Война...

d324co

Well-Known Member
Після рішення суду долю затриманого народного депутата вирішуватиме президент .

Про це розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович в ефірі 24 канали.

«Думаю, що вирішуватиме все президент України, ну суд спочатку, а потім президент, якщо його (Медведчука – ред.) засудять. Тому що президент єдиний, хто може ухвалити рішення про його обмін, наприклад, на українських військовополонених», - розповів Арестович.

За словами радника глави Офісу президента, спочатку проросійський політик дасть свідчення, які дозволять Україні дізнатися, як готувалася війна з боку Росії і скільки часу це тривало.

Він також зазначив, що зараз важко оцінити обмінний потенціал Медведчука.

«З одного боку, він є кумом путіна, а з іншого - путін може бути на нього дуже злий за ті 5 мільярдів і ті роки зусиль, які пішли в нікуди», - резюмував Арестович.

Як відомо, народного депутата, голову політради партії ОПЗЖ, кума Путіна Віктора Медведчука та сприянні діяльності терористичної організації.

Медведчук втік із-під домашнього арешту наприкінці лютого 2022 року.

rfvgy

Ukrainian
То не українці, які, в разі загрози, стали у чергу до призовних пунктів. Там питання - вже треба тікати???
Послухай Бабченка , він на прикладі чеченських війн , це питання розжував кілька разів і виклав на тарілочці ... КАЦАПИ ХОЧУТЬ ВІЙНИ !
Навіть якщо зараз конфлікт заморозиться . Наступний удар готуватимуть більш цинічніше й з більшою кров"ю .

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
You must be registered for see medias

Билли Бонс

Well-Known Member
You must be registered for see medias

Не зовсім зрозумів,яким хєром до цього Ердоган?Чому не Лукашенка

Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Послухай Бабченка , він на прикладі чеченських війн , це питання розжував кілька разів і виклав на тарілочці ... КАЦАПИ ХОЧУТЬ ВІЙНИ !
Навіть якщо зараз конфлікт заморозиться . Наступний удар готуватимуть більш цинічніше й з більшою кров"ю .
Кацапи взагалі? Кацапське керівництво? Чи кожен конкретно кацап???
Наскільки я розумію настрої (бо там є знайомі) кожен конкретно волів би кудись поїхати, подалі... "А чому я" ???? "Чому саме я повинен???"
Звісно, є фанати, є ті, що прагнуть заробити, але їх відносно небагато.

rfvgy

Ukrainian
Кацапи взагалі? Кацапське керівництво? Чи кожен конкретно кацап???
Наскільки я розумію настрої
Я не бабченко й не кацап ... Мені не відома мотивація лаптеногих ... Але по факту: лише в 90-тих вони воювали з чеченами 2 рази , втратили (офіційно) 14 000 + 4 600 = як в Україні за 50 днів .
Тільки для того що б платити данину рамзанКа Дьірову .
Кацапський настрій залежить від ТЕЛЕВІЗОРА !
1 війнв Ельцина , 2 Пуйла .

З Україною у мишибратьєв завдання глобальніші . Вони не визнають нас за народ ! Це я чув власними вухами від свого колишнього сусіда-кацапа, зараженого рускомірскою маячнею , якого пам"ятаю з дитинства . ... Після Бучі і Маріуполя не дійшло ?
Або ми - або вони !

• Like
Реакції: Aiir

k 54

Active Member
То не українці, які, в разі загрози, стали у чергу до призовних пунктів. Там питання - вже треба тікати??? (пропагандор вже не в першому відео про це каже)
В цьому саме відео , дійсно , не зовсім про мобілізацію , начебто. Але , взагалі , то класика , коли після спецпровокації починається війна народная...

Зверху