Так почему у этого
Аленксандр Дмитрук
показан флаг США не роССии
You must be registered for see links
на повідомлення вказаного користувача. Спочатку був прапор РФ.Так почему у этого
Аленксандр Дмитрук
показан флаг США не роССии
и? кастрюлеголовые есть везде.You must be registered for see images
Не уводите разговор в сторону. Почему пользователь ВРЕТ, пишет из России, а показывает что из Америки. КАК ему после этого можно верить! ПОЧЕМУ администрация форума на это НЕ РЕАГИРУЕТ!Кастрюлеголовые будут в нищете подыхать. Но будут на флаги смотреть . С каких делов вас парит , кто откуда пишет.
Я вже у розділі Політика писав: за відображення прапорів відповідає окремий плагін форума. І аж ніяк не користувач, чи адмін. Якщо вам не подобається, як прапори відображаються, можете:Не уводите разговор в сторону. Почему пользователь ВРЕТ, пишет из России, а показывает что из Америки. КАК ему после этого можно верить! ПОЧЕМУ администрация форума на это НЕ РЕАГИРУЕТ!
Значит контролируйте, что пишет пользователь и при пророССийской пропаганде проверяйте по адресу !Я вже у розділі Політика писав: за відображення прапорів відповідає окремий плагін форума. І аж ніяк не користувач, чи адмін. Якщо вам не подобається, як прапори відображаються, можете:
а) написати власний
б) заплатити комусь бабло, щоб він написав
в) заплатити адміну бабло, щоб він лоіз у той плагін, шукав що там за помилка і виправляв
г) попросити адміна вимкнути плагін
д) дістати адміна і він вимкне плагін
е) спримати світ простіше і мати на увазі, що той прапірець не обов'язково відображає те що є насправді.
І я не адмін. Просто, гадаю Мішель чи Вмарт нічого іншого вам і не скажуть.
Форум безкоштовний, плагіни використовуються за принципом "береш на свій ризк, або не береш".
Спробуйте ще наYou must be registered for see linksрозробників запитати.