Тінь Сонця

SlipFaker

Созидатель
Ответ: Тінь Сонця

я немного удивился, увидев знакомое название... в этой группе играл чел из моего города, по имени Бархан... Неплохой барабанщик, но не знаю, с ними он сейчас или нет. Говорил, помогал им с записью одного из последнего альбома
???а какой там последний даже не знаю - не слушаю такую музыку

Green_Hedgehog

New Member

бидон заебал говорить на украниском:)
ты ж в жизне не такой
я все бабру раскажу он сделает те приятно через прогресивно модулярный вибратор гиморойного бублика на твоем стуле за барабанами:blush:

M.aY

Member

А почему этно рок? :) Они ж вроде фолк рокеры :) Очень симпатично...к последним альбомам идёт "облегчание", что в принципе не портит музыку...в последнем альбоме песня Козаки рулееееез! :)

МВольная

Промінь Заходу

Аааа.... як я раніше не помітила данної теми?! жах =)
Тінь Сонця - одна з моїх улюблених груп
Вільним небокраєм, Козача могила- улюбені пісні здається :) (просто багато що подобається, крім альбому "Святість віри")

мм... нещодавно дістала відео в норм якості (нарешті) кому цікаво: в DC (нік той самий), чи на : ,

Останнє редагування:

Heartgrame

Member

Аааа.... як я раніше не помітила данної теми?! жах =)
Тінь Сонця - одна з моїх улюблених груп
, - улюбені пісні здається :) (просто багато що подобається, крім альбому "Святість віри")

мм... нещодавно дістала відио в норм якості (нарешті) кому цікаво:
Абож в DC (нік той самий), чи на
спасиба Марин, надо как то ознакомится...

Frekensnork

Просто человек

Так, ну щодо етно, то відкрила для себе цей стиль цього літа, а саме після фестеваля "Країна мрій"))))). Ну а щодо гурту Тінь Сонця, то я його відкрила для себе 2 роки тому, і до цього дня він мені подобається)))))))Щось в них таке є))))), що приємно слухати

Останнє редагування:

МВольная

Промінь Заходу

Так, ну щодо етно, то відкрила для себе цей стиль цього літа, а саме після фестеваля "Країна мрій"))))). Ну а щодо гурту Тінь Сонця, то я його відкрила для себе 2 роки тому, і до цього дня він мені подобається)))))))Щось в них таке є))))), що приємно слухати
ніфіга собі... ХІМ... хе... випадково не з "Холодним Сонцем" переплутала?)) хм...
Доречі так і не розумію, що ж є етно... ТС сприймаю, як фольк-метал, ну або ж козацький рок... хібащо перший альбом відрізняється

Зверху