Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
ану ж, малороси, скинулись росіянсько-юдейським хлопчикам на "самокат" :D:
Зарплата нардепа повинна становити від 70 до 100 тис. грн, – Арахамія
26/12/2019 22:05
You must be registered for see images

ДАВИД АРАХАМІЯ. ФОТО: ПРЕССЛУЖБА АП

Очільник фракції “Слуга народу” Давид Арахамія висловив думку, що зарплата народних депутатів повинна до 100 тисяч гривень, якщо суспільство має більш високі очікування від нардепів, ніж раніше.
Про це він виданню “Новое время”.
“Зарплата депутата повинна бути вища, якщо суспільство має більш високі очікування, ніж це було раніше. Називають різні суми – від 70 тис. грн до 100 тис. грн”, – сказав Арахамія.
Незважаючи на це, Арахамія вважає депутатську зарплату “дуже делікатним питанням” і сказав, що не може дати однозначну відповідь, “чи має право депутат отримувати високу зарплату, якщо народ живе бідно“.
“А що стосується фракції, то ви знаєте: у нас більшість – це дійсно прості хлопці. Є ті, кому важко. Особливо ті, хто переїхав до Києва з регіону і був змушений перевезти родину”, – додав Арахамія.
Сам глава фракції назвав себе “небідною людиною” і повідомив, що може собі дозволити не думати про зарплату. За словами Арахамії, він витрачає її на благодійність.
Як писала “ “,
 

arnisumy

Well-Known Member
Суд звільнив із СІЗО чотирьох підозрюваних, які захоплювали поліцейський відділок у Маріуполі в 2014-му
26/12/2019 20:35
You must be registered for see images

ПІД ЧАС ОГОЛОШЕННЯ РІШЕННЯ. ФОТО: 0629

Жовтневий районний суд Маріуполя відпустив під особисте зобов’язання чотирьох підозрюваних у справі про захоплення будівлі Маріупольського відділку поліції 9 травня 2014 року.
Як повідомляє “ “, таке рішення судді ухвалили в четвер, 26 грудня, місцеве видання “0629”.
Зазначається, що четверо обвинувачених написали заяви з проханням включити їх до списку обміну, який планується провести до кінця року.
Проти їх участі в обміні виступила мати загиблого міліціонера Михайла Єрмоленко. Вона вимагала від суду довести розслідування до кінця і звинуватила суд у навмисному затягуванні процесу.
Як відомо, 9 травня 2014 року бойовики під керівництвом колишнього міліціонера Олега Недавнього на прізвисько “Мангуст” захопили будівлю міського управління поліції, захопивши заручників.
Операція зі звільнення будівлі виконувалася декількома силовими підрозділами: міліція, ЗСУ, батальйонами “Дніпро” та “Азов”.
У результаті перестрілки загинули 13 осіб: як серед правоохоронців, так і серед бойовиків.
Затримано були тільки четверо загарбників. Дружиніну, Стрельниковичу, Скрипнику та Бірюкову інкримінують умисне вбивство, створення терористичної групи, зберігання зброї.
 

arnisumy

Well-Known Member
КПУ діє: Симоненко нагородив ексголову УІНП медаллю на честь Сталіна
26/12/2019 16:22
You must be registered for see images

СОЛДАТЕНКО ПІД ЧАС ДОПОВІДІ. ФОТО: САЙТ КОМПАРТІЇ

Колишньому очільнику УІНП Валерію Солдатенку вручили медаль до 140-річчя Сталіна.
Як повідомляє “ “, це відбулося 21 грудня 2019 року в Києві під час “науково-практичної конференції” на тему “Сталін і революційне перетворення світу”.
“Конференцію” приурочили 140-й річниці народження Сталіна.
“На згаданій конференції із доповіддю “Сталін і Україна на переломному історичному етапі” виступив Солдатенко Валерій Федорович – доктор історичних наук, член-кореспондент НАН України, Голова Українського інституту національної пам’яті (2010-2011), Директор цього ж Інституту (2011-2014)”, – на офіційному сайті забороненої Компартії.
Після завершення заходу перший секретар ЦК Компартії України, яка заборонена в Україні із 2014 року, Петро Симоненко вручив пам’ятну медаль до 140-річчя І.В. Сталіна Солдатенку Валерію Федоровичу і Арсеєнку Анатолію Григоровичу.
Як інформувала “ “, у липні 2018 року під час обшуків у Симоненка
 

arnisumy

Well-Known Member
Обвинуваченого у вбивстві 10 спецпризначенців ЗСУ Бутрименка внесли у список на обмін, – адвокатка
26/12/2019 14:56
You must be registered for see images

