Оффтопики.

Kramar

Іван Богун
Re: Герои УПА

Мене більше добиває, що Вітренко не виконує ухвали суду, який, наприклад, на сторіччя Шухевича все рівно почала виводити людей на Майдан і йти до Українського Дому. Лише помічаю, що її прихильники дуже часто йдуть на відкриту конфронтацію.
І не просто часто, а постійно і свідомо! Чи це не розпалювання ворожнечі? Я взагалі впевнений, що Вітренчиха отримує зарплатню в російській резидентурі - немає більше такої антиукраїнської постаті в українському політикумі

Andys

New Member
Re: Відповідь: Re: Юлія Тимошенко

Лайф-уа сам хлопчик дорослий, адвокатів не потребує, але все ж таки стану на його сторону. В цьому пості він до Вас звертався ввічливо. Якщо і не на "Ви" то вже точно на "ви". В порівнянні з тим, як де-хто демонстративно назву нашої держави пише виключно з малої літери - "украина", то "ви" з малої - гріх не такий вже і великий. Слова ж "Сначала будь добр вникакй что говорят другие - что-б кого-то упрекать" - звертання то узагальненого образу форумчанина (принаймні, я так зрозумів). І чому одразу негативний висновок про "пристрастия"? А якщо в інший табір ("голубих") глянути?
Тепер по суті.
А в чому провина Луценко? Кримінальні справи міліція завела, матеріали в прокуратуру передала - на цьому функції міліції закінчуються. А якщо прокуратура (а тепер вже і МВС), що підконтрольна не "помаранчевим", всі справи загальмувала, то хто винен, що надбання революції не втілені в життя?
Те що вони прогавили ситуацію, та допустили до влади коаліцію - тут 100% їх провина, питань не має. Те що наш Президент "сюсюкав" з людьми, якім не потрібні цивілізовані (європейські) правила в політиці, які перенесли в політику свої закони вуличних міжрайонних бійок-"разборок", які знають лише одне: "когда бьют - больно", чим і користуються в тому числі і на вищому рівні - так це також його провина. Але це також йому буде гарним уроком. Гадаю, двічі на одні граблі він наступати на стане.
я так понял, когда Ющенко подавал документы на Януковича как на премьера в парламент он при этом гав ловил и не знал что делал?
а может это были не грабли, а просто ширка с ПР, и вновь после прохождения в ВР снова будет ширка - ПР+Несуны

HNIW

Member
Re: Юлія Тимошенко

тут на форуме было довольно много противников обращения друг к другу на "вы" - это не всем нравится. Мне, например, абсолютно все равно. Лишь бы суть сообщений меня не задевала. А такое случается редко (правда, есть один мастер оскорблений и резких высказываний - HNIW, а еще Феникса забыл :)))

сколько раз повторять что на личности я перехожу тогда когда затронули меня лично , а не обсуждаемый вопрос... а вот оранжевые оппоненты как только нечего ответить так и на личности переходят

lyolia

Забанен
Re: Смогут ли НУ и БЮТ договориться?

по твоему лучше сидеть за изнасилование чем за вороство...ты же девушка в конце-концов
аnecka, а Вы считаете, что лучше украсть, при этом изнасиловав всю страну? Зачем выбирать из двух зол, объясните, пожалуста?

Life-ua

+ плюс - минус

аnecka, а Вы считаете, что лучше украсть, при этом изнасиловав всю страну? Зачем выбирать из двух зол, объясните, пожалуста?
Это ещё спорный вопрос кто сколько украил и украил-ли , если у вас есть факты или вы видели или знаете решения судов - то предьявите , если нет - то не лгите в сторону Ю. Т.

Life-ua

+ плюс - минус

Это уже не пост. Это политический заказ. Life, Вы специально говорите
это, чтобы все противники померанчевых сил умерли со смеху.
Но мы то при чём!
;)
Ну это как говорится ваше дело , вы это кто ? Вы меньшинство :)

Зверху