Достоверность результата ПЛР-теста оченль сильно зависит от того, не чистил ли испытуемый незадолго до его проведения зубы, смыв этим инфекцию, не кушал ли и не подбухнул ли перед тестом. А также от добросовестности забора биоматериала, а также проведениея самого теста.
А Ілон Маск озвучив, чи дотримувалися всі перераховані мною вище вимоги як самим Ілоном Маском, так і тим хто брав і робив аналізи?You must be registered for see linksв данному разі малоймовірно
Не думаю, что он дурак или #паприколуА Ілон Маск озвучив, чи дотримувалися всі перераховані мною вище вимоги як самим Ілоном Маском, так і тим хто брав і робив аналізи?
Один і той же апарат, той же тест, та ж медсестра",
Кількість іноземних компаній, кількість іноземців, які контактують із китайськими спецами. Не десятки людей, навіть не сотні...Що з вищенаведених факторів заважає замовчувати статистику Китаю?
Життя пересічного громадянина, якщо він не збочинець, не диседент, не злочинець - не може/не варте привернути уваги держави або мафії...Поясніть детальніше, будь-ласка.
У мене достатньо знайомих, які цілком адекватні, серйозні люди і т.д., але цих моментів реально не знають. І, в принципі, реально не мають знати, як і будь-хто, не маючий відношення до медицини чи чогось пов'язаного з цим.Не думаю, что он дурак или #паприколу
Якщо я відверто виражаю думку різними способами про те що Зеленський - відверте зло для нашої держави, яке руйнує її чим далі, тим швидше і має бути усунутий від влади тим чи іншим способом, а Путін - ху#ло, то чи не відповідаю я критеріям, перерахованим Вами вище?Життя пересічного громадянина, якщо він не збочинець, не диседент, не злочинець - не може/не варте привернути уваги держави або мафії...
Бо від того, що Ви виражаєте - НІЧОГО не залежить ))) як від скачок того самого Джо ))Якщо я відверто виражаю думку різними способами про те що Зеленський - відверте зло для нашої держави, яке руйнує її чим далі, тим швидше і має бути усунутий від влади тим чи іншим способом, а Путін - ху#ло, то чи не відповідаю я критеріям, перерахованим Вами вище?
Маск - досить відома людина, і інформація про збій тест-системи доволі неприємна обставина для поставщика тих тестів. А, якщо виявиться, що медсестра схибила, забираючи матеріал, поставщик тестів її звільнить, якщо не з'їсть... Вважаю, що медсестра доклала максимум зусиль, щоб до неї не було претензій. Тест робився не раз, так що пацієнта вона попередила )))У мене достатньо знайомих, які цілком адекватні, серйозні люди і т.д., але цих моментів реально не знають. І, в принципі, реально не мають знати, як і будь-хто, не маючий відношення до медицини чи чогось пов'язаного з цим.
Януковича свого часу сковирнули. Починалось теж з малого.Бо від того, що Ви виражаєте - НІЧОГО не залежить ))) як від скачок того самого Джо ))