Коронавірус. Обговорення стану в місті.

• Автор теми VIB
  • Дата створення

VIB

vib : bash
Модератор
Скільки людей, стільки точок зору... Кожному своє.
Мене цікавить тільки тенденція кількості нових випадків в Україні. (d(New Cases)/dt)
В такому разі, будь ласка, видаляйте інші країни зі статистики, для запобігання непорозумінь з тлумаченням вашої точки зору.

d324co

Well-Known Member
А й справді, може не треба читати іноземні змі, якусь там статистику, щось порівнювати, думати??
Треба читати тільки офіційні Українські першоджерела, вони кристально чисті, 100% правдиві.
Якщо Президент України Владимир Зеленский сказав, що все добре - воно так і є!!
Він сам вилікувався і нас вилікують!!

firefox

Well-Known Member
щось порівнювати, думати??
хоть поривнювай,хоть не поривнювай,хоть думай,хоть не думай - Украине выше своей головы не прыгнуть.Всякие азиатские (и не только азиатские) задрочки будут для нас бесполезны в любом случае.

анекдот в тему

В сельской школе. Учитель: – Сегодня, дети, мы проведем с вами проблемный урок. Представьте, что вы едете по степи на телеге. И у вас сломалась ось. Что вы будете делать? Ну-ка, ты, Ваня. – Я возьму гвозди, молоток и прибью ось. – Ай, дети! Я же сказал – вы в степи. У вас нет ни молотка, ни гвоздей. Ну-ка, ты, Вася. – Я возьму веревочку и подвяжу ось. – Я же говорю – вы в степи, нет у вас веревки. Ну-ка ты, Петя. – Я сломаю деревце и подопру телегу вместо колеса. – Какие же деревья в степи? Нет в степи деревьев. – А что же делать, Иван Иванович? . . . – Да, дети! А действительно, что же делать?

d324co

Well-Known Member
Всякие азиатские (и не только азиатские) задрочки будут для нас бесполезны в любом случае.
Они были бы полезны, и решили бы проблему, если бы не наш наріт и выходцы из этого наріта, руководящие этим нарітом.
Але маємо те, що маємо...

d324co

Well-Known Member

А в Сумах краще - вже монтують ялинку ))

d324co

Well-Known Member
Ось, бачите - все добре, лікарням потрібен «передих».
В Івано-Франківську Центральна міська клінічна лікарня (ЦМКЛ) тимчасово припинить приймати пацієнтів з коронавірусом через велике навантаження на обладнання, що подає кисень хворим.
Про це під час оперативної наради Івано-Франківської міської ради 24 листопада начальниця управління охорони здоров’я Марія Бойко.
«Є велика кількість пацієнтів у ЦМКЛ, які перебувають на кисні. Це 28 пацієнтів у трьох реанімаціях і 60 пацієнтів, які є на кисневих концентраторах та на різних кисневих точках. Затрати кисню дуже великі, й для того, щоб обладнання справно працювало і не виникло надзвичайних ситуацій, є погодження про тимчасове призупинення госпіталізації пацієнтів», ㅡ сказала Бойко.
Вона заявила, що у ЦМКЛ та міській лікарні №1, які приймають пацієнтів з коронавірусним захворюванням, заповненість ліжок вже досягла 73% і 84% відповідно.
Під час свого виступу Бойко просила містян із розумінням поставитись до ситуації, адже лікарні потрібен «передих».
Лікарні - передих, паціентам - передох, якщо не припинять заражатись...

Зверху