Армия:отмена или продолжение?

Kramar

Іван Богун
Ответ: Армия:отмена или продолжение?

я не згоден категорично! Сумські студенти одного разу вже довели, що вони - не бидло, стане потреба - доведуть ще не раз. Зараз в нашому місті існує дуже згуртована група молодіжних громадських організацій. Якщо серйозно зачепити бодай одну з них, повірте мені, піднімуться всі.

Holland'er

Member

Сегодня смотрел заявление Ющенка,что 2009 год будет последним годом призова в армию...

Holland'er

Member

В смысле после брома? Кое-что слышала... стало интересно, объясни для меня пожалуйста.
что тут обьяснять, в чай или еще кудато добавляют бром,что бы тебе "ничего не мешало ходить" :D:D:blush:

RAZOR

Drive your dream...

я не згоден категорично! Сумські студенти одного разу вже довели, що вони - не бидло, стане потреба - доведуть ще не раз. Зараз в нашому місті існує дуже згуртована група молодіжних громадських організацій. Якщо серйозно зачепити бодай одну з них, повірте мені, піднімуться всі.
ага все кто в розыске воинкомата организуют акцию на майдане незалежности против призыва.. и да услышит их президент и да отменит призыв... ну или накрайняк приедет бобик и соберут всех кого долго искали.
ps лично видел на давно один из списков военкомата - половина в розыске.. думаете ктото из них пойдет на митинг?

Kramar

Іван Богун

моє повідомлення несло абсолютно інший зміст!!!
Я не кажу про організацію спротиву призову до арміїї - чути це з моїх вуст було б принаймні дивно! Мене просто обурила остання фраза в пості Papa13:
А народ был "быдлом","быдлом" и останется.Или кто-то не согласен?
Особисто я себе бидлом не вважаю і знаю ще чимало людей, які ніколи рабами (мовчазним бидлом за термінологією Papa13 ) не були й не стануть. Одного разу ми це довели. Якщо стане потреба - ми готові довести ще не раз.
А якщо (боронь, Боже!) розпочнеться війна за незалежність України з будь-яким зовнішнім ворогом, особисто я піду в армію. На мою думку так зобов"язаний вчинити кожен нормальний чоловік. Це не має бути якимось актом патріотизму чи ще чогось - це нормальна позиція людини, якій небайдужа доля її сім"ї, друзів, міста, країни.

Відомі слова Шевченка
А ви сиділи і мовчали і мовчки чухали чуби...
Німії, подліїї раби!
абсолютно не про нас (маю на увазі тих, кого називають сумськими студентами - Студентське братство Сумщини)

Andy

Well-Known Member

Никогда армия чисто контрактной не будет! Это слишком дорого для нашей страны!

Зверху