Билли Бонс
Well-Known Member
Даже глянул на свою кредитную линию - вдруг в какой-нибудь "Пятерочке" отоварился на полную катушку
А зачем ложить приложение - оно же ключ ко всем базам данных... Хулиганство с забавными страничками на сайтах - это развлечение и прикрытие реального вреда - доступа к базам данных.Никогда бы не связался с "Дией",если бы не эта шняга с сертификатом.А сайт действительно лежит,но приложение работает.
Сайт МВД,налоговой,пенсионного,живы-здоровы.Дальше не проверял
Можуть не збрехати, а бути некомпетентними... не розуміти взагалі, що діється... бо ще за межами компетенції 95 кварталу...Ну звісно, хіба ж зебонати можуть збрехати ...
даю підказку, присилайте "варягів", бо "місцеві" кацапо-юдейські керманичі розумово профнепридатні до роботи на яку їх делегував мудрий наріт!
Ми збираємося мобілізувати всі наші ресурси, щоб допомогти Україні впоратися з кібератакою, - Боррель
You must be registered for see linksYou must be registered for see links
You must be registered for see links
Верховний представник Європейського союзу із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель заявив, що комітет ЄС з питань політики та безпеки, а також кіберпідрозділи зустрінуться, щоб обговорити, як відреагувати та допомогти Києву після кібератак на урядові сайти.
Про це сказав Боррель журналістам на зустрічі міністрів закордонних справ ЄС у Франції, передаєYou must be registered for see linksз посиланням наYou must be registered for see links.
"Ми збираємося мобілізувати всі наші ресурси, щоб допомогти Україні впоратися із цією кібератакою. На жаль, ми знали, що таке може статися. Важко сказати [хто за цим стоїть]. Я не можу нікого звинувачувати, тому що у мене немає доказів, але ми можемо собі це уявити", - розповів він.
Читайте також на "Цензор.НЕТ":You must be registered for see links
Нагадаємо, що в ніч із 13 на 14 січняYou must be registered for see links
На головній сторінці цих сайтів було розміщено повідомлення провокаційного характеру.
При цьому, як зазначає СБУ,You must be registered for see linksYou must be registered for see links
Попередньо відомо, що атаковані державні вебсайти були побудовані на CMS October компанією Kitsoft. Вона також наразі займається розробкою нових та модернізацією наявних компонентів "Дії" на Єдиному державному вебпорталі електронних послуг.