Билли Бонс
Well-Known Member
You must be registered for see medias
Путин поручил обеспечить ВС РФ функции по поддержанию мира в ДНР и ЛНР
Вооруженные силы России будут осуществлять функции по поддержанию мира на территориях Донецкой и Луганской народных республик. Об этом говорится в тексте указов президента РФ Владимира Путина о признании ДНР и ЛНР.
"ЛДНР" буде "визнано" в межах Луганської та Донецької областей, - глава комітету Держдуми РФ Калашніков
09:04 4713You must be registered for see links
Глава комітету Держдуми РФ в справах СНД Леонід Калашніков заявив, що так звані "ЛДНР" визнають в у межах Донецької та Луганської областей.
Про це повідомляєYou must be registered for see linksіз посиланням на "You must be registered for see links".
Новина доповнюється...
Та ще й заводять велику кількість військових до лугандонії, в Казахстані теж залишається контингент...Загроза гарячої стадії нікуди не дінеться .
Тут ще треба додати новину що кацапи залишають війська в Білорусі .
За решту нормальних. За тих, кому при кацапах - смерть.очень многие сейчас пишут в комментариях - держим строй - Слава Украине.А вот лично мне,как никогда непонятно,за какой хуй мне идти воевать.За 73% дегенератов?За выблядков Зеленского?За бибики мамы,которая любит скорость?За Агрохимию?За Аналтабу и за Продайсобаку?За Квартал 95?За бизнес бородатой бабушки?
есть такая новомодная мышебратская пословица "крупный дятел способен задолбать небольшого слона".Дальше продолжать,или уловили суть?За решту нормальних. За тих, кому при кацапах - смерть.
За тих, кого Ви перерахували не треба, їм буде норм незважаючи на зміну влади, пристосуються....
Вроді й логічно виклали , але це не питання тільки сьогоднішнього часу .очень многие сейчас пишут в комментариях - держим строй - Слава Украине.А вот лично мне,как никогда непонятно,за какой хуй мне идти воевать.За 73% дегенератов?За выблядков Зеленского?За бибики мамы,которая любит скорость?За Агрохимию?За Аналтабу и за Продайсобаку?За Квартал 95?За бизнес бородатой бабушки?