"Мови" та "языки".

  • Автор теми Shurik-best
  • Дата створення

Дубляж фільмів якою мовою вам більш подобається?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    578

hed1n.ru

стебанутый
Каэль, Браво!
Любите свою Родину и дальше!
Только Украина тут ни при чём. Написаные "нацистско-надуманные представления" которые hed1n выложил это язвительная критическая статья, написаная Вашим соотечественником, которую даже за уши, на серьёзное иследование вытащить нельзя. Выдернуты из контекста различные непонравившиеся моменты и всё.
это не статья, это книга.
не более язвительная чем приведённая Инде....
 

hed1n.ru

стебанутый
Re: Відповідь: Re: "Мови" та "языки".

Гс, а ви повністю вірши читали? От почитайте повністю і зрозумійте, досить паплюжити Шевченка.
конечно читал и обдумывал, а не читал критику какого-то "шановного пана". :) Вам дать оригинал? Может и Вы почитаете?
 

TerAn

A---C-D-#D-E---G
Відповідь: Re: Відповідь: Re: "Мови" та "языки".

конечно читал и обдумывал, а не читал критику какого-то "шановного пана". :) Вам дать оригинал? Может и Вы почитаете?
Гм, я і сам читав, і сам обдумував. І якраз там чітка критика тих, хто поїхав на чужину або слухає іноземців, які наказують їм як жити і що робити(прикладом взято німців), а не живе для себе і своєї України.
 

hed1n.ru

стебанутый
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: "Мови" та "языки".

Гм, я і сам читав, і сам обдумував. І якраз там чітка критика тих, хто поїхав на чужину або слухає іноземців, які наказують їм як жити і що робити(прикладом взято німців), а не жити для себе і своєї України.
Вот видите, всё понимаете. Только не пойму, почему Вы думаете, что сепаратитистская политика "для себе і своєї України".
 

Apelsin4ik

When I close my eyes...
І як це ви зробите? Якщо людина не забажає підписувати договір котрий складений російською? Як це ви врахуєте бажання обох сторін? Приклад наведіть. Бо наскільки мені відомо договори не можуть різнитись навідь мовно...
А если договор между украинской и российской компанией?
 

Apelsin4ik

When I close my eyes...
какой смысл подобных дискуссий на госуровне... Деньги зарабатываются на одном языке во всем мире.Язык любви и преданности тоже один.Что еще нужно для жизни..
 
З

Зверюга.ua

Guest
А если договор между украинской и российской компанией?
Тоді, такий договір, по закону повинен бути зроблений двома мовами, та ще міжнародною! А взагалі, складаються англійською, та додається переклад, котрий слово в слово перекладений з англійської. Але це міжнародні договори, а ми ведемо розмову про те, якщо, між громадянами України в самій Україні, буде складатись договір, і тут може вийти конфліктна ситуація, якщо буде дві мови! Бо використовувати можна або ту або ту, і та чи інша сторона скаже що відмовляеться підписувати договір на іноземній для неї мові... Ось тут і виникає вже конфлік!
 

HNIW

Member
при нежелании подписывать договор на языке неприемлимом для одной из сторон можно выбрать по соглашению сторон хоть китайский...


в реале на мове договоров весьма мало подписывают ибо не хотят мозги парить крючкотворством
 

Merime

New Member
Мовознавство є точною наукою, яка не допускає вільного поводження з фактами, але потребує постійно гіпотез та їх доведення. Тому версії Срезневського, Потебні, Щербаківського, Марра, Білецького та інших українських мовознавців заслуговують на уважне прочитання і доведення або спростування з позицій сучасної науки. І робити це повинні не такі примітивні й неосвічені шовіністи, як "Н.И. Ульянов", який засмітив увесь інет своєю маячнею. І цитування його опусів не робить нікому честі.
І взагалі не змішуйте науку й політиканство. Те, що наша історія перекручена й перебрехана, здається, не викликає ні в кого сумнівів. І те, що сьогодні хтось хоче запропонувати нові погляди - я бачу лише позитив.
 

Merime

New Member
Да и вообще, украинский сепаратизм поддерживали материально и научно немецкие национал-социалисты... Которые и разработали ваши теории ;)
Ещё Т.Г. Шевченко писал:
"Колись будем
I по своему глаголать,
Як німец покаже,
А до того й iстopiю
Нашу нам роскаже,
Отоді ми заходимось.
"
Співчуваю людям, які не мають почуття гумору й відчуття іронії та сарказму, з яким автор висміює негативні тенденції.
Або ж це з вашого боку свідоме оббріхування.
Дописатись до того, що Шевченко закликає німців вчити нас власної історії, може лише дуже недалека людина, або провокатор. Інших варіантів немає.
 
Зверху