Новогодние поздравления

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Президента Ющенко:
Новогоднее поздравление Президента ТЕКСТ
11:35 / 1 января 2007 г.
Дорогий Український народе,

Надійшла святкова пора, світла і радісна пора Новорічних і Різдвяних свят.

Минає п’ятнадцятий рік нашої незалежності. Я дуже хочу, щоб в цю мить кожен з нас глибоко, найглибше усвідомив: ми всі є часткою України, ми всі відповідальні за неї.

Яким цей рік залишиться для нас? Я згадую, насамперед, події, де основну роль відіграла позиція суспільства, вчинок людини, досягнення особистості.

У 2006 році, з волі людей, Верховна Рада України визнала Голодомор 1932-33 років актом геноциду. Це подія історичного масштабу, найбільш значущий факт національного життя у році, що минає. Ми віддали шану минулому, щоб йти вперед. Ми вчимося жити майбутнім.

Цього року в нас народилося майже 400 тисяч немовлят. Це прекрасні цифри, в них є Бог, в них є життя.

Ми перестаємо бути байдужими. Наймасштабнішою за роки незалежності стала благодійна акція "Дитяча лікарня майбутнього", яка об’єднала всю Україну.

Соціологія стверджує, що за 2006 рік серед українських громадян на 20% зросло почуття патріотизму, а головним рушієм зростання стала молодь Півдня і Сходу.

Є радість від того, що збірна України з футболу увійшла до вісімки найкращих команд світу.

Є гордість за українських миротворців, завдяки яким порятовано сотні тисяч життів.

Є відчуття консолідації, коли ми святкуємо ювілей Львова і ювілей Дніпропетровська, коли зводимо пам’ятник Героям Крут і загиблим українцям у селі Павлокома у Польщі.

Є відчуття зовнішнього інтересу до України і нашої міжнародної активності – через обрання України до Ради ООН з прав людини і через спрощення для українських громадян візового режиму Європейського Союзу.

Є відчуття реальної свободи і доконаний факт економічного поступу. Українська економіка демонструє одні з найвищих у Європі темпи зростання. На 20% збільшились доходи людей.

Досягнення держави починаються з нас.

Треба усвідомити: Україна – це держава з єдиною мовою, культурою, тисячолітньою історією і власним національним характером. І крім цього, Україна – держава, де має плекатися толерантність.

Я шаную слова мудрості Глав церков в Україні на підтримку ідей примирення і порозуміння. Україна має потужний ресурс єдності. Це найважливіший висновок року.

Ми зуміли дотриматись демократичного курсу і провести перші чесні вибори.

Ми вперше сформулювали політичний план розвитку країни – Універсал національної єдності.

І водночас, суспільство стало свідком того, що український політикум знівелював вагу взятого зобов’язання.

Я звертаю увагу на три прості пріоритети:

Українські політики мають дотримуватись домовленостей;

У владі не може бути атмосфери війни;

Україні потрібне нове дихання. Нам потрібні нові імпульси в економіці, у створенні

єдиного національного гуманітарного простору.

Ми зустрічаємо Новий Рік. Я щиро бажаю Українському народу злагоди, єдності і добра у 2007 році. Я прошу в Господа захисту для нашої країни.

І з щирими побажаннями звертаюся до кожного громадянина і до кожного покоління. Я бажаю достатку, тепла і затишку старшим поколінням.

Я бажаю вдачі і наснаги тим поколінням, які сьогодні несуть головну відповідальність за стан у країні і в суспільстві. Я бажаю наполегливості, стійкості і натхнення молодшим поколінням.

Усім нам я бажаю міцного здоров’я, щастя і любові.

Я бажаю нам гарних святкувань, веселого Різдва і смачної куті.

Я вітаю Тебе, мій дорогий Український народе, з 2007 роком.

Оригинал опубликован на сайте "Украинская правда"​

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Юлии Тимошенко:

Тимошенко поздравила украинцев с Новым годом
23:55 / 31 декабря 2006 г.
Лидер БЮТ Юлия Тимошенко распространила новогоднее поздравление. Приводим полный текст ниже:

Дорогі мої!

Відходить у історію ще один рік. Відходить, щоб назавжди залишитися у нашій пам‘яті.

Людина не спроможна змінювати минуле, але нам під силу дати йому оцінку, зробити висновки і прийняти з вдячністю можливість жити саме у цей час поряд з рідними людьми, займатися улюбленою справою. Мати віру в самих себе і в Україну.

В останні години старого року, коли наближається час новорічних тостів і щасливого настрою, двохсотого, але традиційно цікавого перегляду фільму „Іронія долі або з легким паром” – недоречно говорити про політику. Її занадто багато було в житті кожного з вас. Політики відверто зловживали вашою увагою, своєю присутністю на телеекранах, та, на жаль, досить негідною поведінкою. Саме тому сьогодні ви маєте повне право запропонувати усім політикам, які не виправдали ваших сподівань, 31 грудня, за прикладом героїв новорічного фільму, іти в баню, і там з‘ясовувати – хто кому коаліція, а в кого більше влади. А я щиро хочу, щоб цей Новий рік у вашому житті став часом здійснення мрій. Яким є місце у реальному житті, які не розгубляться, і не забудуться із закінченням новорічних свят.

Я щиро переконана, що мрії не мають права зникати. Бо кожна не здійснена мрія – це серйозна поразка. Я завжди боролася за те, щоб зробити вас хоч трішечки щасливішими, впевненішими у сьогоденні та майбутньому. Я не облишу цю справу і в новому 2007 році та в наступних роках, які мені відміряла доля. Я вірю в те, що наступний рік нарешті дасть мені можливість та нашій команді по-справжньому служити вам. Змінюючи країну та ваше життя на краще так, як ви того очікуєте.

