Коронавірус. Обговорення стану в місті.

• Автор теми VIB
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member
Сумщина — перша за приростом захворюваності на COVID-19
9:45 / 23 ноября 2020

Такі дані надало Міністерство охорони здоров’я України. Станом на вчора, 22 листопада, на Сумщині було 764,4 нових випадків на 100 тис. населення за останні 14 днів.
Сумський показник — найвищий в Україні. Після нас — Чернівецька область (668,8) і Житомирська — (649,7). Найменше — у Кіровоградській — 125,6, Луганській — 180,9 і Вінницькій — 188,0.

d324co

Well-Known Member
То как, в Сумах стали болеть в несколько раз меньше? 157 новых случаев по городу против недавних 500. Разве плохая динамика?
Так скачки были, есть и будут... Вот когда усреднённые значение пойдет на спад - тогда и будем радоваться, снимем маски, будем обниматься и бухать....
You must be registered for see images attach

Glucker

Здесь был статус
Лише теоретично. Практично - людські організми дуже різні, комусь "вітамінка" допоможе, комусь ні, в когось буде алергія, а якійсь відсоток вб'є
А чи не схильні Ви вважати те, що така тоталітарна держава як Китай цілком може і реальну статистику замовчувати? Згадайте срср з мовчанням, наприклад, про Чорнобильську катастрофу.
Ну і у Китаї в принципі відсутнє право людей на приватне життя. Всі сімкартки на телефонах там іменовані а не анонімні, як у нас. І завдяки відповідному ПЗ відстежується переміщення осіб. І дуже легко виявити контактних осіб з зараженим. Тоталітарний режим в купі з відсутністю дотримання будь-яких прав людини у комбінації з діджиталізацією теж може давати досить пристойні результати.
Тільки у нашій країні я не хотів би, щоб настільки порушувалися базові права громадян як у Азії і, зокрема, у Китаї.

Glucker

Здесь был статус
Так скачки были, есть и будут... Вот когда усреднённые значение пойдет на спад - тогда и будем радоваться, снимем маски, будем обниматься и бухать....
You must be registered for see images attach
Харків наче стабільно пішов на спад. Чи не "королева ночі" та інші співачки ротом допомогли щоб якнайшвидше там перехворів істотний відсоток населення?
Чи жителі раптом зрозумли що не можна ходити по концертах і т.д. і терміново стали тримати соціальну дистанцію та дотримуватися інших карантинних заходів?

Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
А чи не схильні Ви вважати те, що така тоталітарна держава як Китай цілком може і реальну статистику замовчувати? Згадайте срср з мовчанням, наприклад, про Чорнобильську катастрофу.
Ну і у Китаї в принципі відсутнє право людей на приватне життя. Всі сімкартки на телефонах там іменовані а не анонімні, як у нас. І завдяки відповідному ПЗ відстежується переміщення осіб. І дуже легко виявити контактних осіб з зараженим. Тоталітарний режим в купі з відсутністю дотримання будь-яких прав людини у комбінації з діджиталізацією теж може давати досить пристойні результати.
Тільки у нашій країні я не хотів би, щоб настільки порушувалися базові права громадян як у Азії і, зокрема, у Китаї.
Звісно, що статистика там підконтрольна, але не настільки, щоб вдалось повністю замовчувати. Епідемію таки вони подолали.

А що до приватності, зокрема переміщення - то ще як на це подивитись. Зокрема мені зовсім байдуже, чи знатиме хтось, куди я зараз піду і коли повернусь )))
Цензура (за слишком древние анекдоты могут и побить).

Останнє редагування модератором:

Glucker

Здесь был статус
Звісно, що статистика там підконтрольна, але не настільки, щоб вдалось повністю замовчувати. Епідемію таки вони подолали.
У Туркменістані теж епідемії немає. Але ж статистиці Тркменістану Ви не довіряєте, а Китаю вірите. В чому полягає критерій? І перша і друга держава - тоталітарні.

А що до приватності, зокрема переміщення - то ще як на це подивитись. Зокрема мені зовсім байдуже, чи знатиме хтось, куди я зараз піду і коли повернусь )))
Тобто, "ласкаво просимо у срср" Вас влаштовує? Особисто я не хочу щоб за мною слідкували. Невідомо в який момент і яким саме чином ці дані захочуть використати проти мене. Зокрема, у нашій країні.

d324co

Well-Known Member
У Туркменістані теж епідемії немає. Але ж статистиці Тркменістану Ви не довіряєте, а Китаю вірите. В чому полягає критерій? І перша і друга держава - тоталітарні.
Різниця у масштабах країни. І розвинутості комунікацій. Те, що можливо у Північній Кореї або Туркменістані, неможливо у країні, де 1.4 мільярди населення і майже третина промислового виробництва світу, багато іноземних компаній.

Тобто, "ласкаво просимо у срср" Вас влаштовує? Особисто я не хочу щоб за мною слідкували. Невідомо в який момент і яким саме чином ці дані захочуть використати проти мене. Зокрема, у нашій країні.
СРСР і сучасний Китай, як кажуть - "две большие разницы"
А що до слідкування - Ви не зрозуміли принцип "Невловимого Джо"

Зверху