Лига Чемпионов / Кубок УЕФА 2006-2007

Статус
Закрита.

LaffJoy

Папка
Фабио Капелло: "Результат несправедлив"
Главный тренер "Реала" Фабио Капелло считает, что "Бавария" несправедливо прошла королевский клуб в 1/8 финала Лиги чемпионов после победы в Мюнхене 2:1.
"
Весь наш план на игру был испорчен быстрым голом, этот мяч поставил нас в очень тяжелое положение. Нам не повезло: не смогли забить в первом тайме. Победу "Баварии" считаю незаслуженной, ведь у Кана было намного больше работы, чем у Касильяса.
Еще меня удивляет, что мы забили "Баварии" четыре мяча, но даже этого оказалось недостаточно для общей победы.
Что ожидает меня в будущем? Это зависит от президента клуба
", - приводит слова итальянца официальный сайт УЕФА.
Источник: "Спорт сегодня"
 

LaffJoy

Папка
Отмар Хитцфельд: "Нервотрепки в конце хотелось избежать"
Главный тренер "Баварии" Отмар Хитцфельд остался доволен действиями подопечных в победном матче 1/8 финала Лиги чемпионов против мадридского "Реала".
"Последние минуты встречи стали настоящей нервотрепкой, которой хотелось избежать. В первые полчаса мы играли лучше, потом "Реал" перехватил инициативу. Во втором тайме мы снова выглядели предпочтительнее, атакуя даже после пропущенного гола. Я очень горд за ребят, ведь "Реал" - невероятно сильная команда", - цитирует немецкого специалиста официальный сайт УЕФА.
Источник: "Спорт сегодня"
 

LaffJoy

Папка
хыхх... если по чесному то минимум игроков 5 Валенсии нужно дисквалифицировать ( и кому тагда играть?), но это с точки зрения фейрплея. а так я думаю каждый бы нестоял в стороне кагда на поле твориться такое. накал просто страшный. сорваться очень легко.
Франческо Тольдо: "Все испортил идиот по имени Наварро"
Вратарь "Интера" Франческо Тольдо в интервью Viva Radio 2 подробнее рассказал о потасовке между игроками миланского клуба и испанской "Валенсии", состоявшейся по окончанию ответного матча 1/8 финала Лиги чемпионов.
"Карлос Марчена высмеивал Николаса Бурдиссо по-испански, - сообщил Тольдо. - К несчастью для него, у нас в составе 15 испаноязычных игроков и он выбрал не ту мишень для насмешек. Бурдиссо горячий парень и не дает спуску никому".
"Я держал Бурдиссо и пытался отвести его в сторону, однако тут какой-то идиот по имени Наварро подбежал к нам слева и неожиданно для всех нанес Николасу удар точно в нос, - продолжает Франческо. - Николас обмяк и едва не потерял сознание. Мы же пустились вдогонку за презренным трусом Наварро, который бросился наутек".
"Кордоба попытался достать его в подкате, но не дотянулся. Наварро же сбежал от нас в раздевалку, куда перегородила путь полиция", - заключил Тольдо.
Источник: "Спорт сегодня"
 

LaffJoy

Папка
Сильвио Берлускони: "Лучший состав в Лиге чемпионов - у "Милана"
Президент "Милана" и бывший премьер-министр Италии Сильвио Берлускони заявил, что "россонери" являются главными претендентами на выигрыш Лиги чемпионов, сообщает Calciomercato. Напоминаем, что по сумме двухраундовой дуэли "Милан" выбил в 1/8 финала шотландский "Селтик".
"С вылетом "Интера", "Барселоны" и "Реала" у "Милана" наилучший подбор исполнителей в Лиге, - отметил одиозный политик. - Мы сохранили победный состав прошлых лет".
Источник: "Спорт сегодня"
 

LaffJoy

Папка
Мирча Луческу: "Севилья" - фаворит"
Тренер донецкого "Шахтера" Мирча Луческу считает, что "Севилья" является бесспорным фаворитом в их дуэли в рамках 1/16 финала Кубка УЕФА.
"Севилья" - очень хорошая команда, которая ищет пути к чужим воротам на протяжении всего матча, - заявил Луческу. - У андалусцев очень опасные нападающие Кануте и Кержаков… хотя - все очень хорошие. Необходимо играть очень аккуратно и быть внимательными со всеми футболистами".
Источник: "Террикон"
 

