Конкурс: Вірші українською

Merime

New Member
Презентація видань сумських поетів -членів літстудії "Орфей" відбудеться
26 квітня о 16 годині в новому книжковому магазині "Кобзар" по пров. 9 Травня (між вул. Соборною і Воскресенською, біля "Фокстроту"). В програмі - читання віршів, обговорення, презентація нових літературних проектів.

Merime

New Member
Вчора в Конотопі відбулась зустріч сумських поетів-переможців конкурсу з конотопськими, які передавали усім, хто в Сумах пише вірші, - привіт!

Merime

New Member
На травень запланова зустріч-презентація в літературній вітальні СумДУ. Про точну дату пізніше.

Merime

New Member
Альманах поезії "Орфей-2006", а також попередні випуски та інші видання літстудії "Орфей" тепер можна придбати у новому книжковому магазині "Кобзар" по пров. 9 Травня (між вул. Соборною і Воскресенською, біля "Фокстроту").

Merime

New Member
Нагадую: ТРИВАЄ НОВИЙ КОНКУРС "ОРФЕЙ-2007"!
Тому прошу викладувати в цю тему ваші вірші українською, і вони наприкінці року з"являться в альманасі кращих поетів Сумщини зразка 2007 року.

натаха

New Member
Re: Ответ: Конкурс: Вірші українською

невже справжнє кохання існує?

натаха

New Member
Сон (Як же мені до тебе не хотіти)
Мені наснились білі журавлі,
Мені наснились чорні ночі
І те, як ми з тобою до зорі
Дивились очі в очі.

У сні любила тебе до нестями,
Тебе кохала, мов у перший раз.
І мов світив той місяць вечорами
Лише для нас, лише для нас.

Я бачила твої веселі очі
І мов на крилах в небо я неслась.
Тієї ночі, я тієї ночі
Уся до краю тобі віддалась.

Ти дарував мені чарівні квіти,
Ти дарував мені весну й себе.
Як же мені до тебе не хотіти,
Ти ж так любив і цінував мене.

Merime

New Member
Перша строфа супер! Дуже музично і мелодійно. Нагадує пісню. Далі зменшення образності і більше штампів. Хотілося б і завершення на такому ж оригінальному рівні, як початок. Давай ще!

Зверху