ФЕРМЕР МИКОЛА БУТРИМЕНКА

Фермера з Донеччини Миколу Бутрименка, який видав так званій “ДНР” у 2014 році українських військових, внесли до списку на обмін полоненими між Україною та бойовиками.
Про це стало відомо у четвер, 26 грудня, під час підготовчого засідання Оріхівського райсуду Запорізької області, що повторно слухає справу Буртименка після апеляції, “Радіо Свобода”.
За клопотанням прокуратури підозрюваному також змінили запобіжний захід з тримання під вартою на особисте зобов’язання.
“Клопотання обґрунтоване тим, що учасники Тристоронньої контактної групи з обміну полонених на виконання Мінських угод і домовленостей у “нормандському форматі” про “обмін всіх на всіх” досягли домовленості про включення Бутрименка у список на обмін. Наскільки розумію, прокурор поїхав до Маріупольського СІЗО, і сьогодні або завтра Бутрименка заберуть співробітники Служби безпеки. Тобто він не поїде сам додому – буде скерований працівниками СБУ до місця збору всіх, і будуть чекати, коли буде старт на обмін”, – сказала адвокатка потерпілих Олена Яркіна.
Наразі справу проти Бутрименка не закрили, він залишається у статусі обвинуваченого. Наступне засідання суду у його справі призначили на 15 січня – він має або прибути до суду особисто, або брати участь у засіданні в режимі відеоконференції.
Як писала “ “, відповідно до даних обвинувачення, 29 липня 2014 року 19 бійців 3-го полку спецпризначення з Кіровограда розшукували в районі села Латишеве Шахтарського району (біля Сніжного) пілота українського літака Су-25, який був збитий проросійськими силами 23 липня.
Підприємець Микола Бутрименко із села Дмитрівка приязно зустрів військових та запропонував їм переночувати в ангарі його ферми (він керував агрофірмою “Імені челюскінців”, був депутатом Шахтарської райради Донецької області від “Партії регіонів”), а сам повідомив про це бойовикам. Ті прибули на місце на БТРах і БМП на чолі з майбутнім
Бойовики розстріляли ангар з кулеметів. Частина українських бійців загинула на місці, інші потрапили в полон, кільком вдалося врятуватись.
До полону бойовиків також потрапив льотчик Юрій Шевцов. Його було звільнено 2 вересня 2014 року.
Згідно з деякими свідченнями, Бутрименко знущався над полоненими, зокрема, за деякими даними, бив їх палицею.
Як повідомляли запорізькі ЗМІ, деякий час Микола Бутрименко їздив на підконтрольну Україні територію по пенсію, але згодом став обережнішим і лінію розмежування вже не перетинав.
У червні 2016 року українські спецпризначенці затримали його в “сірій зоні”, поруч із блокпостом сепаратистів на КПВВ “Мар’їнка”.
Прокуратура Донецької області кваліфікувала цю подію як теракт, розслідувала справу й передала до суду (два окремих провадження – щодо Бутрименка і бойовиків).
Спільник бойовиків перебував у Маріупольському СІЗО.
Крім Бутрименка й Кіма, слідством встановлено особи ще трьох причетних до розстрілу військових – це Андрій Борисов, Олексій Новіков та Іван Бірков.
“У цьому кримінальному провадженні потерпілими визнано 23 особи, з яких 9 осіб – це військовослужбовці, які залишилися живими, п’ятеро з яких пройшли через полон незаконних збройних формувань на території непідконтрольній Україні, решта – це матері, батьки, дружини і близькі родичі загиблих 10 військовослужбовців”, – волонтерка Ольга Решетилова.
Наразі суд щодо вбивць проходить заочно, адже бойовики перебувають на окупованих територіях.
16 травня 2019 року Куйбишевський районний суд Запорізької області Миколу Бутрименка та призначив вирок — позбавлення волі строком на 8 років з позбавленням права обіймати керівні посади з організаційно-розпорядчими функціями та здійснювати фінансово-господарську діяльність на строк два роки та з конфіскацією майна.
Відповідно до “закону Савченко”, Миколі Бутрименку . Зважаючи на те, що він перебував під вартою з 1 липня 2016 року, підсудний відбув 6 років ув’язнення (один день попереднього ув’язнення вважають за два дні позбавлення волі).
 

arnisumy

Well-Known Member
26.12.19 13:48
Обвинуваченого у смерті 10 українських воїнів Бутрименка звільнили з-під варти і готують до обміну, - Решетилова

Фермер Микола Бутрименко, який звинувачується в тому, що передав терористичній організації "ДНР" інформацію про розташування українських військових, після чого їх розстріляли, звільнений з-під варти для підготовки до обміну.
Про це написала на своїй сторінці в координаторка Медійної ініціативи за права людини Ольга Решетилова, інформує
"Миколу Бутрименка звільнили з-під варти. Того самого Бутрименка, обвинуваченого в організації розстрілу двох груп 3 полку 29 липня 2014 року", - написала вона.
За словами Решетилової, Бутрименка готують на обмін: "Зараз у різних судах країни тривають термінові судові засідання, змінюються запобіжні заходи, поспіхом виносяться вироки, з колоній вивозять вже засуджених у зв'язку з конфліктом громадян України і РФ".
Читайте також:
Нагадаємо, 23 липня 2014 року в районі села Дмитрівка російський зенітно-ракетний комплекс збив два українські штурмовики Су-25. Була інформація, що пілотам вдалося катапультуватися: першого пілота, який травмував ногу, сховала в себе в будинку місцева жителька одного із сіл, другий льотчик переховувався в лісопосадці.
29 липня 2014 року дві групи Тараса Карпи та Кирила Андреєнка під загальним керівництвом підполковника Лисенка вирушили на пошуки пілота збитого Су-25 Юрія Шевцова. Перебуваючи біля села Степанівка Донецької області, на тимчасово непідконтрольній території, українські воїни вступили в бій з ворогом, який мав чисельну перевагу, а також - в озброєнні й техніці.
Унаслідок бою загинули десять спецпризначенців: підполковник Сергій Лисенко, капітан Кирило Андреєнко, сержант Анатолій Бузуляк, старшина Андрій Шершень, старший солдат Ярослав Шимчик, старшина Олексій Глобенко, старший солдат Лев Панков, старший солдат Сергій Гришин, старший солдат Роман Рикалов, капітан Тарас Карпа.
П'ятеро спецпризначенців потрапили в полон бойовиків.
3-й Окремий полк спеціального призначення записав .

 

goool

Well-Known Member
С января украинцы будут получать две платежки за газ: одну за потребление газа, вторую — за его транспортировку. Об этом в Региональной газовой компании (РГК), в которую входят около 20 облгазов.
 

d324co

Well-Known Member
В список для обмена с ОРДЛО вошли экс-боевик Лусварги и пенсионер, убивший украинского военнослужащего – СМИ
В ОРДЛО, по данным "Громадського радіо", могут передать экс-боевика из Бразилии Рафаэля Лусварги, которого приговорили к 13 годам тюрьмы. Кроме того, в списке на обмен есть, по информации "Радіо Свобода", пенсионер Николай Рубан, приговоренный к 15 годам за убийство украинского военного с помощью банки меда.
Этот материал можно прочитать и на украинском языке
Сегодня 21.32 | комментариев: 11

Рубана приговорили к 15 годам лишения свободы
Фото: Markian Lubkivskyi / Facebook
В рамках обмена удерживаемыми лицами боевикам из ОРДЛО передадут бразильца Рафаэля Лусварги, который сотрудничал с боевиками на Донбассе. Об этом со ссылкой на собственные источники сообщает 28 декабря "Громадське радіо".

Лусварги якобы повезут на обмен в ночь на 29 декабря.

По данным "Радіо Свобода", в список на обмен внесен также пенсионер Николай Рубан, который в 2015 году с помощью банки с медом устроил взрыв в Луганской области, тогда погиб украинский военный.

Взрыв на блокпосту в Станице Луганской произошел 16 января 2015 года. К военным пришел мужчина, который подарил им трехлитровую банку меда. Когда они попытались попробовать мед, сработало заложенное в банку взрывное устройство, в результате чего один военный погиб, еще трое получили тяжелые ранения. О задержании злоумышленника стало известно 12 февраля того же года. В СБУ заявили, что деятельность террориста координировали сотрудники Главного разведывательного управления Генштаба вооруженных сил России.

30 марта 2016 года Сватовский районный суд Луганской области приговорил Рубана к 15 годам лишения свободы за совершение террористического акта.

25 января 2017 года Печерский районный суд Киева приговорил Лусварги к 13 годам лишения свободы с конфискацией имущества за участие в террористической организации. 17 августа Апелляционный суд Киева назначил новое рассмотрение дела Лусварги из-за существенных нарушений во время рассмотрения дела в первой инстанции. В декабре бразильца выпустили под личное обязательство.

Позже его задержали националисты и привели в СБУ. 2 мая 2019 года Павлоградский горрайонный суд признал Лусварги виновным в участии в незаконных вооруженных формированиях в Украине и террористической организации и приговорил его к 13 годам лишения свободы с конфискацией имущества.
Больше читайте тут:
 
Зверху