LaffJoy

Папка
Шуст, Бєлік та Коротецький про майбутній матч із "Севільєю"
Ист:champion.com.ua
Воротар "Шахтаря" Богдан Шуст:
- Як ти вважаєш, "Шахтарю" вдалося добре підготуватися до матчу із "Севільєю"?
- Фізично ми відмінно натреновані. Важливо і те, що відправляємося у Севілью в гарному настрої після перемоги з рахунком 3:0 над луганською "Зорею". Звичайно, у Кубку УЄФА зовсім інший рівень. Нам потрібно буде зіграти з командою дуже високого класу, що на даний момент очолює турнірну таблицю чемпіонату Іспанії. Напередодні "Севілья" обіграла "Барселону", що була лідером Прімеро. Не сумніваюся, що нас чекає цікава зустріч, у якій буде можливість набути чималого досвіду.
- Який результат можна буде вважати прийнятним для "Шахтаря"?
- Той, при якому вийде набрати очки для клубного рейтингу, тобто перемога або нічия.
- Яке враження на тебе справила "Севілья"?
- Таки сильне. Коли я дивився матч лідерів іспанського чемпіонату, то навіть симпатизував підопічним Хуанде Рамоса. "Севілья" грала більш агресивно, в її діях яскравіше проглядалося прагнення до перемоги. Навіть в ті хвилини, коли чисельна перевага була на боці "Барселони", каталонцям не вдавалося перегравати "Севілью".
- Хто в іспанців найбільш небезпечний?
- Будь-який футболіст здатний загострити ситуацію в грі. Це є доказом того, що "Севілья" відмінно укомплектована. У команді постійно відбувається ротація. Від матчу до матчу змінюється 5-6 гравців. У "Севільї" є як мінімум два рівноцінних виконавці на кожну позицію. Зараз от Кержаков виступав в основному складі і забив гол. Це доводить, що футболісти, які знаходяться в резерві, можуть гідно замінити гравців основи.
Захисник "Шахтаря" Ігор Коротецький:
- У ситуації, коли тренер "Шахтаря" Луческу обмежений у виборі виконавців, як ти оцінюєш свої шанси зіграти в Іспанії?
- Думаю, що потраплю в число 18 заявлених на матч, а далі все буде залежати від того, як буде складатися сам двобій.
- Ти задоволений тим, як розв'язалася ситуація з твоїми переходами?
- У цьому сезоні я вже тричі переходив з команди в команду, і вийшло так, що "Шахтар" виявився єдиним клубом, у якому я можу грати в другій половині чемпіонату. Звичайно, я задоволений тим, що залишився в Донецьку, адже був ще варіант повернутися у "Кривбас". Тут я буду виступати в команді, яка бореться за чемпіонство.
- Настрій команди перед вильотом в Іспанію бойовий?
- Звичайно ж, усі чекають тільки перемоги. Ми добре вивчили суперника. Сподіваюся, що все буде добре, хоча і розумію, як нам буде нелегко.
- Що ти знаєш про "Севілью"?
- В іспанців дуже багато футболістів, які чимало пограли на високому рівні. Гарна середня лінія, та й нападаючі непогані, як показав матч із "Барселоною".
Нападаючий "Шахтаря" Олексій Бєлік:
- З яким настроєм команда відправляється в Іспанію?
- З нормальним, налаштовані на працю. Їдемо за гарним результатом. За таким, який дасть "Шахтареві" можливість впевнено почувати себе в Донецьку. Будемо грати на перемогу, але не розчаруємося й у випадку нічиєї. Нас влаштує будь-як позитивний результат.
- Ти розраховуєш вийти на поле? Дискваліфікація Маріки дає тобі додатковий шанс.
- Не сперечаюся, шанс дуже гарний. Але я намагаюся не думати про це, не хочу прораховувати варіанти. У кожному матчі готовий вийти на поле, але частіше буває так, що опиняюся на лаві запасних або на трибунах.
- Що можеш сказати про "Севілью"?
- Команда добре збалансована у всіх лініях. Цей той випадок, коли будь-який футболіст може взяти гру на себе й в окремо узятому матчі стати лідером, повести за собою партнерів. Персонально відзначив би нападаючого Кануте, який на сьогоднішній день є не тільки кращим бомбардиром команди, але і всієї іспанської ліги. Дуже гарний правий захисник Даніел Алвес. А ще виділяється Кержаков. Після переходу в новий, більш сильний і відомий клуб, Олександр грає на емоційному підйомі, з великим бажанням.
ФК Шахтар
 

LaffJoy

Папка
Гру "Севілья" – "Шахтар" будуть транслювати на "Ері"
Ист:champion.com.ua, 07.03.07 19:05:11
Оскільки, телетрансляції матчу 1/8 фіналу Кубка УЄФА "Севілья" - "Шахтар" для українських уболівальників не передбачено, репортаж про гру можна буде почути на всеукраїнському радіо "Ера". Початок репортажу 8 березня о 21:45, повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".
Поки невідомо, в яку суму обійдеться купівля трансляції даного матчу для "Ери". Утім, зазначимо, що приблизна ціна радіотрансляції від 3 до 5 тисяч доларів.
 

