Война...

PBS

Well-Known Member
соответствующая обработка. Фишка в том, что на тех же ютаб-пабликах сидят СОТНИ кремлеботов и делают то, что не делаем МЫ. Но нам же насрать на электорат властьимущих запада. Запад нам поможет и так. На примере ОБСЕ.

bortn5

Well-Known Member
Дабы поставить жирную точку в вопросе "патронов", расскажу)
Город Соледар знаете?Там в округе много отработаных солевых шахт.В двух из них ,на глубине до 800 метров, оборудованы еще в 70-е склады АТВ.
Там очень мощная система блокировок на случай нападения и даже удара ядреной бомбой.Их не возможно затопить или удушить газовой атакой.Прямое вторжений не реально,т.к. экипаж склада сбрасывает лифт в шахту и блокируется автономно в каждой штольне.У них есть вода,еда лет на тыщу.
За этот склад была бойня во время стрелково-гиркинских экспедиций.Склад устоял в автономке и дождался возвращения наших.Они 2 месяца сидели под землей и курили бамбук.
Почему за него бились?Потому что там есть все, начиная от патронов к стрелковому и заканчивая зарядами к ПТУРам.И его там лет на 100 ведения войны.
Это вам подтвердит любой маломальский оффицер из АТО.Они туда регулярно ездят патроны и заряды к РПГ получать.
И вот набуя мне патроны к АК 74 из прибалтики?????
Кондитер растянет конфликт лет на 100-так шо за это время высосут эти шахты до дна...

sokoloff

...Честь и Совесть...
соответствующая обработка. Фишка в том, что на тех же ютаб-пабликах сидят СОТНИ кремлеботов и делают то, что не делаем МЫ. Но нам же насрать на электорат властьимущих запада. Запад нам поможет и так. На примере ОБСЕ.
подайте пример - я поддержу

PBS

Well-Known Member
К сожалению, я не владею английским на достаточном уровне :/ Я бы не писал сюда в таком случае.

forbes

Well-Known Member

Після приходу у крісло міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з лютого 2014 по серпень 2016 року МВС видало 1150 екземплярів нагородної зброї. Під виглядом пістолетів нагороджені отримували пістолети-кулемети та штурмові гвинтівки. В період з 2010 по 2014 рік МВС нагородило лише 287 осіб.

Сам Аваков як і Міністр оборони теж дарує нагородну зброю. Юрист Микола Ореховський сумнівається у законності роздачі цивільним зброї: «Якщо це відомча відзнака, вона є заохоченням військовослужбовцям, відповідно до Закону України про Дисциплінарний статут Збройних сил, то яке відношення, наприклад, народні депутати мають до військової служби».

Кого насправді нагороджують в МВС – не знає й саме міністерство. На запити Української асоціації власників зброї МВС двічі повторило, що не веде обліку нагородної зброї. За підрахунками Асоціації - в Україні роздарували близько 50 тисяч стволів. «Сьогодні можна казати, що в нас на руках щонайменше від 40 до 50 тис нагородних стволів», запевняє голова Асоціації Георгій Учайкін.

Микола Мікуліч зауважив, що у списку третина зброї не пістолети. «Тут 30% це автомати, це зброя військового призначення. І я чомусь більш, ніж певен, що вона не деактивована, в плані автоматичного вогню, оскільки це нагородна, вона не підпадає під мисливські всі директиви, тому я певен, що ця зброя має режим автоматичного вогню. Це не дитяча забавка і це бойові автомати, якими озброюється сучасний солдат».

rfvgy

Ukrainian
Кондитер растянет конфликт лет на 100-так шо за это время высосут эти шахты до дна...
Кондитеру можна позаздрити :wait: , аж до 160 років доживе :punch: ...
Що до складів зброї в соляних шахтах , наскілько відомо в основному там зброя і боєприпаси зняті з використання у ЗСУ : Мосінки , Томсони ,ППШ , Максіми і т.п. ...

По затягуванню конфліктів . Я б не придавав такої ваги скромній персоні Петра Олексійовича . Озирнемось на 80-ті та 90-ті , конфлікти навколо Карабаху та в автономних республіках Грузії , або Придністров"я ... зрозуміло що без керуючої руки кремлядєй з кацапстана там не обходиться , останні 30 років .

PBS

Well-Known Member
Що до складів зброї в соляних шахтах , наскілько відомо в основному там зброя і боєприпаси зняті з використання у ЗСУ : Мосінки , Томсони ,ППШ , Максіми і т.п. ...

По затягуванню конфліктів . Я б не придавав такої ваги скромній персоні Петра Олексійовича . Озирнемось на 80-ті та 90-ті , конфлікти навколо Карабаху та в автономних республіках Грузії , або Придністров"я ... зрозуміло що без керуючої руки кремлядєй з кацапстана там не обходиться , останні 30 років .
Ну у Бортни пригорело конечно, но он отчасти прав. Какао-свыня на сильно парится наводить порядки в стране: 3 сентября потыкали ножом средь бела дня АТОшника (с его слов - сепары). Все снято на видео. НИСЛОВА ПО ТВ, никаких планов "перехват" ВООБЩЕ НИЧЕГО. Зарезали - н у и йух с ним. Зато про интер трещат.

bortn5

Well-Known Member

Ну сути это не меняет.По соляным шахтам тоже слышал что там в основном стрелкотня времен ВОВ.До войны На Балаклею оттуда брали для ММГ.

Зверху