Одинокая_тень
Обитательница гаража
Все в ларёк не смогут устроится.:nap:кто на что учился!
не нравится - в ларек торговать!
Все в ларёк не смогут устроится.:nap:кто на что учился!
не нравится - в ларек торговать!
Игорёк смотри не спугни удачу. Не последний день живешь, ведь в Курском районе :icon_neutЗа свои 20 лет,я думаю у меня было мноооого причин чтобы его увидеть,но я его не увидел
А что раен как раен!!!Я ж теперь мирный житель сего раена...ггг почти.Просто сильно стало интерестно кто у мну участковый...Игорёк смотри не спугни удачу. Не последний день живешь, ведь в Курском районе :icon_neut
Спасибо буду знатьБелоконь Н. Нач. вашего отделения участковых
От не треба казати дурниц! То може якісь солдати, але на ППС котрі проходили школу міліції, бо там стільки тестів треба пройти що там не до трави буде, а якщо хтось дізнається то такому телепню службовий зріст буде заказний...я лично видел как ППС борятся с наркотиками в павильене садика!
вот-это добрые люди! чтоб не дать распространяться наркоте, они ее сами курят!
даешь побольше работников ППС, тогда и наркотиков меньше будет!
()и милиция добрее и с минералкой():alien:
дурниці - те, що ви думаєте що я не впевнений в своїх словах щодо солдатів а не ППС, а не байки те, що його не бачили в нашому будинку вже досить давно, щоб засумніватись в його існуванні!От не треба казати дурниц! То може якісь солдати, але на ППС котрі проходили школу міліції, бо там стільки тестів треба пройти що там не до трави буде, а якщо хтось дізнається то такому телепню службовий зріст буде заказний...
Що до участкових, то шановний, ви його вважаєте якимось цуциком на мотузці чи як? Його постійно хтось викликає, бо його водчина це не тільки один дом с трьома підїздами і він біга шо дурний по своєму участку...
Так що не треба розповідати байки!
А з якого приводу він повинен у вас з'являтись? Просто що б ви на нього могли подивитись? Чи як?дурниці - те, що ви думаєте що я не впевнений в своїх словах щодо солдатів а не ППС, а не байки те, що його не бачили в нашому будинку вже досить давно, щоб засумніватись в його існуванні!
ніЧи я не правий?
чому було, мені й досі.....А так вам просто було по одному місцю, що вони роблять чи нероблять...