Билли Бонс
Well-Known Member
я сам в легком недоумении - то ни слуху ни духу,и вот нате вам.И источник проверенный...Она ж вроде должна быть в местах, где ковид сертификаты не котируются. За подготовку взятия Верховной Рады. Или я шото пропустил?
я сам в легком недоумении - то ни слуху ни духу,и вот нате вам.И источник проверенный...Она ж вроде должна быть в местах, где ковид сертификаты не котируются. За подготовку взятия Верховной Рады. Или я шото пропустил?
И нагрузят нас,налогоплательщиков.Когда в палатах будут хрипеть и кашлятьНу хоть пенсионный фонд немного разгрузят.
Если бы они жили отдельно - хрен бы с ними, но это весьма общительная категория, они и в транспорте успеют наследить, и контейнеры в супермаркетах перелапать...Можно было бы назвать естественным отбором, но они уже детей успели нарожать. Ну хоть пенсионный фонд немного разгрузят.
Не, у нас только индийские методы помогут...привлечь к уголовной ответственности (с реальными сроками) бородатых аниматоров - авось и выйдем из красной зоны
По сорок спалень у день: робота одеського крематорію розписана по хвилинах, померлих від COVID-19 везуть з інших областей (фото, відео)
You must be registered for see links/ ВідYou must be registered for see links
Навантаження на одеський крематорій зросло до показників весни минулого року – щодня тут спалюють до сорока тіл померлих.
Біля стін об’єкта він застав відразу чотири траурних процесії і, відповідно, чотири катафалки. Усі співробітники похоронних агентств були одягнені в захисні костюми, тобто кремували померлих від COVID-19, повідомляєYou must be registered for see links.
Водночас Володимир Букач відзначає зростання кількості заявок з інших міст.“Ми працюємо в штатному режимі, – розповів директор крематорію Володимир Букач. – Кількість кремації така ж, як у квітні-травні минулого року, в середньому сорок кремації в день. Ми були готові до цього піку і справляємося. На прощання виділяється двадцять хвилин. Різниця тільки в тому, що зараз одна група може прощатися в залі, а інша – на вулиці. До піку люди могли вибрати час, найчастіше вибирали близько обіду і прощалися. Зараз весь день розписаний по хвилинах”.
Враховуючи, що на організаторів безмасочної акції ніхто не склав жодного протоколу, є сенс взагалі відмовитись від масочного режиму, беручи приклад з Лукашенко.You must be registered for see imagesYou must be registered for see images
You must be registered for see imagesYou must be registered for see images
На момент "ходи" Суми перебували в жовтій чи то померанчовій зоні і обмеження вже були
You must be registered for see images attach
але поліціянти віднеслись до своїх обов'язків як завжди...
Мало того, буде продовження:You must be registered for see links
Ось саме тому в нас навіть перспективи виходу з цієї епідемії не передбачається...Враховуючи, що на організаторів безмасочної акції ніхто не склав жодного протоколу, є сенс взагалі відмовитись від масочного режиму, беручи приклад з Лукашенко.
Чому, наприклад на громадянина, який зайде в супермаркет без маски складут протокол, і накладуть штраф, а на відвідувача релігійного закладу, чи ритуального масового заходу ні?