Коронавірус. Обговорення стану в місті.

• Автор теми VIB
  • Дата створення

VIB

vib : bash
Модератор
Здається, всі хто міг - вже перехворіли:

d324co

Well-Known Member
Достоверность результата ПЛР-теста оченль сильно зависит от того, не чистил ли испытуемый незадолго до его проведения зубы, смыв этим инфекцию, не кушал ли и не подбухнул ли перед тестом. А также от добросовестности забора биоматериала, а также проведениея самого теста.
в данному разі малоймовірно

d324co

Well-Known Member
А Ілон Маск озвучив, чи дотримувалися всі перераховані мною вище вимоги як самим Ілоном Маском, так і тим хто брав і робив аналізи?
Не думаю, что он дурак или #паприколу
Один і той же апарат, той же тест, та ж медсестра",

d324co

Well-Known Member
Що з вищенаведених факторів заважає замовчувати статистику Китаю?
Кількість іноземних компаній, кількість іноземців, які контактують із китайськими спецами. Не десятки людей, навіть не сотні...

Поясніть детальніше, будь-ласка.
Життя пересічного громадянина, якщо він не збочинець, не диседент, не злочинець - не може/не варте привернути уваги держави або мафії...

Останнє редагування:

Glucker

Здесь был статус
Не думаю, что он дурак или #паприколу
У мене достатньо знайомих, які цілком адекватні, серйозні люди і т.д., але цих моментів реально не знають. І, в принципі, реально не мають знати, як і будь-хто, не маючий відношення до медицини чи чогось пов'язаного з цим.

Glucker

Здесь был статус
Життя пересічного громадянина, якщо він не збочинець, не диседент, не злочинець - не може/не варте привернути уваги держави або мафії...
Якщо я відверто виражаю думку різними способами про те що Зеленський - відверте зло для нашої держави, яке руйнує її чим далі, тим швидше і має бути усунутий від влади тим чи іншим способом, а Путін - ху#ло, то чи не відповідаю я критеріям, перерахованим Вами вище?

Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Якщо я відверто виражаю думку різними способами про те що Зеленський - відверте зло для нашої держави, яке руйнує її чим далі, тим швидше і має бути усунутий від влади тим чи іншим способом, а Путін - ху#ло, то чи не відповідаю я критеріям, перерахованим Вами вище?
Бо від того, що Ви виражаєте - НІЧОГО не залежить ))) як від скачок того самого Джо ))

d324co

Well-Known Member
У мене достатньо знайомих, які цілком адекватні, серйозні люди і т.д., але цих моментів реально не знають. І, в принципі, реально не мають знати, як і будь-хто, не маючий відношення до медицини чи чогось пов'язаного з цим.
Маск - досить відома людина, і інформація про збій тест-системи доволі неприємна обставина для поставщика тих тестів. А, якщо виявиться, що медсестра схибила, забираючи матеріал, поставщик тестів її звільнить, якщо не з'їсть... Вважаю, що медсестра доклала максимум зусиль, щоб до неї не було претензій. Тест робився не раз, так що пацієнта вона попередила )))

Glucker

Здесь был статус
Бо від того, що Ви виражаєте - НІЧОГО не залежить ))) як від скачок того самого Джо ))
Януковича свого часу сковирнули. Починалось теж з малого.
І так, спробуйте у россійській федерастії вільно виразити свою думку про те що путін ху#ло. Не всім прилітала отвєтка, але преценденти були.
А у мене, наприклад, знайомий свого часу отримав заборону в'їзду у федерастію за пост у соцмережах фото військової техніки у 2014р. біля Суджі (у нього там родичі проживають).

Останнє редагування:
Зверху