Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
13.02.20 20:51
"Продати побільше масок", - депутат від СН Василевська-Смаглюк розповіла, що коронавірус - це "маркетинговий хід". ВIДЕО
Депутат від "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк вважає, що китайський коронавірус може виявитися маркетинговим ходом, спрямованим на те, щоб продати побільше медичних масок. При цьому вона "запаслася респіраторами", купивши 10 штук.
Про це депутат заявила в ефірі телеканалу " ", інформує
"У нашій фракції поділилися депутати на два табори: одні вважають, що коронавірус - це справді загроза, а інші - що це маркетинговий хід, щоб продати побільше масок. Я належу до другої категорії, я вважаю, що це маркетинговий хід, але про всяк випадок запаслася респіраторами - купила 10 штук по 150 грн, щоб було", - сказала вона.
You must be registered for see medias
Дивіться також на "Цензор.НЕТ":
Василевська-Смаглюк додала, що 12 лютого була на засіданні Кабміну і там, за її словами, не було жодного обговорення загрози коронавірусу. На думку депутатки, це "заспокоює". При цьому "слуга народу" стурбована тим, що в українських лікарнях може не виявитися засобів захисту на випадок поширення коронавірусу.

d324co

Well-Known Member
Какими же дебилами они нас считают...
14.02.20 15:57 Платежки разделили, чтобы убрать монополию на рынке газа, - Гончарук. ВИДЕО
Потребители смогут самостоятельно выбирать поставщика газа после разделения платы за газ и платы за распределение газа.
Как информирует со ссылкой на , об этом сообщил премьер-министр Алексей Гончарук.
Вот только список альтернативных поставщиков не слишком длинный, вернее совсем пустой (((
А так - все збс

arnisumy

Well-Known Member
шо то я не збагну, крым повертать вже не треба?
припіздент зелохам нічаво не должен!

14.02.20 12:30
Зеленський не обіцяв повернути Крим і побороти всіх олігархів, - "слуга народу" Василевська-Смаглюк. ВIДЕО
Народна депутатка України від "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк заявила, що президент України Володимир Зеленський ніколи не обіцяв швидкого миру, повернення Криму, а також викорінення олігархів у країні.
Таку заяву "слуга народу" зробила в ефірі телеканалу , передає
You must be registered for see medias
"Ця влада не казала, не обіцяла вам того, що вона припинить відносини, припинить мирні переговори. Не обіцяла повернути Крим. Президент не обіцяв повернути Крим, наскільки мені відомо. Так само, як він не обіцяв побороти всіх олігархів, а йому приписують ці обіцянки", - заявила Василевська-Смаглюк.
Водночас, наголосила вона, президент хоче миру і сподівається на те, що всі окуповані території будуть звільнені.
"Але він не казав, що він це може зробити завтра. Він хоче миру за будь-яку ціну, хоче повернути території за будь-яку ціну, але, на жаль, він не знає і в нього немає стратегії, я думаю так, про яку він може розповісти. Стратегія з'являється в процесі гри", - додала "слуга народу".

Fil 74

Well-Known Member
Останнє редагування:

Aiir

_
Модератор

Вот только список альтернативных поставщиков не слишком длинный, вернее совсем пустой (((
А так - все збс
ну мы же молчим , вот нас и дальше будут держать за дебилов ...

Зверху