LaffJoy

Папка
Луческу: "Шахтар" – це команда, що теж ставить перед собою задачу пройти далі
Ист:champion.com.ua, 08.03.07 01:50:37
Передматчева прес-конференція головного тренера "Шахтаря" Мірча Луческу перед грою із "Севільєю".
Пан Луческу, ми тільки що були на стадіоні. Бачили весь стадіон у смітті. Як ви до цього ставитеся?
Ми тільки приїхали. Ще не бачили, що там діється.
Містер Луческу, тому що протистояння складається з двох матчів, що ви очікуєте від завтрашнього матчу? І яким результатом будете задоволені?
Усе-таки це 1/8 фіналу Кубка УЄФА. Напевно, ми заслужили бути в цій стадії розіграшу єврокубків. А те, що команди з нашої групи - "Валенсія" і "Рома" - учора пройшли далі, доводить, що наша група була сильною. Якби нам, може, трохи повезло в цих іграх, то ми могли бути замість когось з цих команд. Якоюсь мірою це дає нам упевненість на завтрашню гру. Природно, фаворит майбутньої зустрічі "Севілья", але "Шахтар" - це команда, що теж ставить перед собою задачу пройти далі.
Хочу запитати про Тимощука. Він пішов. І як тепер буде вирішена гра центра поля? Хто буде грати на позиції Тимощука? Цю функцію ви покладете на один гравця або відразу на кількох?
Ми говоримо про завтрашню гру. Не станемо згадувати, що було. У нас усі гравці високого рівня. Я зволів би мати більш гостру конкуренцію, але, на жаль, більш сильні футболісти - Маріка, Кучер і Левандовськи - пропускають цю зустріч. Рац зараз займається в загальній групі, після довго перерви. Є гравці, той же Полянський і Дуляй, що могли б його замінити, але сьогодні мова не про те.
- Полянський може завтра вийти?
Чому ні? Він наш гравець.
"Севілья" бореться за "золото" і в чемпіонаті, і в Кубку Іспанії, і в Кубку УЄФА. Чи вірите ви, що у світлі цього "Севілья" може пожертвувати Кубком УЄФА?
Я підкреслю, що після торішнього виграшу Кубка УЄФА і виграшу Суперкубка Європи, природно, вони постаралися створити гарну конкуренцію. У їхньому складі є багато відмінних гравців. Вони про це подбали. У них немає проблем. У принципі, кожна позиція дублюється. І усі футболісти високого рівня. Тому практично в кожному двобої тренер змінює 3-4 гравця. Немає такого, щоб у кожнім матчі виступали ті самі. У них йде ротація складу. І це їм допомагає. Напевно, вони будуть так продовжувати - така робота приносить їм успіх. Навіщо їм від цього відмовлятися? Природно, на такому рівні ніхто не відмовився б від настільки високого титулу. Вони будуть битися на всіх трьох фронтах одночасно.
Ви думаєте, що "Севілья" - фаворит тільки в себе вдома?
У неї високий темп ігор в чемпіонаті. Вона - дуже гарна дисциплінована команда. У "Севільї" є кілька гравців, що можуть вирішити результат на фінал. Зрозуміло, вона - фаворит. Андалузці проводять щотижня по 2 матчі. І це зустрічі рівня Ліги чемпіонів або Кубка УЄФА - настільки сильні суперники "Севільї" у внутрішньому чемпіонаті. Ми ж в Україні виступаємо... на рівень нижче. У них буде перевага на флангах, ми ж постараємося створити гру за рахунок півзахисників у центральній зоні. У нашій команді є дуже технічні гравці: Мату, Елано, Жадсон, Фернандіньо. Сподіваюся, що завтра ми так зіграємо, що в нас залишаться гарні шанси на відповідний двобій.
Містер Луческу, "Шахтар" за останні 3 роки вже другий раз виходить у 1/8 фіналу УЄФА. Який "Шахтар" сильніше, той, котрий був 3 роки тому, або той, котрий сьогодні?
Ми намагаємося створити нову команду. Щороку ми щось додаємо в гру колективу. Ще раз повторюю, ми наймолодша команда в єврокубках. Це молоді хлопці, але вони мають визначений досвід в єврокубках. Природно, прийшла молодь і зайняла місця інших гравців. І Чигринський, і Шуст, і Маріка, і Фернандіньо - вони молоді, але дуже прогресивні. У будь-якому випадку, вони не мають того досвіду, що був у тих футболістів. Досвід - це те, що потрібно у всіх видах діяльності. Але це приходить тільки згодом.
Містер Луческу, напевно, найбільш проблемна позиція зараз у "Шахтарі" - це лівий захисник. Шевчук не дуже вдало виступив з "Нансі". Як ви будете нейтралізувати цю проблему?
Не будемо говорити про проблеми ігрових. Їх ми вирішимо в нашому колі. Мені здалося, що в матчі з "Нансі" Шевчук зіграв удало.
Прокоментуйте купівлю бразильського гравця Адріано.
Про це ми поговоримо потім, коли закінчиться гра в Кубку УЄФА. Завтра в нас гра і ми сконцентруємося на ній.
ФК Шахтар
 

Звир

my favorite dream :)
а кто на кого вышел в ЛЧ?
думаю ЛЧ выйграет Английская команда.
 
Статус
Закрита.
Зверху