З
Зверюга.ua
Guest
Re: Нужен ли русский язык, как второй государственный в Украине.
Друге, опитування, це не волевиявлення, так от опитується 2000 людей с кожної області України і таким чином бачиться яка тенденція у той чі іншій області нашої країни...
Так от той хто тут прийняв участь у опитуванні доволі гарно показує тенденцію на нашому форум, у наші мережі та у місті Суми.
Це опитування зроблено досить давно, і тенденція не зменьшувалась у бік російської мови, а навпаки збільшелась у бік української.
З.І. будте чесными хотя бы сами с собой! И не пытайтесь обмануть хотя бы себя! (Це що б вам була зрозуміліша моя думка що до ваших постів!)
Ох, я довго сміявся... Переробити конституцію та ще багато чого треба буде перероблювати і це заради того що б через 5 років це все перероблювати?Про те й мова. Сьогодні, коли більшість розмовляє російською можна зробити її другою державною. А вже через декілька років відмінити це положення, коли більшість буде розмовляти українською. Намагання запровадити всюди українську мову аж ні як не сприяє її більш доброму розумінню. Як я вже казав "суржик" - це не мова. І, на мою думку, якщо ситуація не зміниться, цей "суржик" може повністю витіснити українську мову. Неможна отак відразу змусити людей вивчити правильну українську мову, тому я за російську, поки українська дійсно не стане Державною у повному розумінні цього слова, а не тільки на папері.
У нас вже більше 5000 абонентів. Тому вважаю це опитування не репрезентативним.
Друге, опитування, це не волевиявлення, так от опитується 2000 людей с кожної області України і таким чином бачиться яка тенденція у той чі іншій області нашої країни...
Так от той хто тут прийняв участь у опитуванні доволі гарно показує тенденцію на нашому форум, у наші мережі та у місті Суми.
Це опитування зроблено досить давно, і тенденція не зменьшувалась у бік російської мови, а навпаки збільшелась у бік української.
З.І. будте чесными хотя бы сами с собой! И не пытайтесь обмануть хотя бы себя! (Це що б вам була зрозуміліша моя думка що до ваших постів!)