Разом із нашою політичною командою, я щиро бажаю вам у новорічну ніч хоч на мить залишити поточні проблеми та думки, повернутися у казку. Бо найбільша ознака дорослості – це залишати у своєму серці місце для дитинства.

Нехай сьогодні звучать найкращі побажання. Світяться щастям очі. Нехай новорічне диво стане частиною вашого доброго настрою на весь рік.

Давайте усміхатися. Давайте будувати успішні плани на майбутнє. Давайте жити так, щоб через рік ми вітали одне одного тільки з успіхами і перемогами.

З новим роком, рідні мої, з новим щастям!

Юлія Тимошенко​

N

niranjan

Guest
Відповідь: Новогодние поздравления

Обом подякую, ці обидва привітання кардинально відрізняються від тих, що зробили Янукович, Табачник, а особливо відзначу кумедність поздоровлення Шуфрича... Але й з цих двох відммічу слова Тимошенко, в них більше внутрішнього змісту та вогню. Давайте усміхатися та мріяти, бо надія не має права ніколи зникати !

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Не знайшов в інеті текста привітання Януковіча, тим більш Шуфріча. Якщо комусь зустрічалися, будь ласка, доповніть.

sama_po_sebe

богини курят в сторонке:)
если учитывать что на съемку поздравления от пана президента ушло 20 тыс. гривен то (((

Life-ua

+ плюс - минус
Я впервые за 15 лет без пяи дванадцать выключил звук во время поздравления президента (обидно было) , а вот поздравление Тимошенко с удовольствием послушал :)

rfvgy

Ukrainian
Не знайшов в інеті текста привітання Януковіча, тим більш Шуфріча. Якщо комусь зустрічалися, будь ласка, доповніть.
Нижче привожу привітання Януковича та Азарова взяті з офіційного порталу кабміну :

Привітання Прем'єр-міністра України Віктора Януковича з Новим роком

30.12.2006 | 09:00 | Прес-служба Кабінету Міністрів

Дорогі співвітчизники!

Подякуймо усі разом Господу Богу за рік, який ми прожили у мирі, в стабільності, у добрій надії.

Це був непростий відрізок часу. Але він багато навчив нас. Він приніс нам розуміння того, що усі ми, незалежно від поглядів, від приналежності до партій, від мови, якою розмовляємо, від того, в якому храмі молимося, - мусимо бути разом, об’єднані в спільноті людей, що вміють цінувати свободу, що впевнено йдуть у перспективу.

2006 рік заклав підвалини порозуміння у нашому суспільстві. І ми повинні на цьому фундаменті спорудити у новому році великий і світлий Дім нашої Єдності. Це головне завдання і найважливіший план, який ми разом укладаємо зараз, підсумовуючи пережите в старому році.

Я хотів би побажати усім нам сили і толерантності, зваженості і мудрості, доброзичливості та наполегливості у реалізації цієї величезної ваги суспільної мети.

Дозвольте привітати вас, дорогі співвітчизники, з Новим роком. Щоб ми могли в новому році продовжити все те краще, що розпочали в році минулому. Щоб нам вистачило снаги. Щоб нас супроводжувала підтримка рідних, близьких, соратників. Щоб ми були успішними, щоб росли діти і народжувалися нові громадяни нашої Вітчизни. Щоб Україна ставала ще вагомішою державою у центрі Європи. Щоб з нами все більше рахувався світ, а ми вміли самі собі радити в власному домі.

І щоб усі ми були здорові та щасливі.

З Новим дві тисячі сьомим роком, дорогі співвітчизники!

Перший віце-прем'єр-міністр Микола Азаров привітав громадян України з новорічними та різдвяними святами

31.12.2006 | 09:30 | Прес-служба Мінфіну

Дорогі друзі!

Хочу поздоровити Вас із Новим роком та побажати добра, щастя, миру, благополуччя і здоров’я Вам та Вашим родинам!

Хочу сказати, що Уряд відчуває всю глибину відповідальності перед Вами за всі рішення, які ми приймаємо, за все, що потрібно зробити для того, щоб наші слова стали реальністю та вели до поліпшення Вашого життя.

Це можливо зробити лише в тому разі, якщо ми відкинемо усі розбіжності та об’єднаємо наші зусилля заради процвітання, миру, щастя та благополуччя у рідній Україні!

Із Новим роком та Різдвом Христовим!

P.S.Привітань Шуфрича незнайшов...Відсутні навіть данні про нього .

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор

Таке відчуття, що Янукович прем"єр міністр іншої країни)))) А слово "співвітчизники" мені чомусь нагадує "товаріщі".
Поздоровлення Азарова таке маленьке. Хоча знаючі його знання української мови, більше б він не прочитав.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор

Новорічне привітання
Міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи​
Шановні колеги, друзі!
Від щирого серця вітаю Вас із Новим роком та Різдвом Христовим!
У ці урочисті святкові дні від імені Колегії МНС та мене особисто прийміть найщиріші побажання Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, добробуту, щастя, миру, родинного тепла, злагоди, здійснення найзаповітніших задумів і мрій. Хай новий 2007 рік принесе стабільність і нові здобутки нашій державі, а Вас, людей мужньої і благородної професії рятувальника, нехай повсякчас супроводжують успіх, удача, віра, надія і любов.
Веселих Новорічних та Різдвяних свят!
З найкращими побажаннями,
Міністр Н.І. Шуфрич.

zlodey

New Member
К чему такой интерес ?Вы думаете что Янукович, Азаров))) и Шуфрич сами ночь не спали и сочиняли поздравления?:val:

Зверху