Вступ України у НАТО

Чи потрібно вступати Україні в НАТО?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    243

bsv

Странник
Ответ: Вступление Украины в НАТО

Сколько? Интересно узнать.
Если интересно посчитайте, советую начать

phoenix
Уважаемый BSV я так понимаю ,кому ни как ВАМ в первую очередь надо радоваться от того и сказать спасибо НАТО за то.что срочной службы не будет (кстати срочная служба есть).
Это почему же? Православным никаких поблажек в военкомате нет, все идут наряду со всему. А вот баптистам и СИ поблажки есть. Несправедливо! По этому не понял, о чем вы?
Это в теме ЮТ можете сказать, и еще спросить почему вопреки обещаниям он все еще есть.

что Вам вера не позволяет держать оружие и служить должен кто то другой а не Вы????????
Моя вера не только НЕ запрещает, а напротив (читать Житие Сергия Радонежского)

Поэтому не считаю ваши доводы правильными и убедительными.
Какие доводы? То что народ не купится на обещания? Дело ваше, можете не соглашаться.

PS.Если Вам так уж действительно небезразлична судьба Украинской Армии предлагаю Вам начать с себя и поступить на контрактную службу.За дополнительной информацией обращаетесь в военкомат.
Хороший вы поставили вопрос. А пойдут ли в армию украинцы если Украина вступит в НАТО? Лично я не пойду.
Как раньше говорили на Руси – За алтари и очаги – (очаги я так понял, семейный очаг) Вот за это пойду воевать, за НАТО или в составе НАТО НЕТ! Тем более что эти самые алтари НАТО-вцы прицельно разбомбили в Косово.
 

L_e_h_@

New Member
Ответ: Вступление Украины в НАТО

Особисто я не проти щоб Україна вспупила до НАТО. Особливо за ЄС обома руками. Бо це крок вперед, перехід у новий ринковий простір і т.д.

Але Україна зараззнаходиться у дуже складному становищі. Ми не можемо прибрати у себе в хаті і розфасувати окремо по мусорним тацям бутилки ПЕТ, скляні, пластмасу. Харкаємо та кидаємоокурки на землю, вигулюємо домашніх тварин у себе в дворі, ссимо у себе в підїздах та ліфтах, обмальовуємо стіни у підїздах та ліфтах,обпалюємо кнопки в ліфтах, викидуємо сміття з балконів і завжди чомусь у мене сусіди викидують презервативи у вікно(невже не можна у мусорний бак), миємо машину у себе в дворі, на природі ніколи за собою не прибираємо, ссимо в річки та озера, а потім дивуємось чому в Чешці сифіліс знайшли?! Матюкаємося направо і наліво. і так. далі.

Зарплати у нас занадто низьки, порівнюючи з європейськими. Пенсії не кращі. А у мови, в яких ми з вами живемо?!

А дороги, особливо у мене в арці. Просто можна оставити там підвіску.

Нановні нас нікуди такими не приймуть. Навіщо ми такі комусь потрібні. Що ви вже причепились вже за те НАТО.

Доречі НАТО та ЄС - це зовсім різні речі, єкраїни ЄС, які не є членами НАТО. Навіщо нам військові блоки. На нас, що хтось нападає?! Ірак, Іран, Терористи, Росія. Спочатку треба розхльобати кашу, яка заварена. А ви в НАТО. Ви що думаєте, якщо ми війдето в В НАТО у нас буде мін зарплата 5000 дол? або така ж пенсія? Або Америка кожен день нас буде підмивати всіх????

У нас прогрес був перейти с портянок на носки. А тут ще контрактна армія(ЩО НАДЗВИЧАЙНО ДОБРЕ!! ОБОМА РУКАмИ І НОГАМИ). Під яку необхідно все знов перебудувати, побудувати нові бази, закупити нову техніку, зброю, одяг і т.д. Перевчити і поновому вчити сержантів, прапорщиків, офіцерів. А ми ще кажемо про рівень НАТО?!

Треба спочатку змінити свій "собачий" менталитет, розібратися у внутрішній політиці, а потім вже думати про зовнішню.

Моя думка, що всуп до НАТО України в найближчий час не дасть нічого, особливо для економіки. А в ЄС нас ще багато років не ВІЬМУТЬ. Я ОСОБИСТО БУВ У ТУРЦІЇ КІЛЬКА РАЗІВ, ЯКА ВЖЕ ПРОСИТЬСЯ ДО ЄС ВЖЕ БАГАТО РОКІВ. Так там зовсім інше життя, там боязко плюнути або кинути папірець на землю, бо заарештують зараз же і до каталашки і палиці дадуть. І живуть вони так добре бо діють закони. Турція є членам НАТО давно, але щодо ЄС у них інша справа.

АЛЕ КАЖУ, ЩО Я ЗА НАТО ТА ЄС!!!
 
