Билли Бонс
Well-Known Member
You must be registered for see images attach
You must be registered for see links
за поребриком ситуація стрімко погіршується...
І привезли саме з за поребрика... От таки не##й шастати....Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що в Україні вже зафіксували штам коронавірусу «Дельта», який є більш заразним за інші штами.
Про це Данілов сказав в інтерв’ю «You must be registered for see links».
Він повідомив що штам «Дельта» підтвердили одразу у двох людей ㅡ 66-річної жінки та 16-річної дитини. Вони нещодавно повернулись із Росії, де також поширився цей штам, та захворіли вже в Україні. Наразі їх госпіталізували до Олександрівської лікарні, стан пацієнток стабільний
"Щось реальне" - це, наприклад, що?Може, хоч цей раз дійде від слів до чогось реального?
Цього достатньо чи ще щось треба?З 25 червня почне діяти вимога наявності негативного тесту на коронавірус для громадян, які повертаються із країн, де стрімко поширюється агресивний штам коронавірусу "Дельта".
Джерело:You must be registered for see linksз посиланням на головного санітарного лікаря Ігоря Кузіна
Деталі: За словами Кузіна, відповідне рішення ухвалили на засіданні уряду. Так, громадяни, які прибули з Індії, Великої Британії, Росії, Португалії не зможуть перетнути український кордон, якщо не зроблять експрес-тест на коронавірус безпосередньо на пункті пропуску.
Зазначається, що рішення буде поширюється також на тих, хто перебував на території цих країн не менше семи днів.
У МОЗ кажуть, що вказана норма почне діяти з 25 червня.
Окрім того, до 25 червня за дорученням РНБО, буде підготовлено комплексні пропозиції для протидію поширенню нового штаму.
Треба, принаймі, щоб це дійсно робили.Цього достатньо чи ще щось треба?
Саме так - можна в'їжджати без тестів, бо в Україні все гаразд. І не важливо, який рівень в країні звідки в'їжджають !!!. З 17 червня уряд дозволив громадянам України та іноземцям з посвідкою на проживання в'їжджати в Україну без тестів, оскільки в країні рівень епідеміологічної небезпеки понизили до зеленого
Думаю, що опублікують.Треба, принаймі, щоб це дійсно робили.
Бо та постанова ще не опублікована. Та, до речі, не з'ясовано, за чий кошт робитимуть ті тести.... Якщо за рахунок бюджету - гроші не заплановані, тим паче не перераховані.
На данний момент діє таке:
Саме так - можна в'їжджати без тестів, бо в Україні все гаразд. І не важливо, який рівень в країні звідки в'їжджають !!!
"Ще щось треба?
You must be registered for see links>You must be registered for see links
В Украине за сутки в 11 областях не сделали ни одной прививки от коронавируса
Сегодня, 00:38You must be registered for see images88
В воскресенье, 9 мая, в Украине сделали всего лишь 1 тысячу 4 прививки от коронавируса. При этом в 11 областях вакцинацию вообще не проводили.
Об этом сообщил министр здравоохранения Максим Степанов на своей странице вYou must be registered for see links.
сейчас именно тот момент,о котором говорит мышебратская поговорка "не до жиру, быть бы живу" - абы не сдохнуть,а ЕС подождет.Это я насчетДо речі, дзвонили мені декілька тижнів тому. Пропонували вакцинуватися китайською вакциною. Нажаль, прийшлося відмовитися. Я тільки за вакцинацію, але, враховуючи те, що китайська вакцина ще не визнана у ЄС, я ризикую отримати проблеми з в'їздом у більшість країн ЄС на досить тривалий період. Пробував обдзвонити всі сумські пункти вакцинації щоб вакцинували залишками Пфайзера. Готовий приїхати будь-коли в будь-куди. Але медики непохитні і кажуть що Пфайзера для вчителів та інших категорій. Хоча більшості з тих категорій, кому колять Пфайзер можливість в'їзду у ЄС і не треба. От таким могли б і китайську вакцину колоти.
Така ось фуйня, малята.
а Пфайзер не настолько ох*енный,как его раздулиОт таким могли б і китайську вакцину колоти.