Що найгірше, гарантії того, що вколять саме Пфайзер, а не підробку, та ще й зберігавшийся з додержання усіх вимог від виробника до застосування - я б в нашій країні не розраховував (((а Пфайзер не настолько ох*енный,как его раздули
Що найгірше, гарантії того, що вколять саме Пфайзер, а не підробку, та ще й зберігавшийся з додержання усіх вимог від виробника до застосування - я б в нашій країні не розраховував (((а Пфайзер не настолько ох*енный,как его раздули
кстати да - вдуют глюкозу или воду для инъекцийА в ксиве о вакцинации напишут "Пфайзер - зуб даю"Що найгірше, гарантії того, що вколять саме Пфайзер, а не підробку, та ще й зберігавшийся з додержання усіх вимог від виробника до застосування - я б в нашій країні не розраховував (((
Офуєнний чи ні, але, як мінімум, вже зараз дає суттєві для мене переваги. Поки не всі країни ЄС пускають вакцинованих визнаними ЄС вакцинами з третіх країн, але потихеньку кордони відкриваються. Вакцинувавшись китайською вакциною, я ризикую продовжити для себе весь цей гемор з закритими кордонами мінімум на рік. Це для мене є неприйнятно.сейчас именно тот момент,о котором говорит мышебратская поговорка "не до жиру, быть бы живу" - абы не сдохнуть,а ЕС подождет.Это я насчет
а Пфайзер не настолько ох*енный,как его раздули
Цікаво, як змінять ці обмеження під час виборчих перегонів )))Не носити маску на масових заходах можна буде за умови:
- Всі учасники мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації від COVID-19 вакцинами, включеними ВООЗ до переліку дозволених для використання у надзвичайних ситуаціях;
- Всі учасники мають негативний результат експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 (не більше як за 72 години до проведення заходу);
- Всі учасники мають негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР (не більше як за 72 години до проведення заходу).
Ну ок. Припустимо що противники ковід-паспортів доб'ються того, щоб вакциновані і невакциновані люди мали однакові права. Тоді, цілком реально те, що або і далі купа країн не буде пускати до себе не вакцинованих, ні невакцинованих людей. Або будуть вимагати тести, самоізоляцію та купу інших речей, які дуже ускладнюють перетин кордону і відвідування країн. Зате права у всіх будуть однакові.Камельчук заявив у ПАРЄ, що Covid-паспорти суперечать правам людини
Відомий антивакцинатор представляв Україну під час обговорення умов запровадження міжнародних Covid-паспортів
Нардеп від «Слуги народу»You must be registered for see links, який єYou must be registered for see linksу ПАРЄ щодо Covid-паспортів та сертифікатів, заявив, що запровадження Covid-паспортів може обмежувати права людей. Камельчук відомий своєю антивакцинаторською позицією та раніше виступав проти вакцинації від будь-яких хвороб.
На своїй сторінці у Facebook народний депутат Юрій КамельчукYou must be registered for see linksтекст своєї промови, яку він виголосив 22 червня на засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ). Він заявив, що запровадження та використанняYou must be registered for see links«має серйозну етичну сторону», оскільки люди, які не матимуть таких документів, можуть відчувати обмежений доступ до громадських місць, послуг чи прав на пересування.
«Використання сертифікатів про щеплення, а також даних імунізації для інших цілей, крім суто медичних, наприклад, для надання людям ексклюзивного доступу до прав, послуг чи громадських місць – теж викликає питання. Тому, запровадження відповідних сертифікатів слід розглядати якомога обережніше. Дійсно, використання таких документів може суперечити основним правам і свободам населення», – йдеться уYou must be registered for see linksЮрія Камельчука (збережена авторська пунктуація).
Нардеп заявив, що використання Covid-паспортів та сертифікатів не допоможе урядам вирішити проблему з коронавірусом, оскільки «для подолання пандемії потрібна система надійного тестування, яка виключає будь-які помилки».
За словами Камельчука, більшість країн Європи виступають за введення Covid-паспортів та сертифікатів задля відновлення міжнародного туризму.
Нагадаємо, що львів’янин Юрій КамельчукYou must be registered for see linksдо Верховної Ради по 124 округу Львівщини від партії «Слуга народу». Він відомий своєю антивакцинаторською позицією таYou must be registered for see links, що коронавірус є вигаданою хворобою. Юрій КамельчукYou must be registered for see links, що світова пандемія коронавірусу є «змовою корпорацій» для «економічного переподілу» та «аферою».
You must be registered for see links
)))))В Тернополе разоблачили схему продажи фейковых COVID-справок для выезда за границу
РоссийскаяYou must be registered for see linksможет никогда не получить одобрения Европейского агентства по лекарственным средствам (EMA). Об этом заявил в пятницу, 25 июня, премьер-министр Италии Марио Драги, пишетYou must be registered for see links.
«Российская вакцина еще не смогла получить и, возможно, никогда не получит одобрения EMA», — сказал Драги, комментируя выбор прививок для ЕС.
Китай при этом не подавал заявки на регистрацию своей вакцины в Евросоюзе, а кроме того, его препарат, «похоже, не соответствует требованиям по борьбе с пандемией», сказал итальянский премьер, уточнив, что имеет в виду «опыт Чили».
EMA, без «визы» которого привитые «Спутником V» не смогут получить «зеленые сетрификаты» для свободного перемещения по ЕС