Володимир Зеленський Президент України

d324co

Well-Known Member
Володимир Зеленський з 25,7% продовжує мати найбільшу підтримку серед українців. Якби президентські вибори проходили зараз, то нинішній президент України переміг би в першому турі.
" На выборах в лесу каждый раз уверенно побеждал топор - "Его рукоять сделана из дерева!!!"
 

Билли Бонс

Well-Known Member

Ефект маніпулятивного впливу телебачення на свідомість громадян можна порівняти з описаним у психології «ефектом доктора Фокса». 50 років тому студентам престижного Каліфорнійського університету повідомили, що в них є унікальна можливість от прямо зараз відвідати лекцію всесвітньо відомого вченого доктора Мейрона Фокса. Тоді не було інтернету та гуглу, вони не могли швидко перевірити, чи дійсно існує такий доктор.
В аудиторії зібралося кількасот студентів. Вони прослухали лекцію і потім надали досить схвальні відгуки. Дехто навіть зауважив, що вже читав раніше твори цього відомого професора.
Насправді ж перед аудиторією виступав найнятий професійний актор, і увесь його виступ складався з тривіальних розхожих фраз подібно до статусів у соцмережах чи до чеховських формул «Волга впадает в Каспийское море, и лошади кушают овес и сено».
Але цей псевдопрофесор Хлєстаков-Голохвастов був настільки харизматичний, так впевнено тримався і так вразив свідомість студентів своїми численними авторитетними титулами, що вони дійсно повірили, що перед ними виступає світова зірка. Цікаво, що пізніше той самий експеримент повторювали в інших американських вузах приблизно з таким самим результатом.
Чудова ілюстрація «ефекту доктора Фокса» була під час славнозвісної зустрічі Зеленського, тоді ще кандидата в президенти, з лідерами українського бізнесу, яка відбулася в розпал виборчої президентської кампанії.
Цікаво, що серед присутніх на цій конференції біль- шість мої знайомі, і коли я їм зателефонував, після того як побачив це в соціальних мережах, вони відповіли мені так само, як студенти каліфорнійського вузу - що були приємно вражені.
Але насправді я усвідомив неминучість перемоги Зеленського ще задовго до виборів, перетинаючись із зірками «95 кварталу» на численних пафосних заходах у Києві, в Одесі, в Дніпрі.
Особливо запам’ятались дві урочисті події в Одесі, ювілей дуже імпозантної одеситки, де представлені три покоління її відомої в Одесі родини. І зазвичай дуже вимоглива одеська публіка, на мій подив, абсолютно прихильно сприймала вкрай вульгарні жарти відомої квартальної зірки стосовно відвідання секс-шопу та особливостей тих чи інших жіночих вібраторів.
У Києві на урочистому сімейному заході в найдорожчому київському готелі квартальні зірки своїм першим зверненням мене теж абсолютно приголомшили. Ведучий «Кварталу» виходить у зал для того, щоб привітати дружину винуватця події. Далі пряма
мова: «Ось вам букет, два кали. Але не прийнято дарувати парну кількість, тому ось вам один кал». Я жахнувся від того, наскільки прихильно подібний гумор був сприйнятий присутніми, а в залі було більше сотні іменитих київських гостей.
Тоді я зрозумів - якщо феномен зірковості «95 кварталу» дозволив їм здобути прихильність такої розбірливої публіки, яка збирається на дорогих ювілейних банкетах, то що ж тоді казати про пересічного середньостатистичного українського телевиборця.

You must be registered for see images attach
 

arnisumy

Well-Known Member
Клятий порошенко!

«Підлеглі» міністра оборони Тарана завдали 700 мільйонів збитків при закупівлі харчування для військових, – ДБР

Cлідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) повідомили про підозру ексзаступнику міністра та екскерівнику одного із департаментів Міністерства оборони, які під час закупівлі продуктів для армії завдали збитків державі на сотні мільйонів гривень.
В пресслужбі ДБР не уточнюють прізвищ підозрюваних, проте вказують, що справа стосується подій, що відбулися у 2020-2021 роках за часів нинішнього міністра оброни Андрія Тарана.
Так, за даними слідства, у грудні 2020 року-січні 2021 року керівник департаменту Міноборони уклав договори про закупівлю послуг з організації харчування Збройних Сил України на 2021 рік.
"Потім керівник департаменту за вказівкою заступника Міністра оборони незаконно уклав додаткові угоди з постачальниками, згідно з якими транспортування продуктів харчування та своєчасне поповнення недоторканих продовольчих запасів Збройних Сил України вже не були зобов’язанням постачальників. Як наслідок Збройні Сили України повинні були самостійно здійснювати транспортування продовольства, залучати до цього особовий склад та техніку, та витрачати додаткові бюджетні кошти", – сказано у повідомленні.
В ДБР наголошують, що це негативно вплинуло на обороноздатність підрозділів ЗСУ та поставило під загрозу виконання їхніх основних завдань, визначених Конституцією України, зокрема щодо оборони України, захисту її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності.
Попередня сума збитків державному бюджетові, за даними слідства, складає понад 700 млн гривень.
Ексзаступнику міністра оборони та екскерівнику одного із департаментів Міністерства оборони України повідомлено про підозру за статтею перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України (ч. 1 ст. 114-1 КК України).
"На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів", – зазначається у повідомленні.
Водночас голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія у понеділок підтвердив, що міністра оборони Андрія Тарана найближчим часом замінять, повідомляє
За словами Арахамії, на його посаду претендує віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Рєзніков, який вже подав у відставку з займаної посади.
"У сфері оборонних закупівель суттєво зараз змінилися правила завдяки тому, що ми ухвалили новий закон рік тому, він запрацював лише кілька місяців тому. Зараз Міністерство оборони потребує багатьох швидких змін... Потрібно було шукати досвідченого менеджера, який міг би очолити Міністерство та здійснювати всі ці зміни. Фактично пан Рєзніков вже довів свій професіоналізм і свою дипломатію, має хорошу репутацію серед міжнародних партнерів... Тому ми вирішили (висунути Рєзнікова кандидатом на посаду міністра оборони, – ред.)", – сказав Арахамія на брифінгу в понеділок.
При цьому глава фракції зазначив, що у нинішнього керівника Міноборони Андрія Тарана є скарги на стан здоров'я в тому числі.
Джерело:
 
Зверху