ну, по 1-му пункту можу запропонувати варіант: цитувати новину і відповідь копіювати у відповідну тему. Я якось намагався "новини кримнашу" відокремлювати у тему про Крим, так Лонер почав їх разом з якоюсь іншою новиною у одному повідомленні викладати . Я то можу і здублювати повідомлення і в кожному відокремити "котлети від мух", але, схоже для нього це принципово, мабуть вважає, що це якось впливає на рейтінг його теми, чи ще щось . Тому не став заморочуватись. Як кажуть "не чіпайте піаніста, він грає, як вміє"да а еще вы все забываете об 2х небольших аспектах,
1- крайне сложно что то обсуждать в ветке ибо за чьим то комментом к новости идет еще 10ток новостей от лонера, ну это еще ладно, кому надо те прочтут.
2-е лонер по сути монополизировал выкладку новостей, по этому в целом все стали выкладывать намного меньше новостей, они ж все равно или уже были выложены лонером, или вот вот будут. По этому как то не читать тему- не вариант, другие темы не блещут новостями. Но и тонна картинок в теме-тоже не вариант не разу.
действительно если челу хочется постить тонны картинок, создайте под его картинки отдельную тему
Скоріше втомлююсь я, а не читачі, тому і писав так.Ну це x3malчик додумався створити опитування
Хлопці, ви б спочатку у самого Lonerа спитали .
Він хоче, чи щось інше його спонукає, на цьому форумі викладати новини. Але якось їх впорядковувати не хоче/не може. Тому йому і було віддано окрему тему, де він всі їх вряд буде викладати, щоб не оффтопив по іншим. А ви зараз від нього хочете для нього неможливого. А він ще й не дуже адекватно на критику/побажання реагує . Хотілося б, щоб він викладав так, щоб це було зручно, і без повторів, і з посиланнями на першоджерела, і малюнки в окрему тему. Але... Тільки час від часу він скаржиться, що "людей перестають цікавить його новини, люди втомились". От тільки не може пов'язати з цим власне неякісне викладання цих новин .
Тож, сподіваючись, що загальна думка його читачів на нього якось все ж таки вплине, хоч це і перебір, але тему я цю поки що залишу.
Щоб зменьшити тобі роботи по впорядкуванні, я новини про крим просто перестав викладати.. Я то можу і здублювати повідомлення і в кожному відокремити "котлети від мух", але, схоже для нього це принципово, мабуть вважає, що це якось впливає на рейтінг його теми, чи ще щось . Тому не став заморочуватись. Як кажуть "не чіпайте піаніста, він грає, як вміє"