будинком Печерського райсуду столиці, який визначив йому запобіжним заходом утримання під вартою, а минулого понеділка, 18 лютого, біля Апеляційного суду м.Києва, що звільнив арештанта під підписку про невиїзд. Впродовж всього зазначеного терміну борці за свободу Рудьковського мітингували на вул. Різницькій під Генпрокуратурою України, яка веде його кримінальну справу.
Таке активне втручання соціалістів в перебіг подій зі своїм однопартійцем навряд чи можна пояснити самим лише їх бажанням морально підтримати людину, яка потрапила в більш ніж серйозну халепу. Мотивація СПУ більш ґрунтовна, адже з засудженням Рудьковського партія може втратити й одне з джерел власного фінансування. Як відомо, екс-міністр прийшов в політику з бізнесу і весь час свого перебування в лавах соціалістів фінансував партійні програми. Звісно, статки мільйонера Рудьковського не такі вже й великі порівняно з тим ресурсом, яким, наприклад, ділиться з СПУ керівник Маріупольського металургійного комбінату ім. Ілліча Володимир Бойко, але в теперішній ситуації у соціалістів кожна спонсорська гривня на обліку. По-перше, на обрії вимальовуються нові дострокові вибори до Верховної Ради, які чим далі, тим обходяться політичним партіям все дорожче. По-друге, колишній соціаліст Василь Волга, зайнятий розбудовую власної партії, нині докладає усіх зусиль, аби перетягнути фінансових донорів СПУ на свій бік.
Якщо Соцпартія бореться за Рудьковського головним чином через те, аби не втратити надійного спонсора, то в діях Партії регіонів вбачається зовсім інший резон. Наприклад, причиною бійки з правоохоронцями, яку вчинили "регіонали" 15 лютого у приватній клініці "Борис", куди арештованого екс-міністра привозили з СІЗО на перев’язку, була аж ніяк не зацікавленість біло-блакитних в грошах Рудьковського і навіть не їх звичка м’яти боки своїм опонентам. Вочевидь, участь "регіоналів" у цій кримінальній справі пояснюється бажанням не допустити створення подальших прецедентів. Адже на місці екс-міністра-соціаліста цілком можуть опинитися й інші представники їх політичної команди.
В зв’язку з цим достатньо згадати серпневу вимогу Президента Віктора Ющенка до тодішнього прем’єр-міністра Віктора Януковича про звільнення двох членів уряду – того-таки міністра транспорту Миколи Рудьковського й міністра з надзвичайних ситуацій, нині нардепа з фракції Партії регіонів Нестора Шуфрича. На звільненні першого глава держави наполягав через постійні аварії на "Укрзалізниці", а другого вимагав позбавити міністерського портфеля з причини дезінформування про стан лісових пожеж. 4 вересня минулого року вимогу президента підтримала Рада національної безпеки і оборони України, постановою якої главі уряду було доручено звільнити поіменованих міністрів. Проте, Янукович відмовився виконати дану постанову, мотивувавши це тим, що ані Президент, ані РНБОУ не мають за законом права ані призначати, ані знімати міністрів.
І в тій, і в нинішній ситуації Рудьковський для Партії регіонів був і залишається втіленням принципу донецьких "не здавати" нікого з своїх. При цьому особою самого екс-міністра транспорту "регіонали" навряд чи особливо переймаються, оскільки і на своїй посаді він переважно грав для них роль такого собі "весільного генерала", за спиною якого можна було спокійно втілювати схеми з дерибану і "Укрзалізниці", і "Укравтодору", і вітчизняних морських портів. Тому, захищаючи Рудьковського, біло-блакитні захищають сьогодні себе, оскільки й до них у правоохоронців може з’явитися чимало питань, які згодом здатні перерости в цілком реальні кримінальні справи.
Крапку ж в справі екс-міністра транспорту поставлять не партійні пікети, а, повторимося, лише суд. Яким буде його вирок – дізнаємося згодом. Єдине, що зрозуміло вже зараз, це що політикам будь-яких політичних кольорів варто не намагатися випереджати події, а дати можливість сказати своє слово правосуддю.

h.ua/story
 

mangust

патріот
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Сьородні передали інформаційні агенції,що Генеральна прокуратура відкрила,за ініціативою Ю.Тимошенко,кримінальну справу проти "НатоГазУкраїни",за часів урядування Януковича і Партії регіонів.
 

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Янукович і Партія регіонів

Да, оставляют. Долгов за газ около 2 млрд. да около 4 млрд.куб.м газа, за который нужно или заплатить или вернуть России. Отсюда ко всем вопрос : так кто же за это все на заплатил и откуда долги взялись?
Так же президент в прямом эфире сказал что это долги за последние 4 месяца.А газ нужно отдавать тот который Янукович по старым ценам закачал в хранилище на зиму и перед уходом вернул России(как он может гарантировать что Юлька за него расплатится?)
Все это по новостям проходило,но у Вас была эйфория победы и Вы ничего не заметили.
 

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Сьородні передали інформаційні агенції,що Генеральна прокуратура відкрила,за ініціативою Ю.Тимошенко,кримінальну справу проти "НатоГазУкраїни",за часів урядування Януковича і Партії регіонів.
Нафть и газ всегда были и есть бизнес президента,и Янукович туда нос не совал,а Юлька сует и даже президента теснит.
 
Статус
Закрита.
Зверху