Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Косово...
Если отбросить возможные ассоциации по последнему предложению, то реплику о неконтролируемости ситуации в Чечне можно расценить только как фантазию индивидуума.
Знаете, что-то было, что-не было... Масхадов, Басаев, Яндарбиев... Какая теперь разница по существу. Теперь их нет. Есть законопослушная административная единица Чечня в составе России. И связи чеченских сепаратистов, к которым Вы так одобрительно относитесь, с радикальным исламом доказаны и очевидны. Вот думаю, то ли Вы пидтримуете мировой терроризм? а нельзя, нельзя... Ваши заокеанские хозяева за поддержку терроризма по головке не погладят.
Мене завжди обурювало, коли особи, які
You must be registered for see links
, дозволяють собі відверті агресивні випади та образи. Одного разу Ви, не знайшовши в своїй лексиці достатнього запасу, зробили досить таки негідну для вихованої людини заяву про "моїх дідів":
Ваши 80-90 летние деды-нацисты без сожаления травили газом и убивали женщин и детей в Майданеке и Освенциме в пору своей молодости, а Вы их жалеете.
You must be registered for see links
Тепер виявляється в мене є "хазяєва". Хто чи що дало Вам право на такі заяви? Те, що на мою думку Чечня залишається міною уповільненої дії для лЮбої Вам Росії? Так про це говорять російські політики і журналісти на каналі RTVI (правда на інших російських каналах Ви цього не почуєте з відомих причин). І йдеться не лише про Чечню. Джерелом нестабільності зараз може виявитись Дагестан чи Інгушетія. Окрім того в свій час сепаратистські заяви можна було почути від певних регіональних політиків з Казані та Уфи. Про це також частенько згадують. І якщо Ви дозволяєте собі подібного роду хамські заяви (невже так переживаєте за цілістність Росії), то чому цього не можна мені? Тому не ображайтесь, Ви просто розв'язуєте мені руки.
А спеціально для Вас скажу, що я не котик, песик чи інша домашня тваринка щоби мати "хазяїна".
А ще я не є прихильником "садо-мазо" в якому є ролі для "раба" і "хазяїна". А ось чому у Вас слово "фантазія" викликало асоціації лише з фантазіями "сексуального характера" - тут вже можна ставити питання.
Фантазия (греч. Phantasia — воображение) — ситуация, представляемая индивидуалом или группой, не соответствующая реальности, но выражающая их желания.
Фантазии могут носить сексуальный характер.
Ась, не чую? Я знайшов інше визначення:
ВООБРАЖЕНИЕ (фантазия), психическая деятельность, состоящая в
создании представлений и мысленных ситуаций, никогда в целом не
воспринимавшихся человеком в действительности. Различают воссоздающее
воображение и творческое воображение.
Тож чому не музичні фатазії, якісь інші творчі фантазії, врешті просто дитячі фантазії, а саме фантазії, які "могут носить сексуальный характер". Є проблеми? Вам чогось не вистачає? Так це не та гілка форуму, тут все більше спілкуються про політику.
Или сепаратизм пидтримуете? Слушая чуть не еженедельные сепаратистские заявления крымских татар Ваша позиция уже как патриота Украины вопросительна.
Отакої, я вже підтримую сепаратизм кримських татар. Отже, якщо вірити Вам, то сепаратизм в Україні підтримують всі депутати НУНС, в складі фракції якої знаходяться кримсько-татарські сепаратисти Мустафа Джамілєв ти Рафат Чубаров (перші особи кримсько-татарського Меджелісу) та депутати БЮТу, для яких НУНС залишається все ще союзником по коаліції. Оригінально. Справді, про кримсько-татарський сепаратизм я чув багато, але все більше від таких як Ви... Хотілось би подивитись якийсь документ, що підтверджує Ваші слова, якщо маєте, викладіть будь ласка. Вчора на "5-му каналі" в програмі "Re:акція" про це якраз йшлось. На закид Грача про сепаратизм татар Мустафа Джамілєв заявив, що намір створити кримсько-татарську державу з'їзд Курултай оголосив в 1991 році, як реакцію на намір певних політиків Криму створити незалежну державу на півострові або повернути Крим назад до складу Росії. Зараз вони (татари) поставили перед собою задачу відновити національно-територіальну автономію (яку ліквідував Сталін) виключно в складі України.
А ще я чув про реальний сепаратизм... Це з'їзд "федерастів" в Сіверськодонецьку, а якщо говорити про Крим, то це кримські партії та союзи, що розмахують російськими прапорами (типу РДК), а також козачки невідомого генезу ... Ось ці відкрито заявляють, про наміри приєднати Крим назад до Росії, та гучно ляскають в долоні візитерам-українофобам на зразок Лужкова та Затуліна...
І що саме дивне, їх риторика (як сіверськодонецьких так і кримчан) просто чудово лунає в унісон з Вашою: ностальгія по колишньому Союзу, ставлення до НАТО, до УПА, до другої державної мови... Через це в мене є підстави сказати що це Ви набагато ближчі до ідей сепаратизму, ніж я.
Американский империализм, возведенный в ранг государственной политики, действительно, реально представляет угрозу миропорядку и миру в принципе.
19 лютого на каналі RTVI в програмі Ганапольського "Клинч" зійшлись в словесному диспуті Гаррі Каспаров та Володимир Жириновський (Едельштейн). Звичайно, що Каспаров висловлював ліберальні ідеї, опозиційні нинішньому курсу Росії. А Жирік... Заявив, що ніяких свобод і прав в Росії не повинно бути, що найкращим способом державного існування для Росії є
імперія, а будь-який лібералізм цю імперію зруйнує (як приклади наводив лютневу революцію 1917 року та лібералізм Горбачова). Але головний перл полягав в тому, що
Росія на міжнародній арені просто повинна себе поводити так само, як і США.
Заявив, що вони
за 24 години здатні ліквідувати будь-який континет на Землі і що Росія повинна "ввязаться" в яку-небудь війну.
Звичайно, можна назвати його дурником, але ось підтримує його значно білше росіян, ніж того ж Каспарова (фракція ЛДПР - третя за чисельністю в російському парламенті). Окрім того, про Жиріка часто говорять, як про царського блазня, який може собі дозволити говорити те, про що сам цар лише думає...
Так що Ви там казали про "угрозу миропорядку и миру в принципе"?