Останнє редагування:

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Вступление Украины в НАТО

А интересно Украина без старших братьев что либо может самостоятельно сделать ,ну например хотя бы сильное экономическое государство с достойным уровнем жизни
для всех граждан.
Удивительно как еще кто то верит что кому то другому это нужно ,кроме нас.
Вырвались из СССР так теперь давай альтернативу,лиш бы голову перед кем нибудь гнуть.Прямо таки рабьи души.
 

xvolt

Коренной Боянист
Ответ: Вступление Украины в НАТО

Я за Нато в том случае еси отменят армии до того как меня заберут!

А вобще (фото):
 
Останнє редагування:

mangust

патріот
Відповідь: Вступление Украины в НАТО

"У Росії є досить широкій арсенал засобів для того,щоб дати Україні у випадку її вступу до НАТО,адекватну відповідь....Ці заходи можуть носити не тільки економічний,дипломатичний чи політичний характер",-цитує агенція "Інтерфакс" слова Віктора Озерова,голови комітету з оборони та безпеки верхньої палати парламенту Р.Ф.-Ради Федерації
"Україна молода"25 січня 2008р.
Мені здається,що Росія розуміє,що Україна вже не та,яка була кілька років тому,тому і вдається до брутальних погроз.І майбутнє України в НАТО і Європейському союзі,а не зі "старшим" братом де пів країни вже заполонили мігранти з Піднебесної.
 

bsv

Странник
Ответ: Вступление Украины в НАТО

mangust
О! А в ЕС эмигрантов меньше? Взять хотя бы Францию? С такими темпами вымирания коренных французов и размножения выходцев из третьего мира, в недалеком будущем большинство французов будут чернокожие и арабы. В общем будет такое и с Украиной, если не сбросим темпы вымирания. Тем более после решения, что всех незаконных эмигрантов, которые попали в ЕС через Украину будут высылать обратно в Украину.

А по адекватному ответу – тут можно кричать, возмущается, та все что угодно. Но то, что с Россией отношения испортятся это точно. И обвинять, укорять в этом Россию бессмысленно, сами выбирали, вот и получим то что выбрали.

И конкретно для Сум последствия – огромная часть жителей Сумской области, работают в России за счет этого и живут. И посмотрим, что будет когда ведут визовый режим в Россию. Можно конечно мечтать и говорить о том что не введут, посмотрим. (на эту тему может еще отдельную тему стоит поднять, надо подумать
 

mangust

патріот
Відповідь: Ответ: Вступление Украины в НАТО

И конкретно для Сум последствия – огромная часть жителей Сумской области, работают в России за счет этого и живут. И посмотрим, что будет когда ведут визовый режим в Россию. Можно конечно мечтать и говорить о том что не введут, посмотрим.
Росія і зараз не дуже шанує заробітчан , хоча-б на прикладі введення квот на робочу силу ,що вводиться в Росії з цього року.Перед вступом Польші,Прибалтійських держав В НАТО Росія теж тиснула на ці країни. Ну і що?Пшик.Та і люди там живуть набагато краще за росіян.Треба прагнути до кращого.
 

L_e_h_@

New Member
Ответ: Вступление Украины в НАТО

Чого ж вас зачепило це НАТО? Що на Україну хтось нападає, погрожує, у Нас загроза тероризма? Чого вже вас туди аж так тягне?!

Про Росію я нічого не кажу та на неї натякаю.

НАТО - справа хороша тоді коли вона піде на користь держави. Краще покищо гроші вбабахати в дороги, школи, дитячи садки, спортивні майданчики. У нас нормального людяного роддому немає. Нелюдські умови. У лікарнях апаратура застаріла. Немає нового комунального транспорту. Хазяї маршуток шантажують як хотять. Тролейбуси згнили вже. Алкоголізм, наркоманія, СНІД, онкохвороби, велика смертність. Квартира 1-на коштує 25-30тис. доларів. Зарплата надзвичайна мала, пенсія не краще. Необхідно вирішити проблему зі сміттям, просто закупка євробаків дуже не допоможе. Старі вже труди подачі води вже стали. В домах все старе і ще з часів СССР.

Чому ви вже так ставите НАТО за нагальну проблему?! Що, прийдуть натовські війська(проти яких я особисто нічого немаю) і вирішать всі ці наші питання?!

Я вважаю, що в найближций час військовий блок нам не потрібен.
 

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Вступление Украины в НАТО

Какие тут угрозы? Российские крылатые ракеты с ядерными зарядами постоянно нацеленны на вероятного противника,на его военные базы. Вы хотите что бы они были нацеленны и на Украину что ли.К тому же Россия открыто заявила что пуск
этих ракет идет в автоматическом режиме(так как близко к границе)то есть без участия человека.
Европа спит и видит что бы эти ракеты были перенацеленны от них ,например на Украину,и готовы большие деньги за это заплатить нашим политикам.
 

L_e_h_@

New Member
Ответ: Вступление Украины в НАТО

Нашей стране НАТО не поможет.Это равносильно что прийти и сказать - мы хотим мыть ноги Америке.Вот тебе и всё вступление в НАТО.А вообще страна деградирует и это всё в прогрессе.Нация уничтожается,а политики занимаются хз чем.
С такими темпами обязательно скоро КАПЕц... или этого не видно?
Абсолютно з вами згоден
 
Зверху