Обговорення теми "Стрічки новин від Lonerа"

Нужно ли Лонеру постить картинку в отдельную тему?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    38

lelja

Well-Known Member
Ознайомилася.
І з пунктами госувалки теж.
Другий пункт я б написала так "Нет. Пусть оформляет свою тему так, как ему удобно."

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ну це x3malчик додумався створити опитування :)
Хлопці, ви б спочатку у самого Lonerа спитали ;).
Він хоче, чи щось інше його спонукає, на цьому форумі викладати новини. Але якось їх впорядковувати не хоче/не може. Тому йому і було віддано окрему тему, де він всі їх вряд буде викладати, щоб не оффтопив по іншим. А ви зараз від нього хочете для нього неможливого. А він ще й не дуже адекватно на критику/побажання реагує :). Хотілося б, щоб він викладав так, щоб це було зручно, і без повторів, і з посиланнями на першоджерела, і малюнки в окрему тему. Але... Тільки час від часу він скаржиться, що "людей перестають цікавить його новини, люди втомились". От тільки не може пов'язати з цим власне неякісне викладання цих новин :(.
Тож, сподіваючись, що загальна думка його читачів на нього якось все ж таки вплине, хоч це і перебір, але тему я цю поки що залишу.

Останнє редагування:

setty

Граф
Ну да фиг уже с ними с дублями и первоисточниками, это как-то можно проглотить, все таки заходишь в первую очередь узнать новости, но когда вместо новости приходится листать километровые простыни низкосортных картинок-юморков это сложней фильтровать и нереально порой раздражает - доаставляет неудобства, мягко говоря. Это во первых.

Во вторых ему об этом говоришь в форме не критики даже, а обычной просьбы, люди поддержвают эту просьбу. А в ответ - "не нравится не смотри", "никто не заставит лизать задницу" и прочий неадекват. Зреет вопрос - так а нафиг ты мне на моем любимом форуме усрался тогда, умный такой, с отдельной темой на 100 постов ежедевно. Да кто угодно может новости бросать, хоть коллективно хоть так же соло и неистово. Давайте тогда новостную тему от setty и отдельно новостную тему от удава и еще отдельно одну от Хемаля? Да и бота можно сварганить чтоб новости по теме сюда каждый день бросал. И будет и дублей проверка и источники и все дела. Если человек не идет на диалог то нафига нужна его такая деятельность на общем форуме?

Udaff4eg

Well-Known Member
да а еще вы все забываете об 2х небольших аспектах,
1- крайне сложно что то обсуждать в ветке ибо за чьим то комментом к новости идет еще 10ток новостей от лонера, ну это еще ладно, кому надо те прочтут.
2-е лонер по сути монополизировал выкладку новостей, по этому в целом все стали выкладывать намного меньше новостей, они ж все равно или уже были выложены лонером, или вот вот будут. По этому как то не читать тему- не вариант, другие темы не блещут новостями. Но и тонна картинок в теме-тоже не вариант не разу.
действительно если челу хочется постить тонны картинок, создайте под его картинки отдельную тему

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
да а еще вы все забываете об 2х небольших аспектах,
1- крайне сложно что то обсуждать в ветке ибо за чьим то комментом к новости идет еще 10ток новостей от лонера, ну это еще ладно, кому надо те прочтут.
2-е лонер по сути монополизировал выкладку новостей, по этому в целом все стали выкладывать намного меньше новостей, они ж все равно или уже были выложены лонером, или вот вот будут. По этому как то не читать тему- не вариант, другие темы не блещут новостями. Но и тонна картинок в теме-тоже не вариант не разу.
действительно если челу хочется постить тонны картинок, создайте под его картинки отдельную тему
ну, по 1-му пункту можу запропонувати варіант: цитувати новину і відповідь копіювати у відповідну тему. Я якось намагався "новини кримнашу" відокремлювати у тему про Крим, так Лонер почав їх разом з якоюсь іншою новиною у одному повідомленні викладати :). Я то можу і здублювати повідомлення і в кожному відокремити "котлети від мух", але, схоже для нього це принципово, мабуть вважає, що це якось впливає на рейтінг його теми, чи ще щось :). Тому не став заморочуватись. Як кажуть "не чіпайте піаніста, він грає, як вміє" :)

Loner

Well-Known Member
Ну це x3malчик додумався створити опитування :)
Хлопці, ви б спочатку у самого Lonerа спитали ;).
Він хоче, чи щось інше його спонукає, на цьому форумі викладати новини. Але якось їх впорядковувати не хоче/не може. Тому йому і було віддано окрему тему, де він всі їх вряд буде викладати, щоб не оффтопив по іншим. А ви зараз від нього хочете для нього неможливого. А він ще й не дуже адекватно на критику/побажання реагує :). Хотілося б, щоб він викладав так, щоб це було зручно, і без повторів, і з посиланнями на першоджерела, і малюнки в окрему тему. Але... Тільки час від часу він скаржиться, що "людей перестають цікавить його новини, люди втомились". От тільки не може пов'язати з цим власне неякісне викладання цих новин :(.
Тож, сподіваючись, що загальна думка його читачів на нього якось все ж таки вплине, хоч це і перебір, але тему я цю поки що залишу.
Скоріше втомлююсь я, а не читачі, тому і писав так.
Ніхто мене не примушуе сюди писати, просто звик до цього форуму. У другі теми давно не лізу, та якщо
писати чесно, то і рідко читаю. Робота + форум + робота на хаті це трохи забагато для одніеї людини.
Якщо викладання неякісне (про що каже модератор) то може краще писати як другі читачі?
2-3 новини на добу, але з посиланнями на першоджерела та без повторів ? Може е сенс зробити саме
таке опитування ? І може тоді усі будуть вдоволені ? Сепари, тим що їх (і їхнього лідера) не чіпають,
мені набагато легше, та й часу зьявиця більше, та й усім читаючим читати буде меньше у темі.
Може саме цього добиваеться Хемаль і Ко ?

Loner

Well-Known Member
:). Я то можу і здублювати повідомлення і в кожному відокремити "котлети від мух", але, схоже для нього це принципово, мабуть вважає, що це якось впливає на рейтінг його теми, чи ще щось :). Тому не став заморочуватись. Як кажуть "не чіпайте піаніста, він грає, як вміє" :)
Щоб зменьшити тобі роботи по впорядкуванні, я новини про крим просто перестав викладати.
Надіюсь тепер претензій по цьому пункту немае і усі задоволені. Е тема про Крим, то хай всі бажаючі
викладають там все що хочуть.

terran

Well-Known Member
Надiюсь.....Е....
лонер, не умеешь срать - мучай жепу, печатай по-руССки

Зверху