Окупація Криму.

Lion3D.cg

В поиске абсолютной истины
Нет такого явления "Империя Путина".Есть российский народ. Мерзкий, грязноватый, тупой, кровожадный,закомплексованный и завистливый народец.Темный и забитый.
Этот народ и диктует политическую повестку.Жизнь русских предельно примитивна, и вполне укладываетсяв иерархию обезьяньей стаи.
С таким же успехом те же самые слова можно сказать и про любой народ и любую страну, в том числе и про ту в которой живём мы, но личный эгоизм вам этого сказать не позволит. Вы то явно живёте в самой передовой и развитой стране :)
А так да, я с вами согласен, что Путин это лишь отражение того народа, который голосовал за него со всеми его недостатками или достоинствами.

Останнє редагування:

Theodolit

Well-Known Member
А так да, я с вами согласен, что Путин это лишь отражение того народа, который голосовал за него со всеми его недостатками или достоинствами
Лайон, у Вас явно появляются первые признаки умственного просветления, и, как следствие, предпосылки к адекватному осмыслению окружающей реальности. Похоже, мяса поели?

Билли Бонс

Well-Known Member

rfvgy

Ukrainian
05.01.18 13:12
Екс- "міністр" охорони здоров'я окупованого Криму Михальчевський виявлений в Києві - тривають слідчі дії, - СБУ. ФОТОрепортаж
Співробітники Служби безпеки України встановили факт перебування у Києві колишнього так званого "міністра охорони здоров’я Криму" Петра Михальчевського, який безпосередньо брав участь у створенні незаконних органів влади на тимчасово окупованому півострові.

Про це повідомляє із посиланням на

"У рамках кримінального провадження за статтями 110, 111 Кримінального кодексу України у його тимчасовому помешканні у столиці проведено санкціонований обшук. Оперативники спецслужби вилучили паспорт громадянина РФ, "службове посвідчення" за підписом Аксьонова та інші документи, що підтверджують його співробітництво з окупаційною владою.

Слідчі дії тривають".

Читайте на «Цензор.НЕТ»:

You must be registered for see images

За даними " ", Михальчевський отримав свою посаду в окупаційній адміністрації Криму ще в березні 2014 року, після окупації півострова. Втім, "міністром" він пробув лише кілька місяців.

"Згодом він був знятий з посади. Це було пов'язано з його некомпетентною роботою: йшлося про те, що він нібито вимагав за медпослуги гроші з мешканців Автономної Республіки Крим", - зазначила Курбанова.

"Що цікаво: власне, цю людину, Петра Михальчевського, називають одним з тих людей, який придумав дуже цікаву схему, як же виманити у українців українські паспорти. Він обіцяв, що всі отримають безкоштовні медичні поліси, але для цього необхідно обов'язково отримати російське громадянство і російський паспорт ", - зазначає телеканал.

, в СБУ уточнили, що у колишнього "міністра" охорони здоров'я окупованого Криму Петра Михальчевського провели обшуки.

"Не затримували, були обшуки", - сказали у відомстві.

Udaff4eg

Well-Known Member
05.01.18 13:12
Екс- "міністр" охорони здоров'я окупованого Криму Михальчевський виявлений в Києві - тривають слідчі дії, - СБУ. ФОТОрепортаж
Співробітники Служби безпеки України встановили факт перебування у Києві колишнього так званого "міністра охорони здоров’я Криму" Петра Михальчевського, який безпосередньо брав участь у створенні незаконних органів влади на тимчасово окупованому півострові.

Про це повідомляє із посиланням на

"У рамках кримінального провадження за статтями 110, 111 Кримінального кодексу України у його тимчасовому помешканні у столиці проведено санкціонований обшук. Оперативники спецслужби вилучили паспорт громадянина РФ, "службове посвідчення" за підписом Аксьонова та інші документи, що підтверджують його співробітництво з окупаційною владою.

Слідчі дії тривають".

Читайте на «Цензор.НЕТ»:

За даними " ", Михальчевський отримав свою посаду в окупаційній адміністрації Криму ще в березні 2014 року, після окупації півострова. Втім, "міністром" він пробув лише кілька місяців.

"Згодом він був знятий з посади. Це було пов'язано з його некомпетентною роботою: йшлося про те, що він нібито вимагав за медпослуги гроші з мешканців Автономної Республіки Крим", - зазначила Курбанова.

"Що цікаво: власне, цю людину, Петра Михальчевського, називають одним з тих людей, який придумав дуже цікаву схему, як же виманити у українців українські паспорти. Він обіцяв, що всі отримають безкоштовні медичні поліси, але для цього необхідно обов'язково отримати російське громадянство і російський паспорт ", - зазначає телеканал.

, в СБУ уточнили, що у колишнього "міністра" охорони здоров'я окупованого Криму Петра Михальчевського провели обшуки.

"Не затримували, були обшуки", - сказали у відомстві.

"Не затримували", этим все сказано

arnisumy

Well-Known Member
"Не затримували", этим все сказано
енто ж "нашилюди" как так можно, его нуна пристроить в министерство и вьіплатить усю "задолженность по зарплате" за период "вьінужденной невозможности вьіполнения своих обязанностей".

arnisumy

Well-Known Member
внезапно, я думал просто отпустят:

Екс- "міністр" окупованого Криму Михальчевський підписав підозру в зраді, - прокуратура АРК

Колишній російський окупаційний "міністр" охорони здоров'я Криму Петро Михальчевський підписав вручену йому підозра в скоєнні злочину (державна зрада).

Про це повідомили в прес-службі прокуратури АРК, передає .
Михальчевського допитали в Києві 5 січня, йому вручили підозру про вчинення злочину (державна зрада), повідомили в прокуратурі АРК.

Представник відомства зазначила, що вживаються заходи для залучення Михальчевського до кримінальної відповідальності за ст. 111 КК України ("державна зрада"). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Сам Михальчевський поки не коментує заяви української служби безпеки та прокуратури.

Зверху