З
Зверюга.ua
Guest
Re: Відповідь: Re: Вступление Украины в НАТО
Щодо армії, то дідівщина виникла у СРСРвський армії у 51 році коли 3х річну службу замінили на 2х річну! Так що це не провина наших політиків чи генералів. Щодо розвалу нашої армії, то після розпаду СРСР в Україні армія налічувала 3 мільйони вояків, котрих треба годувати, озброїти та найти де їм жити! Як це може зробити країна у котрій економіка була в глибокій кризі?????
Що до бути з Росією, то це саме по собі бути не тільки економічно, а і воєнно з нею! Іншого варіанту нам "брати" московіти не дадуть! Чи у вас інша думка стосовно цього приводу? Якщо так то ви дійсно не знаєте історію, чи ігноруєте всі попередні уроки, та той спадок що нам залишився після дружби з Росією! А цей спадок налічує більш ніж 20 мільйонів вбитих, закатованих, репресованих українців!
Що до НАТО що б захистити наші кордони, нам потрібна армія котра буде боєздатною, а з нашою економікою цього поки нажаль неможливо! І бути нейтральними нам теж неможна, оскільки нас поділять як у 41 році! Чи ви вже забули це? ЧИ вам постійно про такі речі треба нагадувати?
З.І. Люди котрі не знають історію, мають дуже великі шанси повторити помилки минулого у сучасності!
Пане, по перше що до формування нашої країни то тут я з вами повністю не згоден, оскільки основна частина Київської русі була якраз на теренах нашої країни, а Московія виникла після того як було засноване московське князівство а це пробачте 858 років тому! Ну а скільки років Києву я думаю не треба нагадувати! Що до ракет котрі летять бистріше з Прибалтики, то шановний де там ядерні ракети? І різниця між пуском з Франції чи Латвії є несуттєвою, що до протиракетної оборони, то при старті ракету сбити складніше ніж коли вона лягла на свій курс! І доречи, якщо Росія буде запускати ракети по США то це буде не з її європейської частини, а з Сахаліну наприклад чи десь там поруч, оскільки точно не знаю де там у них ядерні бази!хм, хоть кандидатской, или, тем паче, докторской степени не имею , но историю учил и учу на совесть. Так в чем я ошибался??? В хронологических рамках формирования украинской нации, так существование Московии (XIV-XV века) происходило синхронно формирование нашей нации. Или не так??????
Или по поводу Закарпатья ошибаюсь?
Зачем НАТО граница с Россией. Вы что же это, не видите выгод? А они очевидны! Нато стоит только с территории Литвы пустить ракету. Долго она будет лететь?? А представьте российскую ракету, которая пролетит через Прибалтику, Восточную Европу, и т.д. Так кто в выигрыше. Вы же не станете отрицать возможности противоракетной обороны?
Вот вовсе гениальный вопрос: и как соприкасаются маленькая территория и нейтральный статус государства? При чем тут это, если та же Швейцарцы ведут мудрую и продуманную политику. Сравнение с Люксембургом смешно, так как Люксембург член НАТО еще с 1949 года.
Мы же о разных вещах говорим. Это мы, украинцы, мечемся между Западом и Востоком. Делать нам больше нечего что ли? Внутренних проблем нет? Или мы надеемся их решить с помощью НАТо или России?
Пан Зверюга, я ж раньше писал, что нельзя было свою армию развавливать. Щас там что: дедовщина и дурость, которая привела к взрывам в Новобогдановке.
И еще: что за крайность: раз не в НАТО, то в ЕЭП. Почему у Вас все так предсказуемо. Да, я раньше писал, что нужно ориентироваться на Россию, потому что у нас осталось обшее наследие, потому что это выгодно. Но ни о каком военном сотрудничестве я не заикался и уж, тем более, ни о какой Чечне не говорил.
Щодо армії, то дідівщина виникла у СРСРвський армії у 51 році коли 3х річну службу замінили на 2х річну! Так що це не провина наших політиків чи генералів. Щодо розвалу нашої армії, то після розпаду СРСР в Україні армія налічувала 3 мільйони вояків, котрих треба годувати, озброїти та найти де їм жити! Як це може зробити країна у котрій економіка була в глибокій кризі?????
Що до бути з Росією, то це саме по собі бути не тільки економічно, а і воєнно з нею! Іншого варіанту нам "брати" московіти не дадуть! Чи у вас інша думка стосовно цього приводу? Якщо так то ви дійсно не знаєте історію, чи ігноруєте всі попередні уроки, та той спадок що нам залишився після дружби з Росією! А цей спадок налічує більш ніж 20 мільйонів вбитих, закатованих, репресованих українців!
Що до НАТО що б захистити наші кордони, нам потрібна армія котра буде боєздатною, а з нашою економікою цього поки нажаль неможливо! І бути нейтральними нам теж неможна, оскільки нас поділять як у 41 році! Чи ви вже забули це? ЧИ вам постійно про такі речі треба нагадувати?
З.І. Люди котрі не знають історію, мають дуже великі шанси повторити помилки минулого у сучасності!