Не по тому стовпцю фільтрація: потрібно по кількості випадків на одиницю населення. В Польщі в 1.6 разів частіше, в Грузії взагалі вдвічі.You must be registered for see images attach
Я розумію, що сперечатись з модератором - ризик отримати бан, але:Не по тому стовпцю фільтрація: потрібно по кількості випадків на одиницю населення. В Польщі в 1.6 разів частіше, в Грузії взагалі вдвічі.
Подавати статистику по кількості випадків у країні - некоректно, тому що кількість населення різна.
Надалі така інфографіка буде видалятись. Маніпуляції статистикою з метою створення панічних настроїв є неприпустимими.
Ви знову граєтесь цифрами. Яка різниця скільки формально активних пацієнтів, якщо більшість країн оперує кількістю нових випадків? У нас вчасно не списують з кількості хворих тих хто по факту одужав. Бо, як правило, не роблять повторних тестів для підтвердження факту одужання, а пацієнт, який захворів 10 чи 14 днів тому вважається одужавшим якщо у нього більше 3 днів закінчилися клінічні прояви хвороби. Але більшість одужавших не дуже горить бажанням зявлятися до сімейного лікаря для підтвердження факту одужання. Окрім випадків коли треба закрити лікарняний лист.Я розумію, що сперечатись з модератором - ризик отримати бан, але:
Ситуація у Грузії та в Україні принципово відрізняється
You must be registered for see images attachYou must be registered for see images attach
мені байдуже, яка кількості випадків на одиницю населення, у Грузії ситуація стабілізована, в Україні - ні
Що до створення панічних настроїв - я викладав фото з місцевого ринку, сьогодні проходив повз - настрої не панічні, а пофігічні.... половина торговців або без масок, або з носами поверх масок, покупці - ще гірше... контролю нема від слова зовсім... На стовпах оголошення про якесь массове зібрання біля пам'ятника цукру...
Яка різниця скільки формально активних пацієнтів, якщо більшість країн оперує кількістю нових випадків?
Скільки людей, стільки точок зору... Кожному своє.Не по тому стовпцю фільтрація: потрібно по кількості випадків на одиницю населення.
«Их вакцину делают из вызывающего простуду аденовируса, который выделяют из кала шимпанзе и особым образом модифицируют», — сообщает издание.
Об этом сообщает "Рамблер". Далее:You must be registered for see links
Закінчуйте читати кацапські ЗМІ. Ніщо кацапське до хорошого не доводитьа у змі можна зараз таке прочитати...
Ну массового повторного заболевания на ковид вроде как нету. Надеюсь, и не будет. Нужно анализировать те случаи которые есть. Может быть, у пациентов проблемы с иммунной системой, может еще что.НЕ будет работать вакцина против ковида кто бы её не сделал , америка или россия - раз уже есть заболевшие по второму и по третьему разу , значит иммунитет не стойкий , а в таком случае вакцину создать не возможно !
это будет только лишь средство для выкачивания бабла в мировом маштабе...