Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Вступление Украины в НАТО
Щодо мого поста - Ви написали, що НАТО, то є агресивний блок і сказали, що це можуть підтвердити жителі Іраку. Я Вас попросив не плутати НАТО взагалі з Америкою зокрема. Я Вам навів приклади, як два поважних члени НАТО (Франція і Німеччина) відверто на міжнародній арені виступили проти розв"язання Америкою цієї війни. То де ж тут натівська агресія? Що може бути незрозумілого?
Вже як на те пішло, то мені Ваша манера також здається дивною - не розуміть (чи робити вигляд, що не розумієте) своїх опонентів, не реагувати на запропоновані для Вас у вигляді питань факти, або реагувати на зразок "у вас предвзятое мнение", "у вас негативное отношение" (напишіть просто: "Сам дурак" буде не так завуальовано).Что за странная манера общение? Цитируете своих оппонентов, затем пишите «Чому Ви не кажете, що ...» или «Чого ж Ви про це мовчите?» И дальше говорите о чем-то своем.
Пытаясь навязать собеседникам свой формат беседы. И это выглядит так: вы пишите. Cобеседники должны реагировать.потом вы опять «чому ви…» и про свое Это бестактно!!! Я вас не поучаю, но для меня это выглядит именно так.
Щодо мого поста - Ви написали, що НАТО, то є агресивний блок і сказали, що це можуть підтвердити жителі Іраку. Я Вас попросив не плутати НАТО взагалі з Америкою зокрема. Я Вам навів приклади, як два поважних члени НАТО (Франція і Німеччина) відверто на міжнародній арені виступили проти розв"язання Америкою цієї війни. То де ж тут натівська агресія? Що може бути незрозумілого?
Останнє редагування: