05.01.18 13:12
Екс- "міністр" охорони здоров'я окупованого Криму Михальчевський виявлений в Києві - тривають слідчі дії, - СБУ. ФОТОрепортаж
Співробітники Служби безпеки України встановили факт перебування у Києві колишнього так званого "міністра охорони здоров’я Криму" Петра Михальчевського, який безпосередньо брав участь у створенні незаконних органів влади на тимчасово окупованому півострові.
Про це повідомляє
You must be registered for see links
із посиланням на
"У рамках кримінального провадження за статтями 110, 111 Кримінального кодексу України у його тимчасовому помешканні у столиці проведено санкціонований обшук. Оперативники спецслужби вилучили паспорт громадянина РФ, "службове посвідчення" за підписом Аксьонова та інші документи, що підтверджують його співробітництво з окупаційною владою.
Слідчі дії тривають".
Читайте на «Цензор.НЕТ»:
You must be registered for see images
За даними "
", Михальчевський отримав свою посаду в окупаційній адміністрації Криму ще в березні 2014 року, після окупації півострова. Втім, "міністром" він пробув лише кілька місяців.
"Згодом він був знятий з посади. Це було пов'язано з його некомпетентною роботою: йшлося про те, що він нібито вимагав за медпослуги гроші з мешканців Автономної Республіки Крим", - зазначила Курбанова.
"Що цікаво: власне, цю людину, Петра Михальчевського, називають одним з тих людей, який придумав дуже цікаву схему, як же виманити у українців українські паспорти. Він обіцяв, що всі отримають безкоштовні медичні поліси, але для цього необхідно обов'язково отримати російське громадянство і російський паспорт ", - зазначає телеканал.
, в СБУ уточнили, що у колишнього "міністра" охорони здоров'я окупованого Криму Петра Михальчевського провели обшуки.
"Не затримували, були обшуки", - сказали у відомстві.