Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Модератори розділу повинні:

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    136

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Viko4ka, більш всього вилучається коментів як раз до Ваших повідомлень, в яких замість обговорення теми обговорюється скільки вам років, або вашу особистость. І вибачайте, якщо інколи, щоб це припините треба і ваше повідомлення вилучити.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

KOCTa
Почему вы только зацепились за удаление сообщений? Моих сообщений было удалено не много, а сколько не удалено не знаю. Та и пишу я не часто. Затем, вы ко мне в ЛС или мне замечание делали по поводу флуда или оффтопиков? Если такие есть, покажите мне. Вы как модератор должны их знать. Зачем молчали? Не вопрос, давайте обсудим мой флуд и оффтопики. Только уже в ЛС
Ок. Вибачаюсь, вчора в цій темі не видобразило, що є нові повідомлення, і я її не дивився.

lyolia

Забанен
Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Писать о политиках запретили, но рекламма-то всё равно осталась. Вроде
не совсем законно получается.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор

А можете знайти у законодавстві чітких норм про агітацію в інтернеті. На скільки мені відомо, це питання не врегульоване і залишається відкритим. Навіть соцопитування можна було викладати в інтернеті.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

А всіляки газети і брошюри з політрекламою у Вас вдома теж не самознищились? Усьо можно довести до маразма. Але не треба. ;) Достатньо просто сьогодні відпочити і не обговорювати цю тему. День мовчанки напередодні початку чергового сезону улюбленного серіалу.

lyolia

Забанен
Ответ: Відповідь: Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

А всіляки газети і брошюри з політрекламою у Вас вдома теж не самознищились?
Единственная политрекламма, которая находится у меня дома ,точнее ходит по дому - это белый
огромный кот с розовым сердечком-носом.;) Креативный происк моих политических оппонентов, так сказать. :) Нужно его лентяя срочно перекрасить, дабы не нарушать закона о предвыборной агитации.:angry:

bsv

Странник
Ответ: Відповідь: Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

А можете знайти у законодавстві чітких норм про агітацію в інтернеті. На скільки мені відомо, це питання не врегульоване і залишається відкритим. Навіть соцопитування можна було викладати в інтернеті.
Зачем тогда вот это? :)

Что-то тут не вяжется.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздел

Зачем тогда вот это? :)

Что-то тут не вяжется.
Щоб не ризикувати. Я ж кажу, що тут все дуже незрозуміло. Це питання слизьке. Одна справа, що інформація просто "висить" інша, коли її обговорюють. Тим паче, залишилось трохи потерпіти.))

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

bsv, як вірно сказала Ravenne, одна справа стара інформація, яка може бути прирівняна до газет, або навить до того, що на вашому компі вже є, і інша справа, коли ми це будемо обговорювати, це так чи інакше, але вже точно буде порушенням, бо не можно цю тему обговорювати обминаючи висловлювання за чі проти якоїсь політичної сили.
До іншого, вибачаюсь, що не відкрив теми, як обіцяв - спочатку зовсім не працювала мережа, а потім запрацював віслюк, а форум так і не запрацював, доки я зараз деяки наголодження мережи не змінив, коли виявилось, що в інших він працює.

lyolia

Забанен
Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Пошто "САЛО" под замок спрятали?;)

Зверху