Участковый - миф или реальность!?

JamStyle

Кофейный мастер
Модератор
Игорёк смотри не спугни удачу. Не последний день живешь, ведь в Курском районе :icon_neut
А что раен как раен!!!Я ж теперь мирный житель сего раена...ггг почти.Просто сильно стало интерестно кто у мну участковый...
Белоконь Н. Нач. вашего отделения участковых
Спасибо буду знать:)

sama_po_sebe

богини курят в сторонке:)
на Харьковской живу 5 лет.
видела один раз , приходил спрашивал о соседе, бабульки ( да и весь подъезд) надеяться что его выселят куда-небуть - буйный он у нас .

ничем не закончилось

SplatteR

oi oi oi oi
а я участкового часто вижу...и ион меня часто спрашивает...так что милиция не спит.
по 3 раза на неделю вижу...иногда и больше ...хотя не рядом он то и живет..
Раз в месяц стабильно ко мне захаживает!!

Andys

New Member
600 грн - работа просто сидеть ии перекладывать бумажку, охраняйте себя сами

З

Зверюга.ua

Guest
Re: Відповідь: Участковый - миф или реальность!?

я лично видел как ППС борятся с наркотиками в павильене садика!
вот-это добрые люди! чтоб не дать распространяться наркоте, они ее сами курят!
даешь побольше работников ППС, тогда и наркотиков меньше будет!
()и милиция добрее и с минералкой():alien:
От не треба казати дурниц! То може якісь солдати, але на ППС котрі проходили школу міліції, бо там стільки тестів треба пройти що там не до трави буде, а якщо хтось дізнається то такому телепню службовий зріст буде заказний...
Що до участкових, то шановний, ви його вважаєте якимось цуциком на мотузці чи як? Його постійно хтось викликає, бо його водчина це не тільки один дом с трьома підїздами і він біга шо дурний по своєму участку...
Так що не треба розповідати байки!

От не треба казати дурниц! То може якісь солдати, але на ППС котрі проходили школу міліції, бо там стільки тестів треба пройти що там не до трави буде, а якщо хтось дізнається то такому телепню службовий зріст буде заказний...
Що до участкових, то шановний, ви його вважаєте якимось цуциком на мотузці чи як? Його постійно хтось викликає, бо його водчина це не тільки один дом с трьома підїздами і він біга шо дурний по своєму участку...
Так що не треба розповідати байки!
дурниці - те, що ви думаєте що я не впевнений в своїх словах щодо солдатів а не ППС, а не байки те, що його не бачили в нашому будинку вже досить давно, щоб засумніватись в його існуванні!

З

Зверюга.ua

Guest

дурниці - те, що ви думаєте що я не впевнений в своїх словах щодо солдатів а не ППС, а не байки те, що його не бачили в нашому будинку вже досить давно, щоб засумніватись в його існуванні!
А з якого приводу він повинен у вас з'являтись? Просто що б ви на нього могли подивитись? Чи як?
От мені подобається коли люди починають кричати що міліції немає, а коли вони починають приходити, люди починають валувати, "о зовсім життя немає, дихнути ці мінти спокійно не дають... і т.і."
Чи я не правий? Що до ППС то ви якщо таке побачили, могли б звернутись у органи котролю і тих би патрульних ніколи б непобачили! А так вам просто було по одному місцю, що вони роблять чи нероблять...

ні

А так вам просто було по одному місцю, що вони роблять чи нероблять...
чому було, мені й досі.....

а щодо того що я б міг звернутися до певної інстанції, то я думаю що ця інстанція повинна сама якимось чином вирішувати свої проблеми, а не "кришувати" бабусь, що продають самогон!

Зверху