Война...

За кілька днів до початку вторгнення до Грузії у серпні 2008 року Росія евакуювала людей з Цхінвалу та розташованих довкола селищ. Джерело:
 

d324co

Well-Known Member
Не только Янукович в трансе ))))
Российский регион вводит режим ЧС из-за жителей Донбасса
Елена Прошина
В Ростовской области объявлен режим чрезвычайно ситуации из-за большого количества прибывших жителей самопровозглашенной Донецкой народной республики (ДНР). Об этом сообщает РИА «Новости».
 

d324co

Well-Known Member
Не дивно, що вони нічого не бачуть:

 

arnisumy

Well-Known Member
Ми робимо все, щоб усунути будь-які причини, які Росія може використати для виправдання вторгнення в Україну, - США про оприлюднення агресивних планів Кремля

США оприлюднюють агресивні плани Кремля для того, щоб усунути будь-які причини, які Росія може використати для виправдання вторгнення в Україну.
Про це йдеться у повідомленні посольства США у інформує
"Ми оприлюднюємо плани Росії. Не тому, що ми хочемо конфлікту, а тому, що ми робимо все, що в наших силах, щоб усунути будь-які причини, які Росія може використати для виправдання вторгнення в Україну. Якщо Росія реалізує свої плани, вона буде відповідальна за катастрофічну війну", - зазначили у посольстві США в Україні.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Нагадаємо, 18 лютого президент США Джо . Він зазначив, що за даними американської розвідки, президент РФ Володимир та спробує напасти на Київ. Байден вчергове наголосив, що Сполучені Штати Америки до України, проте надають фінансову допомогу.
Він також наголосив, що проте у разі вторгнення в Україну США готові запровадити жорсткі санкції.
Джерело:
 

arnisumy

Well-Known Member
Увесь Маріуполь не спить, давно такого не чули, - війська РФ близько 5 годин вели потужний артобстріл на Приазовському напрямку. ВIДЕО

Зранку 19 лютого війська РФ вели потужний артилерійський та мінометний обстріл із важкого озброєння калібром 122мм, 152мм по позиціях ЗСУ на Приазовському напрямку.
Відео відповідного обстрілу з боку окупантів сьогодні з'явилося в інтернеті, інформує кореспондент
You must be registered for see medias
На відео видно спалахи та чути звуки вибухів.
У соцмережах зазначається, що обстріл відбувається поблизу Маріуполя. Увесь Маріуполь не спить. Джерело:
You must be registered for see images

Втім, за даними нашого кореспондента, в цю хвилину обстріл припинився. Він тривав близько 4-5 годин. Джерело:
Джерело:
 

arnisumy

Well-Known Member
Ми не бачимо ознак відведення військ РФ від України, але ще не пізно зупинити підготовку до війни, - Столтенберг
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що скупчення військових сил РФ уздовж українських кордонів триває, і ризик конфлікту залишається дуже високим.
"Настали дуже-дуже небезпечні дні для Європи: Росія безперервно зосереджує війська вздовж українських кордонів, найбільше зосередження з часів холодної війни. Ми наразі не знаємо, що станеться в майбутньому, але ризик конфлікту дуже високий. Ми намагаємося застосовувати дипломатичні зусилля, намагаємося знайти дипломатичне рішення, але зараз ми не бачимо жодних ознак відведення військ і деескалації. Навпаки - зосередження сил РФ триває", - сказав Столтенберг, виступаючи в суботу на Мюнхенській конференції з безпеки, передає із посиланням на
Генсек НАТО наголосив, що"ми моніторимо процес, намагаємося зробити все, що від нас залежить, використовуємо всі ресурси, щоб допомогти Україні".
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Водночас Столтенберг висловив переконання, що "ще не пізно зупинити підготовку до війни, ще не пізно для Російської Федерації змінити цей курс, ще не пізно почати напрацьовувати мирні рішення".
Генсек альянсу також заявив, що НАТО готова брати участь у суттєвому розширеному діалозі з Москвою.
 

arnisumy

Well-Known Member
Внаслідок російського обстрілу сьогодні загинув розвідник 30-ї ОМБр Антон Сидоров

Сьогодні, 19 лютого, в районі селища Миронівський Бахмутського району Донецької області, близько 07.00 внаслідок смертельного осколкового поранення загинув Антон Сидоров, капітан, військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади.
Як інформує виданню повідомили у штабі ООС повідомили, що військовослужбовець 30 омбр, капітан Антон Сидоров, загинув сьогодні близько 7 годині ранку поблизу селища Миронівський Бахмутського району Донецької області під час обстрілу.
Обстріл вівся із напрямку Нижнє Лозове 2 АК ЗФ РФ (2 мсб 7 омсбр) в напрямку Миронівського по позиціях ЗС України із застосуванням артилерії калібру 122 мм, було здійснено 15 пострілів.
Сидоров 1987 року народження, був помічником начальника штабу – начальником розвідки 3 мб 30 омбр (військова частина А0409).
Українська сторона запросила режим "тиші" через моніторингову місію ОБСЄ та висунула вимогу припинити вогонь. Крім того, відправлена письмова нота на СММ ОБСЄ та готується лист для МЗС України.", - зазначається у повідомленні видання .
Більш детальна інформація, а також час та місце прощання будуть повідомлені додатково.
Джерело:
 
Зверху