Лише теоретично. Практично - людські організми дуже різні, комусь "вітамінка" допоможе, комусь ні, в когось буде алергія, а якійсь відсоток вб'єТакий варіант можливий?
Лише теоретично. Практично - людські організми дуже різні, комусь "вітамінка" допоможе, комусь ні, в когось буде алергія, а якійсь відсоток вб'єТакий варіант можливий?
Сумщина — перша за приростом захворюваності на COVID-19
9:45 / 23 ноября 2020
You must be registered for see links
Такі дані надало Міністерство охорони здоров’я України. Станом на вчора, 22 листопада, на Сумщині було 764,4 нових випадків на 100 тис. населення за останні 14 днів.
Сумський показник — найвищий в Україні. Після нас — Чернівецька область (668,8) і Житомирська — (649,7). Найменше — у Кіровоградській — 125,6, Луганській — 180,9 і Вінницькій — 188,0.
You must be registered for see links
Щось мені нагадує, щось таке?? :З'їв "вітамінку" яка дозволить перенести цей вірус без наслідків та непомітно
То как, в Сумах стали болеть в несколько раз меньше? 157 новых случаев по городу против недавних 500. Разве плохая динамика?You must be registered for see links
Так скачки были, есть и будут... Вот когда усреднённые значение пойдет на спад - тогда и будем радоваться, снимем маски, будем обниматься и бухать....То как, в Сумах стали болеть в несколько раз меньше? 157 новых случаев по городу против недавних 500. Разве плохая динамика?
А чи не схильні Ви вважати те, що така тоталітарна держава як Китай цілком може і реальну статистику замовчувати? Згадайте срср з мовчанням, наприклад, про Чорнобильську катастрофу.Лише теоретично. Практично - людські організми дуже різні, комусь "вітамінка" допоможе, комусь ні, в когось буде алергія, а якійсь відсоток вб'є
Харків наче стабільно пішов на спад. Чи не "королева ночі" та інші співачки ротом допомогли щоб якнайшвидше там перехворів істотний відсоток населення?Так скачки были, есть и будут... Вот когда усреднённые значение пойдет на спад - тогда и будем радоваться, снимем маски, будем обниматься и бухать....
You must be registered for see images attach
Звісно, що статистика там підконтрольна, але не настільки, щоб вдалось повністю замовчувати. Епідемію таки вони подолали.А чи не схильні Ви вважати те, що така тоталітарна держава як Китай цілком може і реальну статистику замовчувати? Згадайте срср з мовчанням, наприклад, про Чорнобильську катастрофу.
Ну і у Китаї в принципі відсутнє право людей на приватне життя. Всі сімкартки на телефонах там іменовані а не анонімні, як у нас. І завдяки відповідному ПЗ відстежується переміщення осіб. І дуже легко виявити контактних осіб з зараженим. Тоталітарний режим в купі з відсутністю дотримання будь-яких прав людини у комбінації з діджиталізацією теж може давати досить пристойні результати.
Тільки у нашій країні я не хотів би, щоб настільки порушувалися базові права громадян як у Азії і, зокрема, у Китаї.
Цензура(за слишком древние анекдоты могут и побить).
У Туркменістані теж епідемії немає. Але ж статистиці Тркменістану Ви не довіряєте, а Китаю вірите. В чому полягає критерій? І перша і друга держава - тоталітарні.Звісно, що статистика там підконтрольна, але не настільки, щоб вдалось повністю замовчувати. Епідемію таки вони подолали.
Тобто, "ласкаво просимо у срср" Вас влаштовує? Особисто я не хочу щоб за мною слідкували. Невідомо в який момент і яким саме чином ці дані захочуть використати проти мене. Зокрема, у нашій країні.А що до приватності, зокрема переміщення - то ще як на це подивитись. Зокрема мені зовсім байдуже, чи знатиме хтось, куди я зараз піду і коли повернусь )))
Різниця у масштабах країни. І розвинутості комунікацій. Те, що можливо у Північній Кореї або Туркменістані, неможливо у країні, де 1.4 мільярди населення і майже третина промислового виробництва світу, багато іноземних компаній.У Туркменістані теж епідемії немає. Але ж статистиці Тркменістану Ви не довіряєте, а Китаю вірите. В чому полягає критерій? І перша і друга держава - тоталітарні.
СРСР і сучасний Китай, як кажуть - "две большие разницы"Тобто, "ласкаво просимо у срср" Вас влаштовує? Особисто я не хочу щоб за мною слідкували. Невідомо в який момент і яким саме чином ці дані захочуть використати проти мене. Зокрема, у нашій країні.